Filter
Részidős
A tanulmányok típusa: Minden

4 Marketing {mbastudies-part-time:singular} Megtekintés

A részmunkaidős Master of Business Administration egy olyan fokozatot gyakran keresik a diákok, akik szeretnék tovább pályafutását a fejlett oktatás. A részmunkaidős program hasznos azok számára, akiknek lassabb ütemben kell teljesíteniük a diplomát, ugyanakkor más feladatokat is ellátniuk kell.

Mi a részmunkaidős MBA a marketingben? Az MBA lehet folytatni a számos különlegességek és folytatják a különböző formákban. A marketingre szakosodott MBA olyan program, amely a márkaépítésre, reklámra és fogyasztói kapcsolatokra koncentrál. Figyelembe véve a mai piacon a hangsúlyt az online marketingre és a közösségi hálózatok felhasználására lehetne fordítani az értékesítés, a promóciók és az ügyfelek vásárlásakor. Az e-marketing témákon kívül a tanfolyam magában foglalhatja az olyan osztályokat, mint a vásárlói viselkedés, a nemzetközi marketing vagy a fogyasztói kutatás.

Sokan részmunkaidős MBA-t folytatnak a Marketingben, mert előnyei vannak a karrierfejlesztés számára. A hallgatók elvárhatnak olyan készségeket tanulni, mint a menedzsment, a piaci elemzés és a fogyasztói kapcsolatok. Ezek mind a munkaerő, mind a valós világban hasznosak lehetnek.

A költségek egy MBA Marketing változik széles körben az intézmények között. A legtöbb részmunkaidős program két vagy négy évig tart. A hallgatókat tanácsos alapos kutatást végezni a program kiválasztása előtt.

Egy MBA Marketing bizonyítja az egyén kompetenciáját a végrehajtó szinten. Ez a mérték is előnye, hogy értékes a legtöbb iparágban. Az MBA marketinges pályázók gyakran találják magukat pozíciókra, például marketingigazgatóra, értékesítési vezetőre vagy PR-szakemberre. A nonprofit szervezetek, a kormányzati szervek és a kereskedelmi vállalatok mindegyike marketing szakembereket alkalmaz a szervezeti célok elérése érdekében.

A részmunkaidős Master of Business Administration marketing fokban kínálják online és hagyományos fokozatok a különböző intézmények országszerte. Az online lehetőségek különösen hasznosak lehetnek a hallgatók számára, akiknek a részmunkaidőben kell részt venniük. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

4 Results in Marketing

DeSales University

... [+]

Amellett, hogy fejleszteni tudják a kifinomult természet és az interakció közötti alapvető funkcionális területek az üzleti, az MBA program hangsúlyozza a végrehajtó készségek fejlesztését. Az elsődleges területek közé tartozik a Vezetés, kommunikáció, döntéshozatal, öntudatosság, elemzés és szintézis, valamint kritikus gondolkodás.

Program áttekintése

A program holisztikus és stratégiai megközelítést alkalmaz a szervezési problémák kezelésére.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Center Valley Románia Bucharest Allentown  + 1 Több
September 2019
Részidős oktatás
2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

EIML Paris "MBA Luxury Marketing célja a diákok és szakemberek, akik szeretnék folytatni a karrierjét a luxus szektorban. Ez a képzés lehetővé teszi a diákok számára ... [+]

Speciális MBA a luxuspiacon

EIML Paris "MBA Luxury Marketing célja a diákok és szakemberek, akik szeretnék folytatni a karrierjét a luxus szektorban. Ez a képzés lehetővé teszi a diákok számára, hogy megszerezzék a luxusszektor menedzseléséhez szükséges készségeket, miközben a technikai, művészeti és kulturális szempontokat elsajátítják.

A specializált MBA a luxusmarketing lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy szerezzen egy oklevelet tanúsított és elismert a francia állam (Etat Niveau 1 BAC 5), kiadva az IPE Management School.

SZERVEZET

EIML Paris specializált MBA-ja a luxuscikk marketing területén 15 hónapon keresztül kerül megrendezésre (november N-től február 1-ig).... [-]

Franciaország Paris
September 2019
Részidős oktatás
15 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Grand Canyon University

Gondoskodjon a magas szintű vállalati pozíciók versenyéről a branding és reklámozás terén a Grand Canyon Egyetem MBA-jával, kiemelt figyelmet fordítva a marketingre. ... [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Növelje lehetőségeit a marketing MBA-ján Gondoskodjon a magas szintű vállalati pozíciók versenyéről a branding és reklámozás terén a Grand Canyon Egyetem MBA-jával, kiemelt figyelmet fordítva a marketingre. A Colangelo College of Business kínálja ezt az online MBA marketing program magában foglalja a technológia és a tudományos kutatás, hogy segítsen befolyásolni a vállalati marketing. A stratégiafejlesztésbe ágyazott tananyag révén ez a program elősegíti a kreatív szellemiséget, és ösztönzi az etikai gyakorlatokat a szolgálatában.

Az MBA a marketing szak, akkor elemezni a jelenlegi tendenciák és kérdések előtt álló nemzetközi vállalatok. Kezdjünk stratégiákat a különböző piacok megcélzására a nyelvi, esztétikai, vallási, üzleti szokások és attitűdök összehasonlításával a marketingkoncepciók és stratégiák összehasonlításával. A kis, tudományosan ösztönző tanulási környezetek, megvitatják kialakítása és végrehajtása stratégiák a szervezeteken belül és a fenntarthatóság a globális piacon. Kutatás tanszéki funkciók vezetői állást, és megvitatják viselkedés és technikák, amelyek hatással műveletek és ölelés sokszínűség.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
September 2019
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Azok a cégek, amelyek különbséget tesznek a piacaikban, sikeresen tudják biztosítani a marketing és az értékesítés hatékony összekapcsolását az ügyfelek kiszolgálása és ö ... [+]

értékesítés

Azok a cégek, amelyek különbséget tesznek a piacaikban, sikeresen tudják biztosítani a marketing és az értékesítés hatékony összekapcsolását az ügyfelek kiszolgálása és örömük érdekében. Legmodernebb MBA programunk lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy fokozzák tudásukat és készségeiket a marketing kihívások elsajátításában és az előnyök kihasználásával az értékesítési kiválóságon keresztül.

Azonnal alkalmazható szakértelem

A professzionális MBA marketing

AkkreditációEQUISAMBAAACSBCélcsoportMarketing és / vagy értékesítési vezetők, akik számára az MBA a következő lépés a tudás elmélyítésében és frissítésében.... [-]
Ausztria Launceston
October 2019
Részidős oktatás
18 hónapok
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul