MBASTUDIES

Távoktatás Menedzsment tanulmányok {mbastudies-part-time:plural} Megtekintés Franciaországban 2020

Part time MBA programok célja, a diákok, akik nem tudnak részt venni az egyetemi teljes munkaidőben. Ez a fajta mértékben segíthet a diákok megtanulják sokat a üzleti adminisztráció, az elmélet és a menedzsment, így tökéletes kiegészítője a diplomát.

A Menedzsment MBA egy olyan egyetemi képzés, melynek során a hallgatók felkészülhetnek a felső vezetői pályára. Olyan készségekre, hozzáállásra és tudásra tesznek szert, amely elengedhetetlen a vállalati környezetben elért sikerekhez.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Menedzsment tanulmányok {mbastudies-part-time:plural} Franciaországban 2020

2 Találatok Menedzsment tanulmányok, Franciaország, Távoktatás Filter

MBA International Management

Horizons University
Részidős MBA 01 September 2020 Részidős oktatás Angol Campus On-line

Az MBA International Management középpontjában a külső és belső vezetői funkciók jellemző a multinacionális vállalatok (MNC).

Tovább

MBA Sports Management

SMS - Sports Management School
Részidős MBA 01 March 2020 Részidős oktatás Francia Campus

Ez a program egy negyedik és ötödik évből áll, és MBA-t biztosít. Rendkívül szakosodott, a Sport Business univerzum jövőbeli vezetői és szakértői számára készült. Egyetlen köz ...

Tovább