MBASTUDIES.HU

Részidős Vendéglátás {mbastudies-part-time:plural} Nézd meg Dél-Amerika 2019

A részmunkaidős MBA, vagy Master of Business Administration, egy kiváló módja annak, hogy kihasználják a diplomás képzés lehetőségeket. Célja a dolgozó szakemberek, az ilyen programban általában kínál rugalmasabb órarende, mint egy tipikus mértékben.

A vendéglátás programjai általában olyan témákkal foglalkoznak, mint a menedzsment, a számvitel és a marketing, valamint a szállodai tevékenységre jellemző tanfolyamok. Mivel a térség általában szorosan együttműködik az idegenforgalmi és élelmiszer-ipari ágazatokkal, egyes programok magukban foglalhatják ezeket a témákat is.

Dél-Amerikában határolja, nyugatról a Csendes-óceán és az északi és keleten az Atlanti-óceán, Észak-Amerikában és a Karib-tenger hazugság, hogy az északnyugati. Ez magában foglalja a tizenkét szuverén államok Argentína, Bolívia, Brazília, Chile, Kolumbia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay és Venezuela -, valamint két nem állami területeken - Francia Guyana, tengerentúli területe Franciaország, és a Falkland-szigetek , a brit tengerentúli terület. Ezen felül, Trinidad és Tobago, valamint theABC szigetek a holland is tekinthető része a Dél-Amerikában.

Kérj Információt A Legjobb Részidős Vendéglátás {mbastudies-part-time:plural} Dél-Amerika 2019

1 Találatok Vendéglátás, Dél-Amerika Filter

MBA - menedzsment vendéglátás luxo®

Roberto Miranda Educação Corporativa
Campus Részidős oktatás 3 - 4 félévek Brazília São Paulo

Célzó vállalkozók és szakemberek, akik érdeklődnek a fejlődő tudásukat a globális luxus vendéglátást. 15 osztály alakult a Hotel Fasano Sao Paulo, Hotel Ritz, George V és a Plaza Athenee Párizsban.