Részmunkaidős Executive MBA

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Integrálja oktatását a forgalmas munka- és otthoni életbe azáltal, hogy testreszabja a Hult rendkívül rugalmas részmunkaidős Global Executive MBA programjával, hol, hogyan és mit tanul.

Részidős Globális Executive MBA program a Hult

Hult rendkívül rugalmas részmunkaidős 18–24 hónapos Global Executive MBA programját azoknak a dolgozó szakembereknek tervezték, akik tovább kívánják folytatni karrierjukat, képességeik jövőjét bizonyítani, vagy karriert változtatni. Tanuljon négynapos hétvégén havonta egyszer, és gyorsítsa fel a fokozat előrehaladását úgy, hogy úgy dönt, hogy kondenzálja a tanulmányait az első nyár folyamán, azaz akár 18 hónap alatt is kereshet EMBA-jával.

Ha az Amerikában lakik, akkor lehetősége van a Hult Metropolitan EMBA programjára is, amely lehetővé teszi, hogy havonta két hétvégén tanulmányozza a legközelebbi városban, és diplomát szerezzen Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

123005_JPEG-Campbell_Hult_Dubai-7596rt3_RT_CMYK.jpg

Tanterv

A Hult -nál úgy gondoljuk, hogy az üzleti élet és a vezetés megtanulásának legjobb módja a cselekedet. Ezért a Hult Executive MBA tanterve minden lépésben hangsúlyozza a gyakorlati alkalmazást. Az üzleti műszaki ismeretek és elmélet megtanulásakor ezt folyamatosan alkalmazni fogja, erősítve a lágy készségeit és kibővítve vezetési képességét.

A Global Executive MBA hallgatók választhatnak a Bostonban, Londonban vagy Dubaiban lévő egyetemen folytatott tanulmányaikról, és bármilyen Hult campuson választhatnak. Ennek Global Executive MBA program, mi az elvárás, hogy fogja tölteni legalább egy tanfolyam egy Hult campus egy másik országot, hogy az otthoni egyetemen.

Hult Executive MBA programjai ugyanazt a tantervet követik, mint a díjnyertes Globális Egyéves MBA programunk és a diplomások az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság üzleti igazgatói diplomáját kapják.

Módszertan

A Hult túlmutat az üzleti életben, hogy megismerje a világot, a jövőt és magát egy olyan gyakorlati megközelítés révén, amelyet beépített a hallgatói tapasztalatokba és a tantervbe.

Elmerül a sokféleségben

Csatlakozzon több mint 160 nemzetiségű osztálytársához, több mint 100 nyelven beszélve, amikor megismerheti a világot és a kultúrák közötti együttműködést.

A gyakorlatban megtanulni

Tegye át az elméletet a gyakorlatba, és szerezzen első kézből származó tapasztalatokat az egész végzettségén belül, különféle csapatokban dolgozva a valós problémák megoldása érdekében.

Vezet magabiztosan

Fejlessze ki a mély öntudatosságot az önértékelés és a készségek diagnosztikája révén, és folyamatosan javítsa gyakorlat, coaching és szakértői visszajelzések révén.

A jövő alakja

Tanulja meg az állandó változások idején való virágzást, értse meg a változást előidéző technológiákat és azt, hogy miként használhatja fel erejét a jövő alakításához.

Tanfolyamok és választani kívánt kérdések

Választhat úgy, hogy a Hult Global Executive MBA fokozatát 18 vagy 24 hónap alatt teljesíti. Ha 18 hónapot választ, akkor az első év során nyáron több választható választ vesz. Ha úgy dönt, hogy a teljes két évet teljesíti, akkor mindkét nyáron elosztja a hat választottat. Ennek Global Executive MBA program, mi az elvárás, hogy fogja tölteni legalább egy tanfolyam egy Hult campus egy másik országot, hogy az otthoni egyetemen.

1. év

Esik Téli Tavaszi Nyár
 • elmerülés
 • Pénzügyi Számviteli
 • Operációkezelés
 • Üzleti és globális társadalom
 • Nemzetközi marketing
 • Pénzügyi menedzsment
 • választani
 • választani
Szeptember - december Jan - március Április Május - július

2. év

Esik Téli Tavaszi Nyár
 • Vezetői fejlesztés
 • Vezetői gazdaságtan
 • Szervezeti működés
 • Globális stratégia
 • Az üzleti döntések elemzése
 • Jövőbeli gondolkodásmód
 • Capstone tapasztalat
 • választani
Szeptember - december Jan - március Április Május - július

* A tantárgyak címei és sorrendje változhat

Globális campus helyszínek

Tanuljon több egyetemen, hogy valóban globális perspektívát szerezzen. Indítsa el programját Bostonban, Londonban vagy Dubaiban, majd vegye be választani akár két további Hult globális egyetemen. Ennek Global Executive MBA program, mi az elvárás, hogy fogja tölteni legalább egy tanfolyam egy Hult campus egy másik országot, hogy az otthoni egyetemen. Akkor több mint 160 nemzetiségű hallgatóval együtt tanul, és a helyszínen működő globális hálózattal diplomázik.

Belépési követelmények

 • Legalább 3 éves szakmai tapasztalat (átlagosan 11 év).
 • Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű tapasztalat.
 • Angol nyelvtudás igazolása, ha van (azaz TOEFL / IELTS).

Jelentkezzen most, és egyik beiratkozási tanácsadónk felveszi a kapcsolatot, hogy támogassa Önt a folyamaton.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Tovább

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Kevesebb
London , Cambridge , San Francisco , Dubai , Shanghai , London , New York + 6 Több Kevesebb