MBASTUDIES.HU

Részidős Információs rendszerek {mbastudies-part-time:plural} Keresése Thaiföldön 2019/2020

A részmunkaidős MBA, vagy Master of Business Administration, egy kiváló módja annak, hogy kihasználják a diplomás képzés lehetőségeket. Célja a dolgozó szakemberek, az ilyen programban általában kínál rugalmasabb órarende, mint egy tipikus mértékben.

Miután egy MBA Information Systems megadja neked a lehetőséget, hogy állítsa fel a karrierjét, hogy egy magasabb szintre. Egyes munkakörök lehet megszerezni az elemző, támogató szakértői és a változás. Ezek közül néhány az az igény, a legjobb helyeken a globális piacon. Cégek kell szakértő elemzők irányítani a vállalkozások, hogy a siker, hogy miért MBA IS karok meg a szükséges tudást és képességeket ezek a vállalatok.

Thaiföld, hivatalosan a Thaiföldi Királyság, korábbi nevén Siam, egy olyan ország található, a közepén az indokínai félsziget Délkelet-Ázsiában. Thaiföld 's strandok és szigetek vonzza a látogatók milliói minden évben a világ minden tájáról. Bárki, aki egy négy éves mértéke nyerhetnek a foglalkoztatás, mint egy angol tanár Thaiföldön.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Információs rendszerek {mbastudies-part-time:plural} Thaiföldön 2019/2020

1 Találatok Információs rendszerek, Thaiföld Filter

MBA - üzleti informatika (bi)

Dhurakij Pundit University's International College
Campus Részidős oktatás 3 félévek Június 2020 Thaiföld Bangkok

A program egyedi tervezésű azok számára, akik szerezni mind a tudás és készségek szükségesek a sikeres karrier, mint a közép-vagy felső szintű üzleti vezetői, akik szintén szakosodott