MBASTUDIES.HU

A Legjobb 52 {mbastudies-part-time:singular} Tekintsd meg az Amerikai Egyesült Államokban 2019

A részmunkaidős MBA, vagy Master of Business Administration, egy kiváló módja annak, hogy kihasználják a diplomás képzés lehetőségeket. Célja a dolgozó szakemberek, az ilyen programban általában kínál rugalmasabb órarende, mint egy tipikus mértékben.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb {mbastudies-part-time:plural} az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Találat Filter

Részmunkaidős MBA (Rady FlexMBA)

Rady School of Management
Campus Részidős oktatás 24 - 30 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok San Diego

Részmunkaidős MBA - A Rady FlexMBA hallgatók olyan szakemberek, akiknek szenvedélyük az innovációhoz és az üzleti sikerhez vezet. Új ötleteket és lehetőségeket fedeznek fel, és felfedezik és fejlesztik az üzleti és a világ átalakítási módjait. A FlexMBA hallgatók kiemelkednek a jelenlegi szerepükben, és készek nagyobb felelősségvállalásra és nagyobb hozzájárulásra. A részmunkaidős MBA program lehetővé teszi a diákok számára, hogy megfeleljenek az általuk és szervezeteiknek meghatározott oktatási és szakmai fejlődés.

Master in Business Administration (részmunkaidős MBA)

Wake Forest University - School of Business
Campus Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Winston-Salem Charlotte + 1 további

A kétéves Wake Forest MBA program a # 1 részmunkaidős MBA program a dolgozó szakemberek számára Észak-Karolina, és a felső 20 az USA-ban. A országosan elismert program ad egy stratégiai, globális perspektíva üzleti, hónolás a képességét, hogy a megközelítés kihívások széles skáláját perspektívák.

Esti MBA

Goizueta Business School
Campus Részidős oktatás 24 - 36 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Atlanta

Strukturált a dolgozó szakemberek, az Evening MBA funkciók kínálatát elvárja a teljes munkaidőben MBA, de szállítják rugalmas, hétköznap menetrend. # 1. helyen végzett Atlanta-ban, és egy innovatív tananyagot tartalmaz, melyet a világszínvonalú oktatók tanítanak. Másnap reggel új ismereteket és készségeket tudunk használni a munkahelyen, így biztosítva a következő napok hatékonyságát.

Babson MBA a dolgozó szakemberek számára

Babson College
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Wellesley Boston + 1 további

Válasszon a részmunkaidős és az online kombinált tanulási formátumok közül, hogy a teljes munkaidőben dolgozzon az 1. számú vállalkozói MBA-ben.

MBA (részidő)

University of San Francisco - School of Management
Campus Részidős oktatás 2 - 5 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok San Francisco

A részmunkaidős MBA fokozatot úgy alakították ki, hogy átalakítsa a karrierjét, miközben dolgozik - kulcsfontosságú készségeket és új perspektívákat biztosítva, amelyeket azonnal az irodába helyez.

Master of Business Administration (MBA)

Campbellsville University
Campus Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Campbellsville Louisville + 1 további

MBA-Master of Business Administration kiemelt HR, közgazdaságtan, marketing, vezetés, informatikai menedzsment, számvitel, nemzetközi üzleti és egészségügyi Care Administration.

MBA - részmunkaidős

Elmhurst College
Campus On-line Részidős oktatás 22 hónap Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok Elmhurst + 1 további

Ahhoz, hogy sikeres legyen a mai üzleti világban, szüksége van egy MBA-re, amely többet nyújt, mint az alapokat. Szüksége van az elemző és kritikus készségekre, amelyek magabiztos vezetővé teszik.

Masters of Business Administration (MBA)

Westcliff University
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Irvine

A Master of Business Administration (MBA) szak készíti fel a pályára a menedzsment. Pontosabban az a célja, hogy lehetőséget teremtsen a férfiak és a nők számára olyan tudás, képességek, attitűdök, és a megértést, amely jelentenek a növekedés alapját kompetens üzleti menedzsment szakemberek, minősített diplomások munkát olyan nagy iparágak, beleértve a számítógéppel kapcsolatos szolgáltatásra, a befektetési banki / értékpapírok és tanácsadás területén a marketing, kutatás, elemzés, és / vagy pénzügyi.

Az üzleti igazgatás mestere, a vezetés hangsúlyozásával

Grand Canyon University
Campus On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 további

Fejlessze a vezető vezető bizalmát és határozottságát. A Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a vezetés szak, akkor megtanulják az elvek vezetése és építése az üzleti, míg a hangsúly a vezetési lehetőség felkészíti Önt, hogy vezesse a csapat.

Részidős online MBA

Brentwood University
On-line Részidős oktatás 12 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Irvine

A Brentwood University MBA programja minden tapasztalatszintű szakember számára készült, akik közül néhányan szeretnének előrelépni a karrierjükben, mások pedig más területeken az üzleti területre változnak.

MBA - részmunkaidőben

University of Baltimore, Merrick School of Business
Campus On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Mount Vernon + 1 további

A University of Baltimore MBA célja a te (és a munkáltató) szem előtt tartva. Lehetősége van arra, hogy osztályok a hagyományos tantermi, online, vagy mindkettő, ez a választás. Bármit is dönt, megtudhatja mellett más diákok, akik keresik a szakmai előmenetelre, mint te.

Szakmai mba

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration
Campus Részidős oktatás 27 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Moraga San Francisco + 1 további

A Saint Mary's College professzionális MBA program segít fejleszteni a perspektívákat, a tudás és a készségek szükséges vezetői pozíciók az üzleti világban.

Master of Business Administration (MBA)

Empire State College, State University of New York
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Saratoga Springs

A Master of Business Administration program célja a törekvő és közép-karrier menedzserek arra törekednek, hogy fokozzák az analitikus, döntéshozatali és kommunikációs készségek komplex szervezeti környezetben.

Testre szabott programok

Yale School of Management
Campus Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok New Haven New York

Ez a program célja, hogy segítse a Regionális Igazgatói Képzési Intézeteket, elősegítve a jó vállalatirányítás tudásbázisát és készségeit.

MBA pénzügyi koncentrációval

DeSales University
Campus Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Center Valley Románia Bucharest Allentown + 3 további