Read the Official Description

I. A program jellemzői

  • Által akkreditált Szövetsége MBA
  • Valós vezetési ismeretek képzés integrálása révén változatos tanítási módszerek mindkét osztálytermek és helyszíni látogatások.
  • State-of-the-art eszköz: Az iskola befektetett több mint 3 millió RMB építeni "Business Administration Kísérleti Oktatási Központ", hogy megfelel a tanári igényeket.
  • Által kínált speciális intézmény kiemelt kari csapatok közgazdaságtan, menedzsment és a jog.
AMBA

II. Program rangsor:

  • Top 5% -át az üzleti iskolák Kínában
  • Rangsorolva a 9. és 8. rendre 2010-ben és 2013-ban a legértékesebb EMBA program Kínában (World ügyvezető Weekly)

III. Program időtartama

Ez egy részmunkaidős kétéves program, amelynek célja a kínai és a nemzetközi hallgatók. Minden kurzus tanítják a kínai

IV. Program célja

A EMBA program célja, hogy "ápolása iparági vezetők mélyen gyökerező Kínában egy globális jövőkép". A pályázó köteles a szakmai gyakorlat, több mint nyolc éve, így több mint négy éves vezetői. Kína a társadalom és a gazdaság megy keresztül mélyreható átalakulás és Kína lett az egyik legenergikusabb feltörekvő piacok miatt hosszú távú növekedést. Az iskola hangsúlyozza fogalmát "mivel mélyen gyökerező Kínában egy Global Vision" a EMBA oktatásban. Röviden, hangsúlyt kapott, hogy javítsák a hallgatók kompetenciáit a döntéshozatal, a vezetés és az innováció.

V. Felvételi követelmények

  • A pályázóknak rendelkezniük kell egy főiskolai diploma vagy a fenti. Jóváhagyta EMBA Felvételi Bizottság, a EMBA program lehet beiratkozni legfeljebb 10% tapasztalt és sikeres a felső vezetés személyi, akik csak a társult diplomát;
  • A legalább nyolc éves szakmai tapasztalat, ebből legalább négy év rendszerre van szüksége,
.

VI. Tananyag tervezése

A tananyag az ápolása szükséges vezetési ismeretek, készségek és kompetenciák szükségesek a jövőben menedzserek és vezetők, és hagy sok teret a tapasztalatok megosztásának az időközben. Figyelembe véve a felsővezetői tapasztalattal a EMBA résztvevők, a döntéshozatal, az integráció, az innováció és a reform a képességek, hogy megkapják a legtöbb figyelmet a képzés és a tananyag tervezése. A tananyag célja továbbá, hogy javítsa a diákok képességeinek azonosítására globális üzleti lehetőségeket, és a határokon kulturális együttműködését. Ennek eredményeként az ilyen képzések például a hagyományos kínai kultúra, az üzleti etika, a vezetés és menedzsment Innovációs vittek be a Emba tananyag. Sőt, a diákok is szükség van, hogy a tengerentúli tanulmányút modul. A határokon átnyúló regionális interakció a diákok körében a rendszeresen végzett keverésével osztályok különböző egyetemen, és egy "1 + 1" közös projekt a Nemzeti Számviteli Intézet került kialakításra is.

VII. Érettségi és diploma átadó

1.. A diákok kapnak a tudományos igazolást után adja át a vizsgákat, elérjék a szükséges hiteleket, és sikeresen megvédeni téziseit.

2.. Követelmények a tézis: a) a kínai és angol nyelvű kivonatok van szükség; b) A legfőbb szerv a dolgozat lehetne írni akár kínai vagy angol (minimum 30.000 English szavak vagy 20.000 kínai szavak szükséges); c) Ha a szakdolgozat angol nyelven íródott, egy példányt a kínai fordítások kell benyújtani az időközben.

Program taught in:
Angol
This course is
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Part-time
Price
218,000 CNY
Deadline
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
szept. 2019
End Date
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date