Részmunkaidős MBA (Rady FlexMBA)

Általános információk

Program leírás

Részmunkaidős MBA (Rady FlexMBA)

A FlexMBA hallgatók olyan szakemberek, akik az innováció iránti szenvedélye és az üzleti siker megteremtésének ösztönzése. Új ötleteket és lehetőségeket fedeznek fel, és felfedezik és fejlesztik az üzleti és a világ átalakítási módjait.

A FlexMBA hallgatók kiemelkednek a jelenlegi szerepükben, és készek nagyobb felelősségvállalásra és nagyobb hozzájárulásra. A részmunkaidős MBA program lehetővé teszi a diákok számára, hogy megfeleljenek az általuk és szervezeteiknek meghatározott oktatási és szakmai fejlődés.

A FlexMBA hallgatók támogatása

A FlexMBA-t olyan munkatársak számára tervezték, akik igényes munkákat és felelősséget vállaltak. A Rady Iskola által nyújtott adminisztratív támogatás lehetővé teszi, hogy maximalizálja a tanulmányaival kapcsolatos időt, és erős kapcsolatokat építsen ki diákjainkkal, professzorainkkal és üzleti vezetőivel. Amikor az élet megtörténik, a FlexMBA munkatársai tanácsot és segítséget nyújtanak annak érdekében, hogy fenntartsák tudományos fejlődését és elérjék céljait.

Rady támogatási szolgáltatásai a következők:

 • Tanfolyam nyilvántartás és parkolási elosztás
 • Étkezés és szállás a FlexWeekends-en
 • Szállás a FlexEvening rezidenciák és a vacsora során a FlexEvening osztály éjszakára
 • Az osztályok videoképzése üzleti okokból kifogyott
 • Tankönyvek és tananyagok terjesztése
 • Online tanulás menedzsment rendszer, amely tantervet, osztály anyagokat és egy kommunikációs csatornát biztosít a tanárok és a diákok számára
 • Oktatói asszisztensek és felülvizsgálati órák órákkal kényelmesek a dolgozó szakemberek számára
 • A Rady tanösvények éjjel-nappal nyitva vannak
 • Hozzáférés a Karriermenedzsment Központhoz

Ha készen áll erre a programra, akkor itt teheti meg.

Válasszon menetrendet

FlexEvening
 • Két este hetente
 • 30 hónapon belül befejeződött.
 • Teljesítse a Rady MBA programot anélkül, hogy rendszeresen ütemezett lenne a munkahelyétől távol.
 • A nyitó és a középiskolai rezidenciák intenzívebb interakciót nyújtanak az osztálytársakkal.
 • Vacsora az osztályú estéken.
FlexWeekend
 • Pénteken és szombaton váltakozó hétvégéken.
 • 24 hónapon belül befejeződött.
 • Fokozódjon teljes mértékben az oktatásra intenzív osztályidőszakokban.
 • Étkezés és szállás az osztály hétvégén.

Átmenet a katonaságtól

A Rady MBA alaptanterv biztosítja azokat az analitikus eszközöket és üzleti alapokat, amelyek az üzleti környezet sikeréhez szükségesek. Ezután a Lab to Market kapcsoci projektjében és a különböző cselekvési tanulási választókban ezeket a fundamentumokat valós üzleti problémákra alkalmazza, és olyan tapasztalatok portfólióját építheti, amelyek segítik a karrier átmenetet. A Rady Iskola kis mérete azt jelenti, hogy karrierfejlesztő csapatunk egyedi figyelmet kaphat, amikor felméri az erősségeit, és feltárja az Ön számára megfelelő karrierlehetőséget.

Katonai karrierjének előmozdítása

A katonai vezetők - mind az aktív, mind a tartalék - egyre jobban képzettek, és a legmagasabb pozíciók versenye kemény. A Rady MBA kompetitív karrier előnye a szigorú oktatás az üzletben olyan környezetben, amely összehangolja a katonaság értékeit. Még ennél is fontosabb, hogy növeli a nemzeti védelemhez való hozzájárulását, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyabbá válhasson a nagyobb és összetettebb szervezetek vezetésében egy változás időszakában.

Rady School of Management országunknak nyújtott szolgáltatását, a Rady School of Management lemond a jelentkezés díjáról a jelenlegi és volt katonaság tagjaira, akik bármely Rady MBA programra jelentkeznek. Kérjük, lépjen kapcsolatba a hallgatókkal, hogy megkapja a jelentkezési díj alóli mentességet a jelentkezés benyújtása előtt.

Ha készen áll erre a programra, akkor itt teheti meg.

Utoljára frissítve nov. 2019

Az iskoláról

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AA ... Tovább

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, the Rady School is the only new business school created at a U.S. News & World Report top 10 ranked public research university during the past 30 years, and is one of the youngest in the nation ever to achieve AACSB recognition. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited