Filter
Részidős
A tanulmányok típusa: Minden

2 Nemzetközi menedzsment {mbastudies-part-time:singular} Tekintsd meg

A részmunkaidős MBA egy módja annak, hogy keresni egy fejlett diploma anélkül, hogy feláldozik annyi időt a jelenlegi munkát. Ha nem bánja, hogy hosszabb időt vesz igénybe a program befejezése, ez jó lehetőség lehet az idő és a pénz elterjesztésére.

Mi az MBA Nemzetközi Menedzsment részmunkaidőben? Ez a program jellemzően arra összpontosít, hogy a vállalkozások miként kezeljék magukat a globális piacon, miközben fenntartják a helyi relevanciát. Néhány programnak csak egy alapképzésre van szüksége, de másoknak évekig munkatapasztalatra van szükségük. A tanfolyamok, amelyekre szükséged lehet, a kultúrák közötti kommunikáció, a pénzügyi erőforrás-gazdálkodás, a vállalati pénzügyek, a mennyiségi módszerek és az innováció menedzsment. Azt is választhatja, hogy egy adott nemzetközi térségre koncentrál, például Európában vagy Ázsiában.

Többféle készség tapasztalható ebben a szakok során, ideértve az időgazdálkodást, a vezetést és a kommunikációt. Az idő kezelése hatékonyabbá teheti napi tevékenységeit, míg a kommunikáció és a vezetés bizalmat kelthet a társadalmi környezetben.

A részmunkaidőben végzett munka kevesebb költséggel járhat minden félévben, mivel kevesebb könyvet vásárol, és kevesebb osztályra jelentkezik, de az iskolák különböző költségeket igényelnek. Annak meghatározásához, hogy mennyi pénzre van szükséged, figyelembe kell vennie az utazási költségeket minden olyan órára, amelyet nem lehet online.

Egy nemzetközi menedzsment program fel tud készülni a különböző karriertekre. Néhány munkakört a pénzügyi elemző, a szakkereskedő és a külföldi szolgálat tisztjei közé kell sorolni. Azok az üzleti vállalkozások, amelyek MBA diplomásokat bérelnek, részvénytársaságok, bankok és egyéb pénzügyi intézmények. A nemzetközi összpontosítás miatt szinte minden országban munkát találhat.

Nemzetközi témaként a nemzetközi menedzsment MBA programjai megtalálhatók a világ minden részében. Számos iskolában kínál online lehetőségeket, időt vesz igénybe, hogy meghatározza, mi működik legjobban az Ön életmódjához. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Nemzetközi menedzsment

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

Annak érdekében, hogy elfoglalja új dimenziót a képzési kínálat posztgraduális International University Menéndez Pelayo (Uimp) és ICEX spanyol export és a beruházások (vi ... [+]

Annak érdekében, hogy elfoglalja új dimenziót a képzési kínálat posztgraduális International University Menéndez Pelayo (Uimp) és ICEX spanyol export és a beruházások (via Business School ICEX-CECO) ütemezett új kiadása a hivatalos program az MBA International Management (korábban Master in International Business Management)Belül a ICEX Ösztöndíj Program.

Spanyolország egy gyorsított nemzetközi folyamat, amely szükségessé teszi, hogy a fiatal szakemberek megszerzésére nemzetközi látás az irányítási és megismerjék a technikákat és eszközöket, amelyek konkrét, különösen a gazdaság területén és az üzleti. Modern vállalat végre kell hajtania a kultúra és a menedzsment a globális orientáció, és nem tesz határokat vagy marketing a termékek és szolgáltatások, illetve a beszerzési és szállítási a termelési tényezők.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Horizons University

Az MBA International Management középpontjában a külső és belső vezetői funkciók jellemző a multinacionális vállalatok (MNC). ... [+]

MBA International Management

&nbsp

Az MBA International Management középpontjában a külső és belső vezetői funkciók jellemző a multinacionális vállalatok (MNC). Minden tanfolyam hangsúlyozza a menedzsment információs és kapcsolatok a különböző érdekelt felek, így a befektetők, a munkavállalók, a kormányok, a fogyasztók, a pénzintézetek, és a különleges érdekcsoportok.

&nbsp

&nbsp

Core tanfolyamok

Vezetés Kortárs Üzleti Szervezetek A globális integráció folyamatok Pénzügyi Erőforrás Menedzsment Business Research alkalmazás

&nbsp

&nbsp

Specialized tanfolyamok ... [-]

Franciaország Paris
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul