Read the Official Description

Szerezd meg a "Pamplin Edge" folytathatja karrierjét
  • Tanuljon a legjobb, és legjobbjai között
  • Válasszon a sorozat öt koncentráció szakosodni
  • Jut be az egyik legaktívabb öregdiák-hálózat az USA-ban és az egész világon
  • Hozzáférés a top munkáltatók szakmai és állandó foglalkoztatási lehetőségek

A Pamplin MBA program a Virginia Tech a diákok kivételes oktatási tapasztalat, a minőségi és kihívást, ami egy jól megalapozott, teljes mértékben akkreditált MBA program. Amit kínálunk:

  • Kis létszámú csoportok személyes figyelmet
  • Kivételes érték a befektetési
  • A # 63 rangsorolt ​​programját világszerte (US News & World Report 2007)

A Virginia Tech Master of Business Administration program a Nemzeti Fővárosi Régió egyesíti a források az egyetemi campus Blacksburg a hozzáférhetőség a Washington, DC, nagyvárosi területen. Ez biztosítja a minőséget és a kihívás, amit elvár egy jól meghatározott program, amely teljesen által akkreditált AACSB nemzetközi, a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business. És ez kifejezetten az igényeinek teljes munkaidőben szakember, aki megszerezte az MBA egy rugalmas ütemezés, részmunkaidőben vagy gyorsított.

A tipikus diák iratkozott be a program 29 éves, 9 éves szakmai tapasztalattal. Az átlagos egyetemi GPA és GMAT pontszámok, illetve a 3,3 és 620. Kilencvenöt százaléka a diákok szakmai tapasztalattal és 35%-a beiratkozott hallgatók a nemzetközi diákok számára. A férfi-nő arány 60%-ról 40%-os.

Felvételi

A Pamplin MBA program a Nemzeti Fővárosi Régió pályázatot Leendő érdeklődő diákok folytatja a tanulmányait, de teljes munkaidőben, részmunkaidőben vagy eldöntetlen (Commonwealth campus) állapota. A több mint 55 kurzusokat évente, a hallgatók képesek befejezni a program teljes ideje két év, vagy bővíthetik kurzus terv legfeljebb öt évre szóló részmunkaidőben. Egy tipikus részmunkaidős végzős hallgató mintegy három és fél év. Ezen felül a diákok is úgy döntött, a Commonwealth Campus alternatívája előtt teljes mértékben ismerte be a program. Ebben az esetben a diákok lesznek beiratkozott csak egy MBA kurzust. Ez lehetővé teszi, hogy a kérelmező teljes kérelmét csomagot, és mérlegelni kell a rendszeres felvételi állapotot a jövőben félévben. A hallgatók iratkozhatnak során az őszi, tavaszi vagy nyári félév.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline