Részmunkaidős IMBA Program

Business School, Sun Yat-sen University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Részmunkaidős IMBA Program

Business School, Sun Yat-sen University

A Sun Yat-sen Egyetemen

A Sun Yat-sen Egyetem, eredetileg Guangdong Egyetem néven ismert, 1924-ben alapította Dr. Sun Yat-sen (más néven Sun Zhongshan), a 20. század nagy demokratikus forradalmi vezetője. Az Egyetem Guangdong tartományban található, Hongkong és Makaó szomszédságában, amely Kína reformjának és megnyitásának élvonalába tartozik.

A Kínai Népköztársaság egyik vezető egyeteme, a Sun Yat-sen Egyetem egy átfogó, multidiszciplináris egyetem, beleértve a bölcsészettudományokat, a társadalomtudományokat, a természettudományokat, a műszaki tudományokat, az orvostudományokat, a farmakológiát és a menedzsment tudományokat.

Az egyetem is sikeresen építette a nemzetközi együttműködés és tapasztalatcsere kapcsolatok sok vezető egyetemek a világ. A 2010-2011-es Times Higher Education World Egyetem rangsor szerint a Sun Yat-sen Egyetem a világ első 200 országában szerepel.

A Sun Yat-sen üzleti iskoláról

1985-ben alapították a Sun Yat-sen Business School-ot (SYSBS), hogy széles körű üzleti diplomát kínáljanak. A SYSBS vezető üzleti oktatási intézménynek számít, mind a "211", mind a "985" minőségi jelzéssel, és egyike a négy tekintélyes intézménynek Kínában, amely a Nemzeti Kezdeményezés Főiskola és a Nemzeti Tudományok Tudományága . 2012-ben a kínai MOE a SYSBS-t 15 pilótaiskola egyikének nevezte ki.

Az iskola hat osztályra tagolódik - üzleti adminisztráció, számvitel, marketing, pénzügy és befektetés, vendéglátás és szolgáltatás menedzsment, valamint menedzsment tudomány, összesen 109 főállású oktatóval, 46 tanárral, 50 egyetemi tanárral és 13 asszisztenssel professzorok. A SYSBS jelenleg bachelor fokozatot szerzett az üzleti adminisztrációban és menedzsment tudományokban, az üzleti és menedzsment szakos hallgatók, a professzionális mesterképzések (MBA, EMBA, MPAcc, MF, MAud stb.) És az üzleti és menedzsment doktori fokozatait.

Küldetés

A diákjaink gazdagítása egy virágzó tanulási környezet biztosításával és a kínai és a nyugati irányítási bölcsesség integrálásában, integritás, innováció és társadalmi felelősségvállalás alapján.

Látomás

Elvégzett és tehetséges vezetők fejlesztése - a Whampoa Katonai Akadémiának az üzleti életben való kialakulása.

Nemzetközi akkreditációk és ranglisták:

1.. A SYSBS 2013-ban elnyerte a legkiválóbb AACSB üzleti akkreditációt 2. A világ vállalkozóinak rangsorolása: Kína 3 legjobbja a "legbefolyásosabb MBA-programnak" 2011-ben. Az EMBA program 11-et ér el a 2012-es FT rangsorban 4. Top három Kínában legbefolyásosabb MBA listája 2012-ben 5. A nyolcadik Financial Times (FT) mestere 58. helyen végzett a menedzsment rangsorában, a 7. pedig a foglalkoztatás terén 2012-ben 6. 2011. június 14-én megkapta az EQUIS akkreditáció hivatalos tanúsítványát, amely magában foglalja az összes MBA programot. 7.. 2010. február 23-án megkapta az AMBA akkreditáció hivatalos tanúsítványát, amely magában foglalja az összes MBA programot. 8.. Elérte a 98. számot A közgazdász -ben Globális teljes munkaidőben MBA 2016-ban.

Időpontok és programinformációk IMBA programidőszak:

Március közepétől május 5-ig minden évben; Részmunkaidős IMBA: Minden év szeptemberében kezdődik a 3 éves angol nyelvű MBA program. Az első év részvétele csütörtöktől vasárnapig (csak 4 nap) / hó szükséges; A második és a harmadik év minden hétvégén részt vesz.

Jutalmazott "Master of Business Administration fokozat" után teljes hitelek és a végső papír védelme.

A felvételi jogosultsági kritériumok

• Bachelor vagy egy felsõfokú elismert egyetem. • Elfogadható az elfogadható GRE / GMAT / TOFEL / IELTS pontszám az érvényességi időn belül. • Legalább 3 év szakmai vagy teljes munkaidős tapasztalat a felvétel előtt. • Face to Face vagy online interjú szükséges. • Több mint két referencia levél társult professzor vagy professzor vagy szakmai felügyelő. • Kor: 45 év alatti, Egészséges

Az iskolához benyújtandó dokumentumok:

Ezek a dokumentumok két példányban szükségesek - a kemény másolatot vagy a beolvasott másolatot mindkettő elfogadja.

1.. Online jelentkezési lap és pályázati űrlap: Kérjük töltse ki az on-line jelentkezési eljárást (http://www.studyinsysu.com), mielőtt elküldené a papíralkalmazás anyagát. A befejezetlen on-line alkalmazások nem fogadhatók el. Miután befejezte az online alkalmazást, nyomtassa ki a jelentkezési lapot, írja alá a nevét, és küldje el a Business School-nak, a SYSU-nak a többi alkalmazás anyagával. 2.. Bachelor Transcript; 3. Bachelor diploma; 4. Útlevélmásolat; 5. Kínai vízum másolat; (ha van) 6. Két ajánlólevél professzoroktól vagy társult professzoroktól (vagy felettes tisztségviselőitől) 7. Folytatás;

Kérjük, küldje el kérelmeit az alábbi címre:

Ms. Annie DING
E-mail: dingjie3@mail.sysu.edu.cn
Tel: +86 20 84115584 Fax: +86 20 84112501
MBA Felvételi Hivatal, Business School, Sun Yat-sen Egyetem Cím: S135 (Office), Business
Iskola, Sun Yat-sen Egyetem, 135 Xin Gang Xi Road, Guangzhou, PR Kína, 510275

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve September 15, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
3 Év
Részidős
Price
ár
180,000 CNY
Locations
Kína - Guangzhou
Kezdet: szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Kína - Guangzhou
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt