MBASTUDIES.HU

141 Részidős {mbastudies-part-time:singular} Keress

A részmunkaidős MBA, vagy Master of Business Administration, egy kiváló módja annak, hogy kihasználják a diplomás képzés lehetőségeket. Célja a dolgozó szakemberek, az ilyen programban általában kínál rugalmasabb órarende, mint egy tipikus mértékben.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Részidős {mbastudies-part-time:plural} 2019

Találat Filter

Részmunkaidős MBA Nemzetközi Program a Michigan Egyetemmel együttműködve

Fondazione CUOA
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 16 hónap Március 2020 Olaszország Altavilla Vicentina

A részmunkaidős CUOA MBA egy nemzetközileg orientált program, amely lehetőséget nyújt a tanulásra ösztönző multikulturális környezetben. A diákok integrált és stratégiai koncepciókat dolgoznak ki az üzleti és szervezeti területekről.

Szakmai MBA pénzügy

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 20 hónap Kérj Információt Ausztria Launceston

A Professional MBA Finance egy élvonalbeli program, amely elméleti szakértelmet, analitikus know-how-t és gyakorlati irányítási eszközöket biztosít ahhoz, hogy a vezetők sikeresek lehessenek a dinamikus, globalizált pénzügyi területen. A tantervet kifejezetten az azonnal alkalmazható tartalmak megvalósítása köré tervezték, és a pénzügyi szektor felső szakértőinek nemzetközi karán oktatják. Ez az MBA bővíti a szakértelem, valamint a mind a pénzügyi intuíció és a szükséges rugalmasságot, hogy gyorsan és megfelelő módon reagáljon a jövőbeli fejlődésre ebben a létfontosságú ágazatban. A tartalom széles köre lehetővé teszi a diplomások számára, hogy különböző pozíciókat töltsenek be a pénzügyekbe - a munkáltatójuknak nyújtott eszköz és a létfontosságú karrier-előnyök.

Részmunkaidős MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology
Campus Részidős oktatás 1 - 6 év Nyílt Beiratkozás Luxemburg Luxembourg City

A részmunkaidős MBA programot olyan luxemburgi munkatársak számára tervezték, akik vezető pozíciókat akarnak keresni a holnap világgazdaságában. A változó üzleti környezethez integrált programra van szükség, amelyet multidiszciplináris megközelítés jellemez.

Nemzetközi tanulásra MBA

Business School Netherlands
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Hollandia Buren Dél-afrikai Köztársaság Cape Town + 2 további

Ön még keresi, hogy egyedi gyakorlati MBA, hogy elviszi tovább a karriered? A Nemzetközi Action Learning MBA program középpontjában az alkalmazott tanulási megoldása valós idejű, a munkával kapcsolatos problémákat a saját szervezete. Ez a részmunkaidős, blended learning MBA lehetővé teszi a nagyon praktikus megközelítés nevelése üzleti vezetők ma. A Nemzetközi Action Learning MBA nyelve az angol szakemberek világszerte, akik érdeklődnek a megoldást találjanak a jelenlegi irányítási kérdések, megvalósítása személyes gazdagodás és a nagy ROI.

Részmunkaidős MBA (Rady FlexMBA)

Rady School of Management
Campus Részidős oktatás 24 - 30 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok San Diego

Részmunkaidős MBA - A Rady FlexMBA hallgatók olyan szakemberek, akiknek szenvedélyük az innovációhoz és az üzleti sikerhez vezet. Új ötleteket és lehetőségeket fedeznek fel, és felfedezik és fejlesztik az üzleti és a világ átalakítási módjait. A FlexMBA hallgatók kiemelkednek a jelenlegi szerepükben, és készek nagyobb felelősségvállalásra és nagyobb hozzájárulásra. A részmunkaidős MBA program lehetővé teszi a diákok számára, hogy megfeleljenek az általuk és szervezeteiknek meghatározott oktatási és szakmai fejlődés.

Master Of Business Administration (részmunkaidős MBA)

Wake Forest University - School of Business
Campus Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Winston-Salem Charlotte + 1 további

2 éves MBA programunk az első számú részmunkaidős MBA program Észak-Karolinában, amelyet kifejezetten a dolgozó szakemberek számára terveztek.

Részidős Kelley-Manchester Global MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 24 - 60 hónap Kérj Információt Szingapúr Singapore

A Kelley-Manchester Global MBA az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok üzleti iskoláinak kettős szaktudását kínálja, és kombinálja a világ legjobb online MBA tanítását egymás közeli, 8 világviszonylatban kiválasztott helyszínével.

Esti MBA

Goizueta Business School
Campus Részidős oktatás 24 - 36 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Atlanta

Strukturált a dolgozó szakemberek, az Evening MBA funkciók kínálatát elvárja a teljes munkaidőben MBA, de szállítják rugalmas, hétköznap menetrend. # 1. helyen végzett Atlanta-ban, és egy innovatív tananyagot tartalmaz, melyet a világszínvonalú oktatók tanítanak. Másnap reggel új ismereteket és készségeket tudunk használni a munkahelyen, így biztosítva a következő napok hatékonyságát.

Részidős MBA, Malajzia

Edinburgh Business School
Campus Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Malajzia Putrajaya

Lehetősége van arra, hogy tanulmányait az MBA részmunkaidőben tanulmányozza inspiráló egyetemi campusunkban Malajzia modern Putrajaya városában, és csatlakozzon növekvő EBS-diplomások és üzleti szakemberek hálózatához. Tapasztalt és tiszteletreméltó brit és helyi alapú oktatókat tanítanak, kivételes létesítményekkel és diplomával rendelkező brit egyetemet nyerhetnek, amelyet a Malajziai Képesítési Ügynökség (MQA) által teljes mértékben akkreditált brit egyetem végez.

Flex MBA (XMBA)

SBS Swiss Business School
Campus Részidős oktatás 15 hónap Február 2020 Svájc Zürich

Az SBS Flex MBA Master of Business Administration diplomát fejlesztették ki, hogy a diákok ezt a szakértelmet. A kurzusokat havonta egyszer rendezik az egyetemen.

Babson MBA a dolgozó szakemberek számára

Babson College
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Wellesley Boston + 1 további

Válasszon a részmunkaidős és az online kombinált tanulási formátumok közül, hogy a teljes munkaidőben dolgozzon az 1. számú vállalkozói MBA-ben.

MBA Nemzetközi Üzleti Menedzsment

Centria University of Applied Sciences
Campus Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 2 év Január 2020 Finnország Kokkola Jakobstad + 2 további

A program célja a nemzetközi és a nemzetközi szinten működő vállalkozások szakirányú és irányítási feladatainak ellátása. A mesterképzés kétéves időtartamon belül valósul meg. A felsőoktatásban szerzett mesterképzés az európai felsőoktatási rendszer második ciklusa, és ugyanazt a szakképesítést nyújtja az önkormányzati és állami tisztviselők számára, mint az egyetemen végzett mesterképzés.

Tongji-Manchester Dual Degree MBA Program

Tongji University, School of Economics and Management
Campus Részidős oktatás 30 hónap Kérj Információt Kína Shanghai

A Tongji-Manchester MBA Kettős-Degree Program 2009-ben indult és ez egyesíti a felső szintű MBA képzések Manchester Business School és a speciális tanfolyamok Tongji Egyetem projekt menedzsment.

MBA (részidő)

University of San Francisco - School of Management
Campus Részidős oktatás 2 - 5 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok San Francisco

A részmunkaidős MBA fokozatot úgy alakították ki, hogy átalakítsa a karrierjét, miközben dolgozik - kulcsfontosságú készségeket és új perspektívákat biztosítva, amelyeket azonnal az irodába helyez.

Részmunkaidős MBA

Stamford International University
Campus Részidős oktatás 18 hónap Szeptember 2019 Thaiföld Bangkok Hua Hin + 1 további

A Stamford aláírás MBA egy részmunkaidős program célja, hogy megfeleljen a dolgozók igényeinek. A szombati interaktív osztálytermi modulokat rugalmas online tanuló modulokkal ötvözi, lehetővé téve a diákok számára, hogy az osztályteremben kívül tanuljanak egy időben kényelmesen. A program 1,5 év alatt elkészíthető.