Információbiztonsági MBA {mbastudies-part-time:plural}

Információbiztonsági MBA {mbastudies-part-time:singular} Keresése

Információbiztonsági MBA

Part time MBA programok célja, a diákok, akik nem tudnak részt venni az egyetemi teljes munkaidőben. Ez a fajta mértékben segíthet a diákok megtanulják sokat a üzleti adminisztráció, az elmélet és a menedzsment, így tökéletes kiegészítője a diplomát.

Kérj Információt a Információbiztonsági MBA {mbastudies-part-time:singular} Tekintsd meg 2019

Mutass többet

MBA szakosodott kockázatkezelés, a nemzetközi biztonság és a kiberbiztonság

ESLSCA Business School
On-line Campus Részidős October 2019 Franciaország Paris

Annak az igénynek, átfogó megközelítés kiberbiztonság, EMT döntött, hogy elindítja a speciális MBA Risk Management, Nemzetközi Biztonsági és Cybersecurity belül képzési kínálatot. [+]

A kérdés a fizikai biztonsági cégek nem lehet elválasztani ma a probléma immateriális fenyegetések, amelyek befolyásolják a gazdaság számítógépes hálózatokon és az interneten.

A cég védelem most egy stratégiai kérdés, hogy már nem lehet kezelni egy sor technikai intézkedések.

Ahhoz, hogy ezt az igényt átfogó megközelítés kiberbiztonság, EMT döntött, hogy elindítja a MBA szakosodott Risk Management, Nemzetközi Biztonsági és Cybersecurity részeként folyamatos képzés ajánlatokat.

Ranglista EGE: EDUNIVERSAL legjobb Masters, MS és MBA Franciaországban az Economist Intelligence kategória - 1. 2002 óta, azaz 15 éve EDUNIVERSAL legjobb Masters, MS és MBA a világ ebben a kategóriában Business Intelligence, Tudásmenedzsment és biztonság - között 4. és a 7. világszerte 2009 óta Trophy pedagógia EDUNIVERSAL - Christian Harbulot rendszeresen a top 10 Masters in France (1. 2010-ben) A legjobb könyv 2012-ben szentelt Competitive Intelligence - EI utasítás által koordinált EMT Képzési cél: ... [-]