MBASTUDIES.HU

A Legjobb {mbastudies-part-time:plural} Vesd össze Nyugat-Európa 2019

Part time MBA programok célja, a diákok, akik nem tudnak részt venni az egyetemi teljes munkaidőben. Ez a fajta mértékben segíthet a diákok megtanulják sokat a üzleti adminisztráció, az elmélet és a menedzsment, így tökéletes kiegészítője a diplomát.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel {mbastudies-part-time:plural} Nyugat-Európa 2019

Találat Filter

Szakmai MBA egészségügyi menedzsment (német nyelven)

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Campus Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Ausztria Launceston

Az egészségügyi vezetők sikeres képzése az üzleti know-how-t, a szociális készségeket és a jogi ismereteket ötvözi

Részmunkaidős MBA Nemzetközi Program a Michigan Egyetemmel együttműködve

Fondazione CUOA
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 16 hónap Március 2020 Olaszország Altavilla Vicentina

A részmunkaidős CUOA MBA egy nemzetközileg orientált program, amely lehetőséget nyújt a tanulásra ösztönző multikulturális környezetben. A diákok integrált és stratégiai koncepciókat dolgoznak ki az üzleti és szervezeti területekről.

Részmunkaidős MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business
Campus Részidős oktatás 1 - 6 év Nyílt Beiratkozás Luxemburg Luxembourg City

A részmunkaidős MBA programot olyan luxemburgi munkatársak számára tervezték, akik vezető pozíciókat akarnak keresni a holnap világgazdaságában. A változó üzleti környezethez integrált programra van szükség, amelyet multidiszciplináris megközelítés jellemez.

Nemzetközi tanulásra MBA

Business School Netherlands
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Hollandia Buren Dél-afrikai Köztársaság Cape Town + 2 további

Ön még keresi, hogy egyedi gyakorlati MBA, hogy elviszi tovább a karriered? A Nemzetközi Action Learning MBA program középpontjában az alkalmazott tanulási megoldása valós idejű, a munkával kapcsolatos problémákat a saját szervezete. Ez a részmunkaidős, blended learning MBA lehetővé teszi a nagyon praktikus megközelítés nevelése üzleti vezetők ma. A Nemzetközi Action Learning MBA nyelve az angol szakemberek világszerte, akik érdeklődnek a megoldást találjanak a jelenlegi irányítási kérdések, megvalósítása személyes gazdagodás és a nagy ROI.

Executive MBA, Edinburgh

Edinburgh Business School
Campus Részidős oktatás 2 év Január 2020 Egyesült Királyság Edinburgh

Ha el akarja kezdeni, akkor saját üzlete vagy a szervezeten belüli előrehaladása, az Edinburgh Business School Executive MBA, a Heriot-Watt Egyetem az Ön számára.

Flex MBA (XMBA)

SBS Swiss Business School
Campus Részidős oktatás 15 hónap Február 2020 Svájc Zürich

Az SBS Flex MBA Master of Business Administration diplomát fejlesztették ki, hogy a diákok ezt a szakértelmet. A kurzusokat havonta egyszer rendezik az egyetemen.

MBA Nemzetközi Üzleti Menedzsment

Centria University of Applied Sciences
Campus Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 2 év Január 2020 Finnország Kokkola Jakobstad + 2 további

A program célja a nemzetközi és a nemzetközi szinten működő vállalkozások szakirányú és irányítási feladatainak ellátása. A mesterképzés kétéves időtartamon belül valósul meg. A felsőoktatásban szerzett mesterképzés az európai felsőoktatási rendszer második ciklusa, és ugyanazt a szakképesítést nyújtja az önkormányzati és állami tisztviselők számára, mint az egyetemen végzett mesterképzés.

OpenBordersMBA

HEC Management School - University of Liège
Campus Részidős oktatás 18 - 24 hónap Kérj Információt Belgium Liège

Ez az Executive MBA program célja ígéretes vezetők, akik a törekvés, hogy felsővezetők, miközben folytatják a szakmai munka teljes munkaidőben.

Részidős Nemzetközi MBA

MIB Trieste School of Management
Campus Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Olaszország Trieste

A részmunkaidőben Nemzetközi MBA egy Master of Business Administration erős nemzetközi fókuszban, teljes egészében angolul, amely kapcsolatba lép a különböző kultúrákkal, és ösztönzi a párbeszédet és a vitát. A program 2 évig tart, hétfőtől péntekig Triesztben, Olaszországban.

MBA

Anglo-American University
Campus Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 17 hónap Szeptember 2019 Csehország Prague + 2 további

Anglo-American University prágai MBA-t kínál prágában, teljes egészében angolul tanítva. A prágai MBA program egy 17 hónapos program a Chapman Egyetem Argyros Üzleti és Gazdaságtudományi Tanszékével (ASBE), amely Kaliforniában található. A vállalati toborzók a teljes munkaidős MBA programok között rangsorolták az Argyros 30. iskolát, és az elhelyezés rangsorai drámaian növekedtek. Kaliforniában székhellyel rendelkező Chapman Argyros diplomái mintegy 69 000 dollár fizetést és bónuszt indítanak el az irigylésre méltó 87,5% -os elhelyezési arány mellett három hónapon belül.

MBA a digitális üzletben

Management Center Innsbruck
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 4 félévek Október 2019 Ausztria Innsbruck

Az Executive MBA Digital Business MBA program kiemeli az új gazdaság tipikus üzleti modelljeit és azok sikerének előfeltételeit. A legmodernebb tudásnak a gyakorlati jelentőséggel való összekapcsolása révén a résztvevők számára lehetővé válik, hogy saját cégükben a digitális átalakulás hajtóerejévé váljanak, és a vállalati vállalkozói szellem által jellemzett vezető kultúrát hozzanak létre.

Az autóiparban működő üzleti adminisztráció (szakmai mba)

TU Wien - Continuing Education Center
Campus Részidős oktatás 4 félévek Kérj Információt Ausztria Vienna

A Bécsi Műszaki Egyetem és a Szlovák Műszaki Egyetem Pozsony (STU Bratislava) közösen kínál az együttműködés, a Mobilitás Klaszter a bécsi Business Agency a Professional MBA Program nemzetközi formátumban ...

MBA általános menedzsment részmunkaidős vagy teljes munkaidőben

Munich Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónap Szeptember 2019 Németország Munich + 1 további

Az MBA általános menedzsment egy korszerű MBA program, amely a mai globalizált üzleti világ igényeihez és igényeihez igazodik. Úgy tervezték, hogy átfogó üzleti ismereteket és menedzsment eszközöket közvetítsen, és tanítsa, fejlessze és fejlessze vezetői és vezetői képességeit.

A Frankfurt MBA részmunkaidőben

Frankfurt School of Finance & Management
Campus Részidős oktatás 21 hónap Október 2019 Németország Frankfurt

MBA olyan fiatal szakemberek számára, akik olyan erős vezetői potenciállal rendelkeznek, akik teljes foglalkoztatottságot akarnak élvezni, és profitálni fognak a világszínvonalú MBA oktatásban Frankfurtban, Európa gazdasági szívében.

MBA + MA felelősségteljes gazdálkodás

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 2 - 3 év Nyílt Beiratkozás Németország Berlin

Dupla Szak: MA Felelős Vállalatirányítási együtt MBA