Részidős Nemzetközi MBA

MIB Trieste School of Management

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Részidős Nemzetközi MBA

MIB Trieste School of Management

MBAInternationalBusiness

Részmunkaidős nemzetközi MBA

A részmunkaidős nemzetközi MBA egy Master of Business Administration egy erős nemzetközi összpontosít, teljes egészében angolul, 2 évig. Az iskola nemzetközi hangulata összekapcsolja a különböző kultúrákat, és ösztönzi a párbeszédet és a vitát. A kurzus eszközei a szakmai célok elérésében, a munkaerőpiaci érték növelésében és a nemzetközi karrierlehetőségek bővítésében.

A részmunkaidős MBA a nemzetközi üzleti életben 24 hónapig tart: az általában egy év alatt tartott program 2 évre oszlik, és az órák hétfőtől péntekig tartanak Olaszországban.
A program október 1-jén kezdődik és két évvel később októberben, a záróvizsga és a diploma megkezdése után zárul. Minden osztály angolul van lefolytatva.


Kétféle tanfolyam létezik: kötelező és választható.

Minden kurzust kétszer kínálnak a részmunkaidőben; a résztvevők választhatnak, ha részt vesznek a különböző tanfolyamokon.
Minden kurzushoz több kredit tartozik; minden hitel az Európai kreditátviteli rendszer (ECTS) által meghatározott átlagos 25 óraszámnak felel meg.

Miért van MBA?

A 2 éves program alkalmas azoknak az embereknek, akik folytatni szeretnék munkájukat és karrierjüket, miközben egy felső MBA-osztályban járnak el. Mivel az osztályok jelen vannak, alapvetően ez egy részmunkaidős MBA, amely nem túl messze van Trieszttől (Olaszország).

A program a nemzetközi irányítás minden tematikus elveire kiterjed, és a résztvevők számára segítséget nyújt a döntéshozatali és irányítási képességek fejlesztésében.

A résztvevők a program befejezése után világszínvonalú programot nyújtanak tartalom, oktatók és hallgatók, szervezés, szolgáltatások minősége, hálózati lehetőségek és karrierlehetőségek terén.

A részmunkaidős MBA lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy új készségeket és tudást alkalmazzanak azonnal a munkájukra.

Tanterv

A részmunkaidős MBA nemzetközi üzleti szezonban kezdődik, és befejezi a záróvizsga és a Graduation Day. Minden osztály angolul van lefolytatva.

A programszerkezet moduláris, önálló modulok alapján.

 • 7 BASIC MODULES 2 hét, kötelező minden résztvevő számára;
 • 8 HALADÓ MODULOK 2 hetes, kötelező, de helyettesíthető egy másik tevékenységgel (nemzetközi csere, vállalati projektek stb.);
 • minimum 8 ELECTIVE MODULES a 3 napos, választották ki a különféle nemzetközi vevők által kínált minden évben.

Minden egyes modul kétszer kerül felajánlásra a részmunkaidőben; a résztvevők választhatnak, ha részt vesznek a különböző modulok.

Minden modulhoz több kredit tartozik; minden hitel az Európai kreditátviteli rendszer (ECTS) által meghatározott átlagos 25 óraszámnak felel meg. Ahhoz, hogy MBA diplomát szerezzen, minden résztvevőnek legalább 60 kreditnek kell lennie.

Tanulási folyamat

Kifejezetten az MBA programunkon tanult és fejlesztett, a tananyag célja, hogy segítsen minden résztvevőnek elérni a három célt.

 • Tudás: Általános üzleti menedzsment, a vállalat irányítása és gazdasági kultúrája a vállalat jövőbeli tevékenységének támogatása érdekében.
 • Gyakorlat: Az elmélet és a gyakorlat összegyűlnek, amint ismerjük a piacon a leghatékonyabb szakmai eszközöket.
 • Képességek: A munkáltatók által leginkább értékelt készségek fejlesztése (csapatmunka, vezetés, kommunikáció, emberek készsége stb.).

Különös figyelmet fordítanak a résztvevők képességeinek fejlesztésére, az egész tanfolyam során a személyes fejlesztési tevékenységek segítenek az egyéni potenciál kifejlesztésében.

Nemzetközi projektek

A résztvevők a részmunkaidős MBA nemzetközi üzleti program dönthet úgy, hogy integrálja az oktatását egy nemzetközi csere egyik üzleti iskolai partnerek külföldön.


Ezekben az években a MIB School of Management fontos együttműködési megállapodásokat hozott létre számos Business School-ban azzal a céllal, hogy megkönnyítse:/>

 • diákcsere
 • kar cseréje
 • közös kutatás
 • közös oktatási programok

A csere időszakában a résztvevők részt vesznek az osztályokban, találkoznak az üzleti közösséggel, megismerkednek a befogadó országgal és különböző oktatási, kulturális és üzleti környezetben vannak jelen.

résztvevők

A részmunkaidős nemzetközi MBA célja, hogy megfeleljen a vezetők és a szakemberek, akik már a foglalkoztatás, akik szeretnék kihasználni az előnyeit egy MBA még mindig dolgozik.

A program rugalmassága megfelel a munka és a családi kötelezettségek változó igényeinek.

Jelöltjeink olyan emberek, akik folytatni akarják munkájukat tanulmányozása, a növekedési lehetőségek folytatása és a karrierjük előmozdítása terén.

Az MBA olyan szakemberek felé irányul, akik szakmailag növekedni akarnak, hogy felgyorsítsák a karrierjüket saját szervezetükben, vagy megváltoztassák jelenlegi munkájukat.

mercati-finanziari

Karrier hatás

Az elhelyezés 93% -a az International Business MBA utolsó 3 kiadásának átlaga. A részmunkaidős MBA teljes időtartama alatt a résztvevők kapcsolatot tartanak fenn a nemzetközi üzleti világgal a területen dolgozó szakemberekkel, nemzetközi cserékkel és egyedi projektekkel szerzett tapasztalatok révén. Az MBA hallgatók fő célja a karrierlehetőségek javítása.

A tanfolyam során és az után, a Karrier Szolgáltatások révén az Iskola támogatja a résztvevőket a karrier-célok elérésében.

A karrier szolgáltatások közvetítői szerepet töltenek be a pályázók és a vállalatok között, szakmai lehetőségeket teremtenek a résztvevők számára, és segítik a vállalkozásokat a vállalatuk igényeinek megfelelő célok kiválasztásában és kiválasztásában.

A Karrier szolgáltatások egy meghatározott munkaközvetítővel együttműködve segíti a jelölteket abban, hogy felismerjék saját potenciáljukat, meghatározhassák és meghatározhassák a célokat, és erős hálózatot építsenek ki.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Olasz


Utoljára frissítve February 25, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
24 hónapok
Részidős
Price
ár
25,000 EUR
(22% ÁFÁ-t tartalmaz). A 2017-es kurzus bizonyos Merit ösztöndíjakat ad.
Locations
Olaszország - Trieste, Friuli-Venezia Giulia
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Olaszország - Trieste, Friuli-Venezia Giulia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt