Filter
Részidős
A tanulmányok típusa: Minden

2 Vezetés {mbastudies-part-time:singular} Megteintése

A mester üzleti Adminisztráció (MBA) egy posztgraduális diploma, amely általában szükségessé teszi befejezése a bachelor diploma egy akkreditációs intézmény. Bizonyos esetekben azonban az iskolák átfogó szakmai gyakorlatot vállalnak az egyetemi diploma helyett. Az MBA jól átgondolt képet ad az üzleti világról és a vezetési gyakorlatról.

Mi a részmunkaidős MBA a vezetésnél? Sok tulajdonsága van, ami jó menedzsert jelent, de a vezetés talán a legfontosabb. Az MBA a vezetőségben tanítja a diákokat, hogy nem csak megértsék a be és ki az üzleti világban, azt tanítja, hogyan lehet sikeres menedzser, vezető csapatát oly módon, hogy eredményezi a maximális hatékonyság és a termelékenység. A menedzsment és vezetés tanfolyamokon kívül a tanfolyam magában foglalhatja a marketingt, az üzleti etikát, a pénzügyeket, a számvitelt, a közgazdaságt, az üzleti stratégiát és a működést.

A sikeres vezető szerep az egyik legértékesebb készség, nem csak munkakörnyezetben, hanem az élet minden területén. A vezetési képesség, erős kommunikációs készségekkel és az üzleti működés megértésével segít megmutatni a potenciális munkaadókat, hogy az MBA Vezetési programban végzett hallgatóknak sikerülnie kell.

Mivel a költségek nagymértékben eltérhetnek az iskolától az iskoláig, fontos, hogy több lehetőséget keressenek az MBA program kiválasztása előtt. Ahhoz, hogy pontos képet kapjon a tandíjról és díjakról egy adott intézmény számára, a legjobb, ha közvetlenül a felvételi osztályhoz fordul.

Az MBA Leadership program vonzó a leendő hallgatók számára, mivel képes arra, hogy menedzsment szintű szerepet vállaljon az érettségi után. A szakemberek üzleti fejlesztési vezetőként, kommunikációs menedzserekként, pénzügyi menedzserekként vagy műveleti vezetőként működhetnek. Néhányan úgy döntenek, hogy vállalkozókká válnak, és megnyitják saját vállalkozásukat. Pályakezdő dolgozhat számos iparágban, így munkát lehetőségek általában bőséges.

MBA részmunkaidős tanulmánya lehetővé teszi a tudósok számára, hogy szabadon ötvözzék tanulmányaikat más szakmai vagy személyes kötelezettségekkel. Sok iskola kínálja az MBA-t a vezetés online, így a program résztvevői még nagyobb rugalmasságot. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Vezetés

Tiffin University

A program központok azokra jellemzők, amelyek fejlesztik és támogatják a vezetés. Vezetésen belüli keretet, a program hangsúlyozza döntéshozatali és vezetői képességei. ... [+]

A Tiffin Egyetem MBA: pozicionálása a Real Eredmények és igazi siker

T ő Tiffin Egyetem Master of Business Administration (MBA) szak abban különbözik, hogy alap a fejlődő kompetenciák kommunikációs készség, a vezetés és a csapatmunka, az információs technológia, és a problémamegoldás. A kiváló oktatók vezeti a gazdag és sokszínű hallgatói szervezet révén az aktuális kérdéseket irányítási és a technológia által vezérelt globális munkahely a harmadik évezred.

A Vezetői Koncentráció: "annyira valóságos, mint ez még így se"

T ő Vezetői Koncentráció célja a dolgozó szakember foglalkoztatott szerte számos szakmák beleértve az oktatás, az egészségügy, a szociális szolgáltatások, templom, kormányzati, rendészeti és üzleti. A program központok azokra jellemzők, amelyek fejlesztik és támogatják a vezetés. Vezetésen belüli keretet, a program hangsúlyozza döntéshozatali és vezetői készségek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tiffin
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Grand Canyon University

Fejlessze a vezető vezető bizalmát és határozottságát. A Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a vezetés szak, akkor megtanulják az elvek vezetése és építése ... [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Keresd meg a vezetést a mesterképzésben Fejlessze a vezető vezető bizalmát és határozottságát. A Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a vezetés szak, akkor megtanulják az elvek vezetése és építése az üzleti, míg a hangsúly a vezetési lehetőség felkészíti Önt, hogy vezesse a csapat. Ebben a programban, amelyet a Colangelo College of Business kínál, akkor ápolja a készségeket és tulajdonságokat, hogy etikusan segítsen a hatékony változás, a termelés és a növekedés.

Ez a MBA a vezetési program tartalmaz számos témát releváns a 21. századi vállalatok. Tekintse át az üzleti tevékenység alapjait, beleértve a pénzügyeket, a számviteli, a közgazdasági és a mennyiségi tanulmányokat. Kicsi, dinamikus tanulási környezetekben értékeli a tanszéki funkciókat vezetői álláspontból, és megvitatja az innovatív stratégiákat szakértő kollégákkal és szakemberekkel, akik különböző háttérrel és perspektívával rendelkeznek. A végső tanfolyam útmutatást nyújt a bevált gyakorlatokon keresztül, amelyek segítenek a szervezet fejlődési, növekedési és változási lépésein keresztül manőverezni.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul