MBASTUDIES

Távoktatás Ellátási lánc menedzsment {mbastudies-part-time:plural} Megtekintése Nigériában 2020

A részmunkaidős MBA egy kiváló módja annak, hogy fokozza a hitelesítő és szerezzen üzleti tudás, amely létfontosságú a gyors mozgású karrierjét. Ez a program kiválóan alkalmas dolgozó szakemberek, akik szívesebben veszi osztályok hétvégén vagy esténként.

Az ellátási lánc menedzsment programjában a diákok felfedezhetik a leltár, a nyersanyagok vagy késztermékek áthelyezésének folyamatát a tárolási, értékesítési és vásárlási helyek között. Képesek lehetnek felügyeleti szerepkörökre, mivel szabályozói, kínálati és keresleti aggodalmakra szakosodtak.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Nigéria között a nyugat-afrikai országokat, amelyek a legjobb minőségű kutatás orientált hallgatók interaktív, sőt eredményes egyetemi oktatás. Ez az ország több legjobban teljesítő egyetemek rangsorolása a legjobb Afrikában, sőt az egész világ, a vezető, hogy a University of Lagos.

Kérj Információt A Legjobb Távoktatás Ellátási lánc menedzsment {mbastudies-part-time:plural} Nigériában 2020

1 Találatok Ellátási lánc menedzsment, Nigéria, Távoktatás Filter

MBA Ellátási Lánc, Szállítás

Westford University College
Részidős MBA 01 September 2020 Részidős oktatás Angol Campus On-line

MBA ellátási lánc menedzsment, szállítás

Tovább