Részidős Nemzetközi MBA

Általános információk

Program leírás

MBAInternationalBusiness

Részmunkaidős nemzetközi MBA

A részmunkaidős nemzetközi MBA egy Master of Business Administration egy erős nemzetközi összpontosít, teljes egészében angolul, 2 évig. Az iskola nemzetközi hangulata összekapcsolja a különböző kultúrákat, és ösztönzi a párbeszédet és a vitát. A kurzus eszközei a szakmai célok elérésében, a munkaerőpiaci érték növelésében és a nemzetközi karrierlehetőségek bővítésében.

A részmunkaidős MBA a nemzetközi üzleti életben 24 hónapig tart: a program általában az 1 évben zajlik, 2 évre osztódik, és az órák hétfőtől péntekig tartanak Triesztben, Olaszországban.
A program októberben kezdődik , és két évvel később, szeptember végén fejeződik be, a záróvizsga és az Érettségi Nap kapcsán. Minden osztály angolul zajlik.


Kétféle tanfolyam létezik: kötelező és választható.

Minden kurzust kétszer kínálnak a részmunkaidőben; a résztvevők választhatnak, ha részt vesznek a különböző tanfolyamokon.
Minden kurzushoz több kredit tartozik; minden hitel az Európai kreditátviteli rendszer (ECTS) által meghatározott átlagos 25 óraszámnak felel meg.

Miért van MBA?

A 2 éves program alkalmas azoknak az embereknek, akik folytatni szeretnék munkájukat és karrierjüket, miközben egy felső MBA-osztályban járnak el. Mivel az osztályok jelen vannak, alapvetően ez egy részmunkaidős MBA, amely nem túl messze van Trieszttől (Olaszország).

A program a nemzetközi irányítás minden tematikus elveire kiterjed, és a résztvevők számára segítséget nyújt a döntéshozatali és irányítási képességek fejlesztésében.

A résztvevők a program befejezése után világszínvonalú programot nyújtanak tartalom, oktatók és hallgatók, szervezés, szolgáltatások minősége, hálózati lehetőségek és karrierlehetőségek terén.

A részmunkaidős MBA lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy új készségeket és tudást alkalmazzanak azonnal a munkájukra.

Tanterv

A részmunkaidős MBA nemzetközi üzleti szezonban kezdődik, és befejezi a záróvizsga és a Graduation Day. Minden osztály angolul van lefolytatva.

A programszerkezet moduláris, önálló modulok alapján.

  • 7 BASIC MODULES 2 hét, kötelező minden résztvevő számára;
  • 8 HALADÓ MODULOK 2 hetes, kötelező, de helyettesíthető egy másik tevékenységgel (nemzetközi csere, vállalati projektek stb.);
  • minimum 8 ELECTIVE MODULES a 3 napos, választották ki a különféle nemzetközi vevők által kínált minden évben.

Minden egyes modul kétszer kerül felajánlásra a részmunkaidőben; a résztvevők választhatnak, ha részt vesznek a különböző modulok.

Minden modulhoz kredit számú hozzárendelést rendelnek; minden kredit megfelel az Európai Kreditátviteli Rendszer (ECTS) által megállapított átlagosan 25 óraórának. MBA fokozat megszerzéséhez minden résztvevőnek legalább 70 kreditet kell keresnie.

Tanulási folyamat

Kifejezetten az MBA programunkon tanult és fejlesztett, a tananyag célja, hogy segítsen minden résztvevőnek elérni a három célt.

  • Tudás: Általános üzleti menedzsment, a vállalat irányítása és gazdasági kultúrája a vállalat jövőbeli tevékenységének támogatása érdekében.
  • Gyakorlat: Az elmélet és a gyakorlat összegyűlnek, amint ismerjük a piacon a leghatékonyabb szakmai eszközöket.
  • Képességek: A munkáltatók által leginkább értékelt készségek fejlesztése (csapatmunka, vezetés, kommunikáció, emberek készsége stb.).

Különös figyelmet fordítanak a résztvevők képességeinek fejlesztésére, az egész tanfolyam során a személyes fejlesztési tevékenységek segítenek az egyéni potenciál kifejlesztésében.

Nemzetközi projektek

A résztvevők a részmunkaidős MBA nemzetközi üzleti program dönthet úgy, hogy integrálja az oktatását egy nemzetközi csere egyik üzleti iskolai partnerek külföldön.


Ezekben az években a MIB School of Management fontos együttműködési megállapodásokat hozott létre számos Business School-ban azzal a céllal, hogy megkönnyítse:

  • diákcsere
  • kar cseréje
  • közös kutatás
  • közös oktatási programok

A csere időszakában a résztvevők részt vesznek az osztályokban, találkoznak az üzleti közösséggel, megismerkednek a befogadó országgal és különböző oktatási, kulturális és üzleti környezetben vannak jelen.

résztvevők

A részmunkaidős nemzetközi MBA célja, hogy megfeleljen a vezetők és a szakemberek, akik már a foglalkoztatás, akik szeretnék kihasználni az előnyeit egy MBA még mindig dolgozik.

A program rugalmassága megfelel a munka és a családi kötelezettségek változó igényeinek.

Jelöltjeink olyan emberek, akik folytatni akarják munkájukat tanulmányozása, a növekedési lehetőségek folytatása és a karrierjük előmozdítása terén.

Az MBA olyan szakemberek felé irányul, akik szakmailag növekedni akarnak, hogy felgyorsítsák a karrierjüket saját szervezetükben, vagy megváltoztassák jelenlegi munkájukat.

mercati-finanziari

Karrier hatás

Az elhelyezés 90% -a az MBA a nemzetközi üzleti életben utolsó három kiadásának átlaga. A részmunkaidős MBA teljes időtartama alatt a résztvevők kapcsolatot tartanak fenn a nemzetközi üzleti világgal a szakértőkkel szerzett tapasztalatok révén, a nemzetközi csereprogramok és az egyedi projektek során. Az MBA hallgatók fő célja karrierlehetőségeik javítása.

A tanfolyam során és az után, a Karrier Szolgáltatások révén az Iskola támogatja a résztvevőket a karrier-célok elérésében.

A karrier szolgáltatások közvetítői szerepet töltenek be a pályázók és a vállalatok között, szakmai lehetőségeket teremtenek a résztvevők számára, és segítik a vállalkozásokat a vállalatuk igényeinek megfelelő célok kiválasztásában és kiválasztásában.

A Karrier szolgáltatások egy meghatározott munkaközvetítővel együttműködve segíti a jelölteket abban, hogy felismerjék saját potenciáljukat, meghatározhassák és meghatározhassák a célokat, és erős hálózatot építsenek ki.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

For the past 30 years, our international faculty has been passionately committed to the philosophy of empowering talents, increasing skills and strengthening leadership in order to stimulate growth in ... Tovább

For the past 30 years, our international faculty has been passionately committed to the philosophy of empowering talents, increasing skills and strengthening leadership in order to stimulate growth in both people and companies. The school and its Masters programmes have been recognized by several top Rating Agencies, Accreditation Bodies and recruiting companies in Italy and Europe. Kevesebb

Akkreditáció