Filter
Részidős
A tanulmányok típusa: Minden

4 Projektmenedzsment {mbastudies-part-time:singular} Nézd meg

A részmunkaidős Master of Business Administration, vagy MBA, általában egy nemzetközileg elismert fokozat, amely középpontjában egy vagy több területen az üzleti menedzsment. A legtöbb iskola megkívánja, hogy legyen tapasztalata az üzleti életben, mielőtt pályázna erre a programra.

Még mindig kíváncsi, mi a részmunkaidős MBA a Project Managementben? Minden üzleti struktúrán belül vannak olyan projektek, amelyeket időben és egy adott költségvetésben kell kitölteni. Ezeknek a szükségleteknek a kielégítése érdekében a legtöbb programnak magában kell foglalnia a kurzusok kiválasztását, beleértve a menedzsment stratégiákat és a finanszírozást. A konkrét iskolai programokon belül a pénzügyi beszámolásra és a feladathoz kapcsolódó eszközökre, illetve az etika és a társadalmi felelősség fontosságára összpontosíthat.

A magasabb fokú végzettség gyakran szervezeti és időgazdálkodási igényt igényel, két olyan készség, amelyet az MBA folytatása során elvárhat. Ezek a készségek a mindennapi életre is vonatkoznak, és hatékonyabbá tehetik Önt. Egy másik készség, amelyet meg lehet szerezni, olyan speciális számítógépes programok ismerete, amelyek segítségével más nem üzleti célú programok is használhatók magáncélra.

A részmunkaidős MBA költsége nagyrészt attól függ, hogy hol töltöd be tanulmányaidat. Néhány elem, amelyet figyelembe kell venni a költségvetés elkészítéséhez, a regisztrációs díjak, a könyvköltségek, a szállás és az étkezés költségei. A részmunkaidős munkavégzés gyakran azt jelenti, hogy hosszabb időre el tudod terjeszteni ezeket a költségeket, ami megkönnyítheti a költségvetés-tervezést.

Az MBA-t a projektmenedzsmentben számos pozíciót kereshet egy standard üzleti struktúrán belül. A projektmenedzser, a projekt elemzője és a műveletigazgató csak néhány munkakönyv, amelyre pályázhat. Az ebben a szakoktatási programban alkalmazott elvek alkalmazhatók a nonprofit, iskolák és orvosi intézmények projektjeinek irányítására is. Ha az üzleti menedzsment etikájára koncentrál, akkor a jogi világban munkát kereshet mint szerződés és tárgyalási menedzser, portfóliókezelő stb.

A projektmenedzsment MBA programjai az egész világon megtalálhatók. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

4 Találatok Projektmenedzsment

Hanyang University School of Business

... [+]

4. Végzettségi követelmények: 45 kredit (15 féléves tanfolyam)

5. A tanulmány időtartama: 2 év (4 félév)

[-]
Koreai Köztársaság Seoul
Március 2020
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
DeSales University

Lehetőség hálózatra több száz más szakemberrel Programszerkezet ... [+]

Lehetőség hálózatra több száz más szakemberrel

Programszerkezet

[-]
Amerikai Egyesült Államok Center Valley Románia Bucharest Allentown  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Grand Canyon University

Készüljön fel a Project Management Institute (PMI) ® tanúsítására A Grand Canyon Egyetem (GCU) Master of Business Administration (MBA), kiemelten a projekt menedzsment, a ... [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Készüljön fel a Project Management Institute (PMI) ® tanúsítványára A Grand Canyon Egyetem (GCU) Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a projekt menedzsment, akkor erősíti a kompetencia a hatékony üzleti gyakorlat. A Colangelo College of Business kínálja, ez a projekt menedzsment szak program magában foglalja a kutatási alapú stratégiák üzleti alapjait, hogy ápolják a készségeket a hagyományos és agilis projekt menedzsment. A funkcionális menedzsmentre való felkészítéssel kapcsolatos tudomány logikailag beágyazódik a programba, hogy támogassa az Ön fejlesztését képzett projektmenedzsernek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

A professzionális MBA projektmenedzsment a vezetők számára naprakész eszközöket és kulcsfontosságú szakértelmet nyújt a projektmenedzsment optimalizálásához - a kezdettől ... [+]

A professzionális MBA projektmenedzsment a vezetők számára naprakész eszközöket és kulcsfontosságú szakértelmet nyújt a projektmenedzsment optimalizálásához - a kezdettől a sikeres befejezésig. A projektköltség és a szervezeti tervezéstől a kockázatkezelésig és a projekt megszakadásokig a szakértői kar osztozik a mélyreható betekintésekkel, a tesztelt módszertanokkal és segít a kidolgozott és kifinomult szociális készségek fejlesztésében, amelyeknek a projektek és folyamatok menedzsereinek minőségi és fenntartható eredményeket kell biztosítaniuk, és csapatukat a sikerhez kell vezetniük.

Elmélet

A vezetők speciális követelményei szerint a specializáció különös hangsúlyt fektet az elméleti fogalmak és módszerek alkalmazására a hallgatók által a mindennapi szakmai gyakorlatban és a gyakorlati projektmunkában rejlő valós helyzetekben.... [-]

Ausztria Launceston
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
18 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul