MBASTUDIES

Távoktatás Ellátási lánc menedzsment {mbastudies-part-time:plural} Megteintése Bahreinben 2020

A részmunkaidős MBA, vagy Master of Business Administration, egy kiváló módja annak, hogy kihasználják a diplomás képzés lehetőségeket. Célja a dolgozó szakemberek, az ilyen programban általában kínál rugalmasabb órarende, mint egy tipikus mértékben.

Az ellátási lánc menedzsment programjában a diákok felfedezhetik a leltár, a nyersanyagok vagy késztermékek áthelyezésének folyamatát a tárolási, értékesítési és vásárlási helyek között. Képesek lehetnek felügyeleti szerepkörökre, mivel szabályozói, kínálati és keresleti aggodalmakra szakosodtak.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Bahrai, ami azt jelenti, "két tenger " áll, 33 sziget a Perzsa-öböl (Arab-öböl). Bahrein a legrégebbi közoktatási rendszer az Arab-félszigeten.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Ellátási lánc menedzsment {mbastudies-part-time:plural} Bahreinben 2020

1 Találatok Ellátási lánc menedzsment, Bahrein, Távoktatás Filter

MBA Ellátási Lánc, Szállítás

Westford University College
Részidős MBA 01 September 2020 Részidős oktatás Angol Campus On-line

MBA ellátási lánc menedzsment, szállítás

Tovább