MBASTUDIES

Részidős Turizmus és vendéglátás {mbastudies-part-time:plural} Megtekintés Dél-Amerikában 2020

A részmunkaidős MBA, vagy Master of Business Administration, egy kiváló módja annak, hogy kihasználják a diplomás képzés lehetőségeket. Célja a dolgozó szakemberek, az ilyen programban általában kínál rugalmasabb órarende, mint egy tipikus mértékben.

Miután egy MBA Turizmus ad egy nagy előnye elérésében vezetői pozíciókat az idegenforgalmi ágazatban. Kapsz tartozik a felső legkeresettebb turisztikai vezetők az üzleti életben. Ez MBA felvértezi az Ön számára az analitikus és kritikus döntéshozó készségek hangsúlyozva a stratégia és a vezetői, valamint az elméleti ismeretek a turizmusban.

Átívelő számos országban és szigetektől, Dél-Amerika ad otthont számos spanyol nyelvű országokban. Itt, a diákok is szó séta története útjukat az osztályba, és élvezze a kultúra ősi társadalmakban. 

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Részidős Turizmus és vendéglátás {mbastudies-part-time:plural} Dél-Amerikában 2020

1 Találatok Turizmus és vendéglátás, Dél Amerika Filter

MBA - menedzsment vendéglátás luxo®

Roberto Miranda Educação Corporativa
Brazília, Sao Paulo
Részidős MBA
Március 2020
<
Részidős oktatás
<
3 félévek
28 Feb 2017
Portuguese
Campus

Célzó vállalkozók és szakemberek, akik érdeklődnek a fejlődő tudásukat a globális luxus vendéglátást. 15 osztály alakult a Hotel Fasano Sao Paulo, Hotel Ritz, George V és a Pl ...

Tovább