Részmunkaidős EMBA

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Részmunkaidős EMBA

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

I. A program jellemzői

  • Által akkreditált Szövetsége MBA
  • Valós vezetési ismeretek képzés integrálása révén változatos tanítási módszerek mindkét osztálytermek és helyszíni látogatások.
  • State-of-the-art eszköz: Az iskola befektetett több mint 3 millió RMB építeni "Business Administration Kísérleti Oktatási Központ", hogy megfelel a tanári igényeket.
  • Által kínált speciális intézmény kiemelt kari csapatok közgazdaságtan, menedzsment és a jog.
AMBA

II. Program rangsor:

  • Top 5% -át az üzleti iskolák Kínában
  • Rangsorolva a 9. és 8. rendre 2010-ben és 2013-ban a legértékesebb EMBA program Kínában (World ügyvezető Weekly)

III. Program időtartama

Ez egy részmunkaidős kétéves program, amelynek célja a kínai és a nemzetközi hallgatók. Minden kurzus tanítják a kínai

IV. Program célja

A EMBA program célja, hogy "ápolása iparági vezetők mélyen gyökerező Kínában egy globális jövőkép". A pályázó köteles a szakmai gyakorlat, több mint nyolc éve, így több mint négy éves vezetői. Kína a társadalom és a gazdaság megy keresztül mélyreható átalakulás és Kína lett az egyik legenergikusabb feltörekvő piacok miatt hosszú távú növekedést. Az iskola hangsúlyozza fogalmát "mivel mélyen gyökerező Kínában egy Global Vision" a EMBA oktatásban. Röviden, hangsúlyt kapott, hogy javítsák a hallgatók kompetenciáit a döntéshozatal, a vezetés és az innováció.

V. Felvételi követelmények

  • A pályázóknak rendelkezniük kell egy főiskolai diploma vagy a fenti. Jóváhagyta EMBA Felvételi Bizottság, a EMBA program lehet beiratkozni legfeljebb 10% tapasztalt és sikeres a felső vezetés személyi, akik csak a társult diplomát;
  • A legalább nyolc éves szakmai tapasztalat, ebből legalább négy év rendszerre van szüksége,
.

VI. Tananyag tervezése

A tananyag az ápolása szükséges vezetési ismeretek, készségek és kompetenciák szükségesek a jövőben menedzserek és vezetők, és hagy sok teret a tapasztalatok megosztásának az időközben. Figyelembe véve a felsővezetői tapasztalattal a EMBA résztvevők, a döntéshozatal, az integráció, az innováció és a reform a képességek, hogy megkapják a legtöbb figyelmet a képzés és a tananyag tervezése. A tananyag célja továbbá, hogy javítsa a diákok képességeinek azonosítására globális üzleti lehetőségeket, és a határokon kulturális együttműködését. Ennek eredményeként az ilyen képzések például a hagyományos kínai kultúra, az üzleti etika, a vezetés és menedzsment Innovációs vittek be a Emba tananyag. Sőt, a diákok is szükség van, hogy a tengerentúli tanulmányút modul. A határokon átnyúló regionális interakció a diákok körében a rendszeresen végzett keverésével osztályok különböző egyetemen, és egy "1 + 1" közös projekt a Nemzeti Számviteli Intézet került kialakításra is.

VII. Érettségi és diploma átadó

1.. A diákok kapnak a tudományos igazolást után adja át a vizsgákat, elérjék a szükséges hiteleket, és sikeresen megvédeni téziseit.

2.. Követelmények a tézis: a) a kínai és angol nyelvű kivonatok van szükség; b) A legfőbb szerv a dolgozat lehetne írni akár kínai vagy angol (minimum 30.000 English szavak vagy 20.000 kínai szavak szükséges); c) Ha a szakdolgozat angol nyelven íródott, egy példányt a kínai fordítások kell benyújtani az időközben.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Részidős
Price
ár
218,000 CNY
Locations
Kína - Wuhan, Hubei
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Kína - Wuhan, Hubei
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt