MBASTUDIES.HU

A Legjobb {mbastudies-part-time:plural} Vesd össze Nyugat-Európa 2019/2020

Part time MBA programok célja, a diákok, akik nem tudnak részt venni az egyetemi teljes munkaidőben. Ez a fajta mértékben segíthet a diákok megtanulják sokat a üzleti adminisztráció, az elmélet és a menedzsment, így tökéletes kiegészítője a diplomát.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel {mbastudies-part-time:plural} Nyugat-Európa 2019/2020

Találat Filter

Szakmai MBA Marketing

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 18 hónap Kérj Információt Ausztria Launceston

Azok a cégek, amelyek különbséget tesznek a piacaikban, sikeresen tudják biztosítani a marketing és az értékesítés hatékony összekapcsolását az ügyfelek kiszolgálása és örömük érdekében. Legfrissebb programunk lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy fokozzák tudásukat és készségeiket a marketing kihívások elsajátításában és az előnyök kihasználásával az értékesítés kiválóságán keresztül. A professzionális MBA marketing

Részmunkaidős MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology
Campus Részidős oktatás 1 - 6 év Nyílt Beiratkozás Luxemburg Luxemburg város

A részmunkaidős MBA programot olyan luxemburgi munkatársak számára tervezték, akik vezető pozíciókat akarnak keresni a holnap világgazdaságában. A változó üzleti környezethez integrált programra van szükség, amelyet multidiszciplináris megközelítés jellemez.

Nemzetközi tanulásra MBA

Business School Netherlands
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Hollandia Buren Dél-afrikai Köztársaság Fokváros + 2 további

Ön még keresi, hogy egyedi gyakorlati MBA, hogy elviszi tovább a karriered? A Nemzetközi Action Learning MBA program középpontjában az alkalmazott tanulási megoldása valós idejű, a munkával kapcsolatos problémákat a saját szervezete. Ez a részmunkaidős, blended learning MBA lehetővé teszi a nagyon praktikus megközelítés nevelése üzleti vezetők ma. A Nemzetközi Action Learning MBA nyelve az angol szakemberek világszerte, akik érdeklődnek a megoldást találjanak a jelenlegi irányítási kérdések, megvalósítása személyes gazdagodás és a nagy ROI.

Executive MBA, Edinburgh

Edinburgh Business School
Campus Részidős oktatás 2 év Január 2020 Egyesült Királyság Edinburgh

Ha el akarja kezdeni, akkor saját üzlete vagy a szervezeten belüli előrehaladása, az Edinburgh Business School Executive MBA, a Heriot-Watt Egyetem az Ön számára.

Flex MBA (XMBA)

SBS Swiss Business School
Campus Részidős oktatás 15 hónap Február 2020 Svájc Zürich

Az SBS Flex MBA Master of Business Administration diplomát fejlesztették ki, hogy a diákok ezt a szakértelmet. A kurzusokat havonta egyszer rendezik az egyetemen.

MBA általános menedzsment részmunkaidős vagy teljes munkaidőben

Munich Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónap Március 2020 Németország München + 1 további

Az MBA általános menedzsment egy korszerű MBA program, amely a mai globalizált üzleti világ igényeihez és igényeihez igazodik. Úgy tervezték, hogy átfogó üzleti ismereteket és menedzsment eszközöket közvetítsen, és tanítsa, fejlessze és fejlessze vezetői és vezetői képességeit.

MBA Nemzetközi Üzleti Menedzsment

Centria University of Applied Sciences
Campus Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 2 év Január 2020 Finnország Kokkola Jakobstad + 2 további

A program célja a nemzetközi és a nemzetközi szinten működő vállalkozások szakirányú és irányítási feladatainak ellátása. A mesterképzés kétéves időtartamon belül valósul meg. A felsőoktatásban szerzett mesterképzés az európai felsőoktatási rendszer második ciklusa, és ugyanazt a szakképesítést nyújtja az önkormányzati és állami tisztviselők számára, mint az egyetemen végzett mesterképzés.

MBA

Anglo-American University
Campus Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 17 hónap Szeptember 2020 Csehország Prága + 2 további

Anglo-American University prágai MBA-t kínál Prágában, teljes egészében angolul tanítva. A prágai MBA program egy 17 hónapos program a Chapman Egyetem Argyros Üzleti és Gazdaságtudományi Tanszékével (ASBE), amely Kaliforniában található. A vállalati toborzók a teljes munkaidős MBA programok között rangsorolták az Argyros 30. iskolát, és az elhelyezés rangsorai drámaian növekedtek. Kaliforniában székhellyel rendelkező Chapman Argyros diplomái körülbelül 69 000 dolláros fizetést és bónuszt indítanak el az irigylésre méltó 87,5% -os elhelyezési arány mellett három hónapon belül.

MBA a digitális üzletben

Management Center Innsbruck
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 4 félévek Kérj Információt Ausztria Innsbruck

Az Executive MBA Digital Business MBA program kiemeli az új gazdaság tipikus üzleti modelljeit és azok sikerének előfeltételeit. A legmodernebb tudásnak a gyakorlati jelentőséggel való összekapcsolása révén a résztvevők számára lehetővé válik, hogy saját cégükben a digitális átalakulás hajtóerejévé váljanak, és a vállalati vállalkozói szellem által jellemzett vezető kultúrát hozzanak létre.

OpenBordersMBA

HEC Management School - University of Liège
Campus Részidős oktatás 18 - 24 hónap Kérj Információt Belgium Liège

Ez az Executive MBA program célja ígéretes vezetők, akik a törekvés, hogy felsővezetők, miközben folytatják a szakmai munka teljes munkaidőben.

Az autóiparban működő üzleti adminisztráció (szakmai mba)

TU Wien - Continuing Education Center
Campus Részidős oktatás 4 félévek Kérj Információt Ausztria Bécs

A Bécsi Műszaki Egyetem és a Szlovák Műszaki Egyetem Pozsony (STU Bratislava) közösen kínál az együttműködés, a Mobilitás Klaszter a bécsi Business Agency a Professional MBA Program nemzetközi formátumban ...

Master of Business Administration Általános menedzsment

Diploma University of Applied Sciences
On-line Részidős oktatás 4 félévek Kérj Információt Németország Németország Online

A posztgraduális mesterképzés a DIPLOMA Egyetemen szerzett MBA (Master of Business Administration) diplomával az általános menedzsmentben lehetővé teszi a természettudományok, a mérnökök, a humán tudományok vagy a társadalomtudományok tapasztalt diplomáit a vezetői képességek megszerzésében jogosultak.

Részidős Nemzetközi MBA

MIB Trieste School of Management
Campus Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Olaszország Trieszt

A részmunkaidőben Nemzetközi MBA egy Master of Business Administration erős nemzetközi fókuszban, teljes egészében angolul, amely kapcsolatba lép a különböző kultúrákkal, és ösztönzi a párbeszédet és a vitát. A program 2 évig tart, hétfőtől péntekig Triesztben, Olaszországban.

LSB -Weekend MBA

Luxembourg School Of Business
Campus Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Luxemburg Luxemburg város

A hétvégi MBA Program a luxemburgi School of Business célja, hogy megfeleljen az igényeinek szakemberek szoros határidők és a tanulási hajlandóság és a karrierjük. A program időtartama 24 hónap. Osztályok tartják minden második hétvégén (péntek este és szombat).

MBA + MA felelősségteljes gazdálkodás

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 2 - 3 év Nyílt Beiratkozás Németország Berlin

Dupla Szak: MA Felelős Vállalatirányítási együtt MBA