MBASTUDIES.HU

2 Távoktatás {mbastudies-part-time:singular} Franciaországban

Part time MBA programok célja, a diákok, akik nem tudnak részt venni az egyetemi teljes munkaidőben. Ez a fajta mértékben segíthet a diákok megtanulják sokat a üzleti adminisztráció, az elmélet és a menedzsment, így tökéletes kiegészítője a diplomát.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Franciaország jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. A legtöbb tanfolyam egyetemeken kínálnak a francia nyelvet. Franciaországban 60 állami és 100 magán egyetemek.

A Legjobb 2 Távoktatás {mbastudies-part-time:singular} Franciaországban 2019/2020

2 Találatok MBA, Franciaország, Távoktatás Filter

MBA nemzetközi gazdálkodás

Horizons University
Campus On-line Részidős oktatás 2 - 3 év Szeptember 2020 Franciaország Párizs + 1 további

Az MBA International Management középpontjában a külső és belső vezetői funkciók jellemző a multinacionális vállalatok (MNC).

MBA nemzetközi marketing

Horizons University
Campus On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2020 Franciaország Párizs + 1 további

Ez a program foglalkozik az interfész a marketing logisztika és a kulturális jelenségek léteznek a mai globális környezetben.