MBASTUDIES.HU

Részidős Turizmus és vendéglátás {mbastudies-part-time:plural} Megtekintése in Sao Paulo Brazília 2019

Part time MBA programok célja, a diákok, akik nem tudnak részt venni az egyetemi teljes munkaidőben. Ez a fajta mértékben segíthet a diákok megtanulják sokat a üzleti adminisztráció, az elmélet és a menedzsment, így tökéletes kiegészítője a diplomát.

MBA turizmus a program célja a diákok, akik szeretnék építeni karrierjét a turizmus. A diákok a program kap ismeretszerzés szempontjából a stratégiák, elemző és politikai döntéshozatali készség szükséges kiváló turisztikai menedzsment. Témák tanulmány magában foglalja a feltárása a különböző típusú turizmus, idegenforgalom szociológia, pénzügy, marketing, és a kulturális kompetencia.

Brazília jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. Nincs sok nyelvi akadály, mivel a legtöbb képzési formákat portugál nyelven.Brazília 50 állami és 80 magán egyetemek

Ez a legnagyobb város Brazíliában, és ez látható a rendszert számos állami és magán felsőoktatási oktatási központok. Néhány világszerte elismert egyetemek, mint a University of Sao Paulo, Pápai Katolikus Egyetem Sao Paulo és Sao Paulo State University található itt.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel Részidős Turizmus és vendéglátás {mbastudies-part-time:plural} in Sao Paulo Brazíliában 2019

1 Találatok Turizmus és vendéglátás, São Paulo Filter

MBA - menedzsment vendéglátás luxo®

Roberto Miranda Educação Corporativa
Campus Részidős oktatás 3 - 4 félévek Brazília São Paulo

Célzó vállalkozók és szakemberek, akik érdeklődnek a fejlődő tudásukat a globális luxus vendéglátást. 15 osztály alakult a Hotel Fasano Sao Paulo, Hotel Ritz, George V és a Plaza Athenee Párizsban.