MBASTUDIES.HU

5 Egészségügy {mbastudies-part-time:singular} Összevetése

A részmunkaidős Master of Business Administration egy fejlett üzleti diploma, amely befejeződik lassabb ütemben több elterjedt tanulmányok. Ideális olyan hallgatók számára, akik nem tudnak teljes idejű egyetemi tanulmányokat folytatni.

Az MBA-k sokféle formában és formában jönnek el. Az egyik különlegesség az egészségügyi ellátás. Mi a részmunkaidős MBA az Egészségügyben? Ez a fokozat különös hangsúlyt fektet az etikus vezetésre, rendszergazdálkodásra és egészségügyi adminisztrációra, amely elengedhetetlen az egészségügyi szektorban dolgozó vezető számára. A tanfolyamok közé tartozhatnak olyan speciális témák, mint az egészségügyi ellátás társadalmi és szervezési kérdései, valamint az általános üzleti menedzsment tanfolyamok, például az üzleti, marketing és stratégiai statisztikák.

Diákok, akik úgy döntenek, hogy folytatni egy részmunkaidős MBA az Egészségügyben is szerezni sok készségeket a tanulmányok során. Néhányan, mint például a csapatépítés, gyakorlatiasak a valós világban, és mások nagyszerű újonc készítők, például vállalati kommunikáció és teljesítményelemzés.

Az egészségügyi programban részt vevő részmunkaidős MBA költsége minden intézménynél változó, és a diákok alapos kutatást végeznek a hely kiválasztása előtt. Az egyes programok időtartama is változik, átlagosan akár egytől három évig is.

Az MBA-t úgy tervezték, hogy segítse a hallgatók sikerét egy végrehajtó szinten a munkahelyen, de az MBA az egészségügyben nem jelenti azt, hogy a diplomások csak abban az esetben lehetnek kórházi vezetők a diploma megszerzése után. A gyógyszeripari termékmenedzser, az orvosi gyakorlat vezetője vagy a kórházi adminisztrátori pozíciók mindegyike MBA-t jelent az Egészségügyben. Az MBA segíti a jelölteket abban, hogy kiemelkedjenek a pályázat során.

Lehetőség van részmunkaidős MBA-t folytatni az egészségügyben számos intézményben világszerte. Számos részmunkaidős MBA elérhető az online lehetőségekkel a további kényelem érdekében a sok felelősségű diák számára. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

5 Találatok Egészségügy Filter

Az üzleti igazgatás mestere, az egészségügyi rendszerek irányításában

Grand Canyon University
Campus On-line Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 további

Készüljön fel az egészségügyi rendszerek menedzsmentjének fejlett szerepére az MBA-val, amelynek hangsúlyozása az egészségügyi rendszerekben. A Colangelo College of Business által kínált képzési program segíti az egészségügyi szakembereket abban, hogy megszerezzék az etikai vezetéshez szükséges analitikai készségeket.

Egészségügyi mba

Simmons College, Simmons School of Management
Campus Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Boston

Hogy kitűnjön a mai versenyképes egészségügyi piacon, szükség van egy speciális felsőfokú. Lehet, hogy már úgy a Mester in Health Administration, vagy akár egy hagyományos MBA-egészségügyi koncentráció. De

Mba az egészségügyi rendszerek kezelése (hcsm) koncentrációjával

DeSales University
Campus On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Közép-völgy Románia Bukarest Allentown + 4 további

A DeSales MBA program többet nyújt Önnek, mint elméletek és eszközök a sikeres karrierhez. Lehetőséget kínál arra, hogy megvitassák és alkalmazzák azt, amit megtanultok.

MBA program az orvosok

DeSales University
Campus Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Allentown Közép-völgy Románia Bukarest + 2 további

A mai orvos tudja, az új igények dinamikus, rendkívül bürokratikus egészségügyi környezetben. Ez a program lehetővé teszi számukra, hogy elsajátítsák az üzleti készségek szükségesek a siker az egészségügyi ágazat a holnap.

Szakmai MBA egészségügyi menedzsment (német nyelven)

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Campus Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Ausztria Launceston

Az egészségügyi vezetők sikeres képzése az üzleti know-how-t, a szociális készségeket és a jogi ismereteket ötvözi