Részmunkaidős MBA Nemzetközi Program
együttműködve a Michigani Egyetemmel - Dearborn


Kezdés dátuma: 2020. március 6.
Vége: 2021. július
Nyelv: olasz és angol
Időtartam: 30 hétvége, 1 hét külföldön, 70 óra távoktatásban

A Master of Business Administration egy általános menedzsment tanfolyam, amelynek értékét nemzetközi szinten ismerik.

A részmunkaidős MBA egy nemzetközileg inspirált CUOA-javaslat, amely a vállalat integrált és stratégiai elképzelését fejleszti, amelynek célja a szakmai kihívások kezelése az egyre összetettebb kontextusokban. Felfedezi a vállalat összes funkcióját és folyamatát, és konkrét eszközöket biztosít azonnali használatra.

A partnerség a Dearborn Michigan Egyetemmel lehetővé teszi a diákok számára, hogy egy adott területet megvizsgáljanak egy ebből a rangos amerikai egyetemen szerzett online MBA kurzusból, miközben az általános menedzsment mester programja alatt marad.

A mesterképzés egy külföldi tanulmányutat is magában foglal, így további lehetőséget kínál az értékelésre és a tanulásra nemzetközi környezetben.

A részmunkaidős MBA nemcsak elősegíti a szakmai növekedést, hanem a személyes növekedést is, mivel lehetővé teszi a transzverzális készségek széles körű megismerését, hogy meghatározza az erősségeket és gyengeségeket a vezetés erősítése és a munka teljesítményének javítása érdekében.

Az MBA program fontos mérföldkő azoknak, akik a karrierjükbe kívánnak befektetni, és új ingereket kívánnak adni szakmai munkájukhoz, azzal a céllal, hogy előmozdítsák szerepüket, és nagyobb felelősséget és döntéshozatali autonómiát szerezzenek, ezáltal javítva az általános gazdasági pozíció.

A részmunkaidős alternatív hétvégi formula lehetővé teszi a tanulmányok kiegyensúlyozását a szakmai és személyes kötelezettségvállalásokkal.


Kapcsolatok:
Személyzet CUOA Executive Education:

tel. 39 0444 333860,
fax 39 0444 333991,
executive@cuoa.it

Program oktatási nyelve:
  • Olasz
  • Angol
Utoljára frissítve Június 9, 2019
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
márc. 2020
Duration
16 hónapok
Részidős oktatás
Deadline
feb. 24, 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
End Date
Július 17, 2021
Jelentkezési határidő
feb. 24, 2020

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
feb. 24, 2020
End Date
Július 17, 2021