Filter
Részidős
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden

Média tanulmányok {mbastudies-part-time:plural} Megteintése Nyugat-Európa 2019

A részmunkaidős MBA egy kiváló módja annak, hogy fokozza a hitelesítő és szerezzen üzleti tudás, amely létfontosságú a gyors mozgású karrierjét. Ez a program kiválóan alkalmas dolgozó szakemberek, akik szívesebben veszi osztályok hétvégén vagy esténként.

A média és a szórakoztató ipar keresnek menedzserek és vezetők, akik rendelkeznek a készségek és szakértelem futtatásához szükséges a versenyképes üzleti szektor. Az MBA in Media felvértezi a hallgatók a szükséges eszközöket, hogy a munka az utat felfelé a verseny. Ez a program egy integrált ismerete menedzsment elmélet, a gyakorlat és a teljesítmény, amelynek középpontjában a kreatív, vállalkozói szemlélet a médiában környezetben.

Európa, megállapodás szerint, a világ egyik 's hét kontinensen. Amely a nyugati legtöbb pontot Eurázsia, Európa általában osztva Ázsiából a vízválasztó osztja az Ural és a Kaukázus, az Ural folyó, a Kaszpi-és a Fekete-tenger, valamint a vízi összekötő a Fekete-és az Égei-tenger.

Média tanulmányok {mbastudies-part-time:plural} Tekintsd meg Nyugat-Európa 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Média tanulmányok, Nyugat-Európa

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Haaga-Helia University of Applied Sciences

A közlemény Management szak célja, hogy a tanulási lehetőségeket, amelyek fokozzák a készségek és kompetenciák dolgozó szakemberek a marketing területén, a média vagy a k ... [+]

A közlemény Management szak célja, hogy a tanulási lehetőségeket, amelyek fokozzák a készségek és kompetenciák dolgozó szakemberek a marketing területén, a média vagy a kommunikáció. A tervezés tapad a mindennapi üzleti, valamint a kommunikációs tudományok legjellemzőbben gyakorolt ​​szervezetek (magán / nyilvános) működő nemzetközi és / vagy globális szinten.

Során a program, a diákok megtanulják, készségek, amelyek segítenek nekik, hogy megbízható tanácsadók és szakemberek a saját közösségeikben. A gyakorlati megközelítést az intenzív tanulási sprees célja, hogy a diákok egy szilárd alapot a tetején, amely tudnak karrierépítési és nőnek vezetők a saját területén.... [-]

Finnország Helsinki
Augusztus 2019
Angol
Részidős oktatás
3 - 4 félévek
Campus
Bővebben magyarul