MBASTUDIES.HU

A Legjobb 50 {mbastudies-part-time:singular} Tekintsd meg az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

A részmunkaidős MBA, vagy Master of Business Administration, egy kiváló módja annak, hogy kihasználják a diplomás képzés lehetőségeket. Célja a dolgozó szakemberek, az ilyen programban általában kínál rugalmasabb órarende, mint egy tipikus mértékben.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb {mbastudies-part-time:plural} az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Találat Filter

Részmunkaidős MBA (Rady FlexMBA)

Rady School of Management
Campus Részidős oktatás 24 - 30 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok San Diego

Részmunkaidős MBA - A Rady FlexMBA hallgatók olyan szakemberek, akiknek szenvedélyük az innovációhoz és az üzleti sikerhez vezet. Új ötleteket és lehetőségeket fedeznek fel, és felfedezik és fejlesztik az üzleti és a világ átalakítási módjait. A FlexMBA hallgatók kiemelkednek a jelenlegi szerepükben, és készek nagyobb felelősségvállalásra és nagyobb hozzájárulásra. A részmunkaidős MBA program lehetővé teszi a diákok számára, hogy megfeleljenek az általuk és szervezeteiknek meghatározott oktatási és szakmai fejlődés.

Master Of Business Administration (részmunkaidős MBA)

Wake Forest University - School of Business
Campus Részidős oktatás 2 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Winston-Salem gyümölccsel töltött sütemény + 1 további

2 éves MBA programunk az első számú részmunkaidős MBA program Észak-Karolinában, amelyet kifejezetten a dolgozó szakemberek számára terveztek.

Esti MBA

Goizueta Business School
Campus Részidős oktatás 24 - 36 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Atlanta

Strukturált a dolgozó szakemberek, az Evening MBA funkciók kínálatát elvárja a teljes munkaidőben MBA, de szállítják rugalmas, hétköznap menetrend. # 1. helyen végzett Atlanta-ban, és egy innovatív tananyagot tartalmaz, melyet a világszínvonalú oktatók tanítanak. Másnap reggel új ismereteket és készségeket tudunk használni a munkahelyen, így biztosítva a következő napok hatékonyságát.

Babson MBA a dolgozó szakemberek számára

Babson College
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Wellesley Boston + 1 további

Válasszon a részmunkaidős és az online kombinált tanulási formátumok közül, hogy a teljes munkaidőben dolgozzon az 1. számú vállalkozói MBA-ben.

MBA (részidő)

University of San Francisco - School of Management
Campus Részidős oktatás 2 - 5 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok San Francisco

A részmunkaidős MBA fokozatot úgy alakították ki, hogy átalakítsa a karrierjét, miközben dolgozik - kulcsfontosságú készségeket és új perspektívákat biztosítva, amelyeket azonnal az irodába helyez.

Masters of Business Administration (MBA)

Westcliff University
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Irvine

A Master of Business Administration (MBA) szak készíti fel a pályára a menedzsment. Pontosabban az a célja, hogy lehetőséget teremtsen a férfiak és a nők számára olyan tudás, képességek, attitűdök, és a megértést, amely jelentenek a növekedés alapját kompetens üzleti menedzsment szakemberek, minősített diplomások munkát olyan nagy iparágak, beleértve a számítógéppel kapcsolatos szolgáltatásra, a befektetési banki / értékpapírok és tanácsadás területén a marketing, kutatás, elemzés, és / vagy pénzügyi.

Részidős online MBA

Brentwood University
On-line Részidős oktatás 12 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Irvine

A Brentwood University MBA programja minden tapasztalatszintű szakember számára készült, akik közül néhányan szeretnének előrelépni a karrierjükben, mások pedig más területeken az üzleti területre változnak.

Master of Business Administration (MBA)

Campbellsville University
Campus Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Campbellsville Louisville + 1 további

MBA-Master of Business Administration kiemelt HR, közgazdaságtan, marketing, vezetés, informatikai menedzsment, számvitel, nemzetközi üzleti és egészségügyi Care Administration.

MBA - részmunkaidős

Elmhurst College
Campus On-line Részidős oktatás 22 hónap Február 2020 Amerikai Egyesült Államok Elmhurst + 1 további

A Chicago nyugati külvárosában található Elmhurst megfizethető, rugalmas fokú lehetőségeket kínál, campuson vagy online. Szakemberek kollégájával kevesebb, mint két év részmunkaidőben fog keresni MBA-jét.

MBA - részmunkaidőben

University of Baltimore, Merrick School of Business
Campus On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Mount Vernon + 1 további

A University of Baltimore MBA célja a te (és a munkáltató) szem előtt tartva. Lehetősége van arra, hogy osztályok a hagyományos tantermi, online, vagy mindkettő, ez a választás. Bármit is dönt, megtudhatja mellett más diákok, akik keresik a szakmai előmenetelre, mint te.

Szakmai mba

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration
Campus Részidős oktatás 27 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Moraga San Francisco + 1 további

A Saint Mary's College professzionális MBA program segít fejleszteni a perspektívákat, a tudás és a készségek szükséges vezetői pozíciók az üzleti világban.

Mba

Florida Southern College
Campus Részidős oktatás 16 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Lakeland Tampa + 1 további

Ez az innovatív, 16 hónapos MBA nyújt Önnek versenyelőnyt a mai igényes globális piacon. Kínálnak akár teljes munkaidőben hétköznap vagy kényelmes hibrid szombat órarend, a gyorsított 16 hónapos program elkészíti Önnek, hogy sikerül a mai globális piacon.

MBA (Master of Business Administration)

Indiana University Kokomo
Campus Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Kokomo

A Master of Business Administration (MBA) egy AACSB akkreditált program célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy sikeres legyen az üzleti vezetők egy összetett és gyorsan változó globális környezetben. Mi össze minőségi oktatók egyéni figyelmet külön kar.

MBA pénzügyi koncentrációval

DeSales University
Campus Részidős oktatás 2 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Közép-völgy Románia Bukarest Allentown + 3 további

MBA a részmunkaidős

Duquesne University
Campus Részidős oktatás 28 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Pittsburgh

A Donahue Graduate School of Business örömmel mutatja be az új MBA tanterv dolgozó szakemberek számára. Lehet tanulni részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben egy önálló tempójú környezetben kínál esti tantermi és online lehetőségeket.