Read the Official Description

A Sun Yat-sen Egyetemen

A Sun Yat-sen Egyetemet, amelyet eredetileg Guangdong Egyetemnek neveztek, 1924-ben alakult Dr. Sun Yat-sen (más néven Sun Zhongshan), a 20. század nagy demokratikus forradalmi vezetője. Az Egyetem Guangdong tartományban található, Hongkong és Makaó szomszédságában, amely Kína reformjának és megnyitásának élvonalába tartozik.

A Kínai Népköztársaság egyik vezető egyeteme, a Sun Yat-sen Egyetem egy átfogó, multidiszciplináris egyetem, beleértve a bölcsészettudományokat, a társadalomtudományokat, a természettudományokat, a műszaki tudományokat, az orvostudományokat, a farmakológiát és a menedzsment tudományokat.

Az egyetem sikeresen építette a nemzetközi együttműködést és a kapcsolatot a világ számos felső egyetemével. A 2010-2011-es Times Higher Education World Egyetem rangsor szerint a Sun Yat-sen Egyetem a világ első 200 országában szerepel.

A Sun Yat-sen üzleti iskoláról

1985-ben alapították a Sun Yat-sen Business School-ot ( SYSBS ), hogy széles körű üzleti diplomát kínáljanak. SYSBS vezető üzleti oktatási intézménynek számít, mind a "211", mind a "985" minőségi jelzéssel, és egyike a négy tekintélyes intézménynek Kínában, amely a Nemzeti Kezdeményezés Főiskola és a Nemzeti Tudományok Tudományága . 2012-ben a kínai MOE a SYSBS t 15 pilótaiskola egyikének nevezte ki.

Az iskola hat osztályra tagolódik - üzleti adminisztráció, számvitel, marketing, pénzügy és befektetés, vendéglátás és szolgáltatás menedzsment, vezetés, összesen 109 főállású oktató, 46 tanár, 50 egyetemi tanár és 13 asszisztens professzorok. SYSBS jelenleg bachelor fokozatot szerzett az üzleti adminisztrációban és menedzsment tudományokban, az üzleti és menedzsment szakos hallgatók, a professzionális mesterképzések (MBA, EMBA, MPAcc, MF, MAud stb.) És az üzleti és menedzsment doktori fokozatait.

Küldetés

A diákjaink gazdagítása egy virágzó tanulási környezet biztosításával és a kínai és a nyugati irányítási bölcsesség integrálásában, integritás, innováció és társadalmi felelősségvállalás alapján.

Látomás

Elvégzett és tehetséges vezetők fejlesztése - a Whampoa Katonai Akadémiának az üzleti életben való kialakulása.

Nemzetközi akkreditációk és ranglisták:

 1. SYSBS 2013-ban SYSBS AACSB üzleti akkreditációt
 2. A világ vállalkozói rangsorolása: Kína a 3 legnagyobb "a legbefolyásosabb MBA-program" 2011-ben.
 3. Az EMBA program 11-et ér el a 2012-es FT rangsorban
 4. A legjobb három a kínai legbefolyásosabb MBA-listán 2012-ben
 5. Elért 58. a nyolcadik Financial Times (FT) mestere a menedzsment rangsorában, a 7. pedig a foglalkoztatás terén 2012-ben
 6. 2011. június 14-én megkapta az EQUIS akkreditáció hivatalos tanúsítványát, amely magában foglalja az összes MBA programot.
 7. 2010. február 23-án megkapta az AMBA akkreditáció hivatalos tanúsítványát, amely magában foglalja az összes MBA programot.
 8. Elértük a TOP 100-at a The Economist- ban a Global Full-time MBA rangsorban 2016-2017-ben.

Időpontok és programinformációk IMBA programidőszak:

Március közepétől május 5-ig minden évben; Részmunkaidős IMBA: Minden év szeptemberében kezdődik a 3 éves angol nyelvű MBA program. Az első év részvétele csütörtöktől vasárnapig (csak 4 nap) / hó szükséges; A második és a harmadik év minden hétvégén részt vesz.

Jutalmazott "Master of Business Administration fokozat" után teljes hitelek és a végső papír védelme.

A felvételi jogosultsági kritériumok

• Bachelor vagy egy felsõfokú elismert egyetem. • Elfogadható az elfogadható GRE / GMAT / TOFEL / IELTS pontszám az érvényességi idő alatt. • Legalább 3 év szakmai vagy teljes munkaidős tapasztalat a felvétel előtt. • Face to Face vagy online interjú szükséges. • Több mint két referencia levél társult professzor vagy professzor vagy szakmai felügyelő. • Kor: 45 év alatti, Egészséges

Az iskolához benyújtandó dokumentumok:

Ezek a dokumentumok két példányban szükségesek - a kemény másolatot vagy a beolvasott másolatot mindkettő elfogadja.

 1. Online jelentkezési lap és pályázati űrlap: Kérjük töltse ki az online jelentkezési eljárást (http://www.studyinsysu.com), mielőtt elküldené a papíralkalmazás anyagát. A befejezetlen on-line alkalmazások nem fogadhatók el. Miután befejezte az online alkalmazást, nyomtassa ki a jelentkezési lapot, írja alá a nevét, és küldje el a Business School-nak, a SYSU-nak a többi alkalmazás anyagával.
 2. Bachelor Transcript;
 3. Bachelor diploma;
 4. Útlevél másolat;
 5. Kínai vízum másolat; (ha van)
 6. Két ajánlott levél professzorokból vagy társult professzorokból (vagy felettes tisztségviselőitől)
 7. Önéletrajz;

Kérjük, küldje el kérelmeit az alábbi címre:

Ms. Annie DING
E-mail: dingjie3@mail.sysu.edu.cn
Tel: 86 20 84115584 Fax: 86 20 84112501
MBA Felvételi Hivatal, Business School, Sun Yat-sen University Cím: S135 (Office), Business
Iskola, Sun Yat-sen Egyetem, 135 Xin Gang Xi Road, Guangzhou, PR Kína, 510275

Program taught in:
Angol
Last updated June 19, 2018
This course is
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Part-time
Price
180,000 CNY
Deadline
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
End Date
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date