Román - kanadai MBA program

Bucharest Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Román - kanadai MBA program

Bucharest Business School

1

Az MBA Program

A Román - kanadai MBA Program az egyik legrangosabb program elérhető a romániai és egy valóban nemzetközi MBA. A tanári kar áll Kanadai és romániai pedagógusok megduplázódott a sikeres vállalkozók és az üzleti szakemberek a meghívott előadók. egy nemzetközi tantervek és olvasmányok nem régebbi, mint 3 év A program lehetőséget kínál a friss információkat a nemzeti és a globális piacokon, és hozzájárul a igazi nemzetközi MBA tapasztalat. A menetrend jött létre a hallgató igényeit szem előtt tartva, és annak fontosságát, hogy a jelenlegi állás és karrier fejlesztési tervek. Az előadások vannak programozva hetente kétszer, szerdán délután (06:00-09:00), és szombaton (9:00-04:30) így nem zavarja annyira a nyitvatartási időt.

A campus található Bukarest központjában és az összes modern felszereltséggel elvár egy MBA program és így tovább. Veszünk nagy az érdeklődés a véleményét és igényeit diákjaink és próbál felel meg az igényeknek.

Minden generáció hozzájárul a Roca MBA tapasztalat, és reméljük, hogy minden évben jön valami új és közelebb visz minket a diákok és a partnerek.

rövid története

1993-ban alapított, a román-kanadai MBA Program volt az eredménye, egy gyümölcsöző partnerség a kormányok a két ország között. Miután a pénzügyi és műszaki szakértelem nagylelkűen felajánlott a kanadai rész és a belső piac ismerete és a helyi lehetőségek a román oldalon a program megelőzte korát, és hamarosan elismert versenyképes és eredményes, MBA.

2006-tól kezdődően napjainkig a program került kidolgozásra a bukaresti Közgazdaságtudományi Egyetem és a Telfer School of Management képezik a University of Ottawa.

Tanmenet

Egy erős tanterv az egyetlen módja annak, hogy a diákok lesznek kitéve az összes szükséges információt annak érdekében, hogy az Excel és a legtöbbet hozza ki az MBA tapasztalat. Egy átfogó, többéves vizsgálatot lefolytatják, mivel az 1. év programját annak érdekében, hogy az osztály csomagot naprakész és középre a valós igényeket a modern üzleti környezet.

Osztályok vannak csoportosítva 4 félév (kövesse a linket minden osztályban a teljes tananyag) az 1. és a 2. évben a tanulmányok:

 • Vezetői készségek és szervezeti magatartás
 • A világ a vezérigazgató és stratégiai menedzsment
 • Vezetői adatok elemzése
 • Marketing Menedzsment
 • Vezetői Mikro és a Makro Economics
 • nemzetközi üzleti
 • Pénzügyi és vezetői számvitel
 • Vezetői Pénzügy
 • Kezelés és ellátási lánc menedzsment
 • Az emberi erőforrások kezelése
 • Kockázat, Befektetések és Vállalati Pénzügyi Vezérlés
 • Vállalkozói és vezetés
 • A fenntartható fejlődés és a vállalati szociális Felelősség
 • Stratégiai és kutatási kérdések a Marketing
 • Jogi és pénzügyi kérdések Üzlet / Project Management
 • Stratégiai menedzsment Informatikai
 • Változás menedzsment
 • Stratégia kialakítása és megvalósítások
 • üzleti szimuláció
 • A projekt végső

Berendezések

A campus található Bukarest központjában, Könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel vagy metróval (5 perc sétára a Piata Romana állomás). Parkolóhely nem biztosított, de számos saját parkolók közelében campus.

Az osztályok tartják a nemrég felújított történelmi épületben, az első romániai részesülni forradalmi földrengés-stabilizátor technológia, amely elszigeteli az épület teljesen a föld.

Az előadás szoba teljesen tele minden szükséges technológia a teljes előadás tapasztalat (hangosítás, klímaberendezés levegő frissítő, interaktív tábla, nagy kontrasztú video-projektor, 5 széles látószögű kamera video-konferencia rendszer, PC, lézernyomtató, nagy sebességű Wi-Fi-vel és saját konnektorral).

A diákok is elérheti dolgozó szoba egyéni vagy csoportos projektek, valamint az informatikai laborok mindig rendelkezésre áll az üzleti szimulációs és a számítógéppel kapcsolatos tárgyak.

Mivel minden olvasmányok között a globális top eddig kiadványok és nem régebbi, mint 3 év a diákok hívott meg a MBA könyvtárat, ahol elolvashatja a kívánt könyveket érc kölcsön nekik az otthoni tanulás.

Erős a frissen főzött kávé, tea és hideg vízzel mindig elérhető órákon.

Partnerek

Az elmúlt 20 évben az erős nemzeti és multinacionális vállalatok aktívak a romániai piacon megbízható a program képzése során szakemberek és örömmel mondhatom, hogy egyikük sem volt kevesebb, mint elégedett az eredménnyel.

Ahogy teltek az évek ezek a cégek vált hagyományos vevők, legalább egy hallgató minden generáció, és most kell tekinteni partnereinknek. Minden évben a visszajelzést gyűjtött a diákok és a vállalatok gondosan elemezni és mint elsődleges adatforrás javítására mind a tantervek és a tanítási megközelítés.

A román-kanadai MBA Program Advantage

A román-kanadai MBA Program egyedülálló a helyi piacon, így az MBA tapasztalat közelebb a diákok köszönhetően különleges kialakítását, melyek a követelmények az üzleti környezet. A vállalatok és a szakemberek úton elérni tetejére. lehetőség, hogy az MBA míg továbbra is képes dolgozni, több, mint egy egyszerű preferencia, ez a követelmény,.

Miután a szakember munkaképtelen 14 hét / év, 2 év a sorban már nem opció a legtöbb partner cégek és a potenciális hallgatók, ezért a mi MBA program egy olyan megfizethető ütemezése délután (szerda 06:00-09:00) és hétvégén (szombaton 9:00-04:30) osztályok.

Egy másik fontos előnye a program a kevert oktatási szakemberekből álló nemzetközi neves kanadai és román tanárok és meghívott előadók az erős cégek és sikeres vállalkozók. Ez a megközelítés kínál minden szögből a témában, és hozzájárul az információk értékét gyűlt össze.

A program épül egy igen alkalmazható megközelítés, amely törekszik, hogy a hallgató a lehető legközelebb a valós élet tapasztalata. A gyakorlati megközelítést fogadták tárt karokkal a partnereink és ösztönözni ezek részvételét kínál valós tanácsadási projekteket diákjaink.

Az Alumni egyik legerősebb jellemzője a 1.000+ nemzetközi hálózata diplomások támogatja munkánkat, és hozzájárul hálásan a tapasztalata a diákok és a jövőbeni szakmai előmenetelük.

Közösségünk

MBA programok mind a hálózatról, és az erős nemzetközi közösség és a román-kanadai MBA program sem kivétel. Az egyik legfontosabb jellemzője a program tömörítő neves romániai és a kanadai professzor, sikeres vállalkozók, üzleti szakemberek, a multinacionális cégek, öregdiákok és a diákok.

Miután a téma feltárt sok különböző nézőpontok csak generálnak teljesítményt és értékes valós élményt.

Diákok

Diákként a 24 hónapos programot a jogok és előnyök messze túlmutatnak ellátó osztályok. A lényege a MBA tapasztalat szól csoportos projektek, tanácsadói szerződések valós szervezetek, hálózati kapcsolatot és egyéb tevékenységek kívül a tananyag.

Diákjaink folyamatosan ösztönzik, hogy vegyenek részt a legtöbb tevékenységet csak lehetséges, és hogy a legnagyobb ki a két éves MBA osztályok. A nemzetközi tanári kar, docensek és tanácsadók mindig tervezi új tapasztalatokat, hogy teszteljék a diákok változatos és innovatív módon, és hogy felkészítse őket az igazi.

Sok diák úgy dönt, hogy vegyenek részt a kihívást jelentő projektek azáltal tanácsadás a non-profit szektor, illetve a kis- és középvállalkozások a nagy növekedési potenciállal, annak érdekében, hogy teszteljék képességeiket, és bemutat egy végleges dokumentum, amely egyszerűen kiemelkedik keresztül eredmények és társadalmi hatásait.

Belépés

MBA diplomát, valamint a tudás és tapasztalat kapcsolódik feltétlenül jelent a karrier emlékeztető és a döntést, hogy beiratkozik a román-kanadai Program lehet csak az egyik legfontosabb döntéseket a szakmai életben. Csak beszélj a diplomások, és kövesse a karrier felemelkedés.

Itt, a román-kanadai MBA, mindent megtesznek, hogy folyamatosan hozza a program közelebb kerül a jövőben a diákok és az eredmények beszélnek magukról. Mi mindig az Ön rendelkezésére, és szívesen végigvezeti a dokumentáció szakaszában és a pályázati eljárás.

Túl a formális jogi felvételi eljárások, a válás egyik diákunk van egyszerű és logikus. Csak a kezelés megkezdésekor a kapcsolatot velünk. Látogatás a campus, ami megfelel a tanárok, részt vett a nyílt osztályok vagy képzés a felvételi teszt mindig nyitva lehetőségek az Ön és vágyunk az, hogy úgy érzi, a lehető legkényelmesebb legyen a MBA hallgató tapasztalata, mielőtt csatlakozott hozzánk.

felvételi naptár

A román-kanadai MBA Program a felvételi munkamenet nyitva februártól szeptemberig. Fájlokat lehet ezen időszak alatt benyújtott és felvételi teszt és interjú a tervek szerint az ügyfél kényelmét.

A jelentkezőknek a menetrend 1 az 1-campus látogatások, részt ingyenes belépést vizsgálat előkészítése szemináriumok, és részt nyílt órák campus.

Értékelési szempontok

Minden jelölt lesz egy fájlt a kívánt felvételi dokumentumokat értékelni fogják, hogy a jelöltek minőségű, és ezeket rendezett lista alapján pontszámokat kapott.

A felvételi fájlt az egyes jelöltek fogják értékelni két független értékelők a rendszer maximum 60 pont. A végső pontszám átlaga lesz a két értékelés és összegzik a GMAT értékelése / Admission Test maximum 40 pont.

A 60 pont fájlt értékelés összetétele a következő:

 • 10 pont - az átlagos egyetemi kurzus fokozat;
 • 10 pont - az átlagos minőségű a diplomát;
 • 20 pont - a munka és vezetési tapasztalat (10 pont minden);
 • 10 pont - motiváció;
 • 10 pont - két ajánlólevél (5 pont db).

A jelentkezőknek a teljes pontszám alapján 60 pontot nem az értékelés és alkalmazásukat kell dobni.

felvételi fájl

Ennek megfelelően a román oktatási törvény minden jelölt meg kell felelnie a 3. fontos formai feltételeket annak érdekében, hogy jogosultak legyenek alkalmazva az MBA program:

 • Egyetemi diploma nemzetközi jog által elismert (román vagy azzal egyenértékű);
 • Legalább 3 éves szakmai tapasztalat;
 • Angol nyelvtudás.

Minden külföldi fok kell fordítani angolra / román és az érvényességi a román minisztérium vagy oktatások.

Ha ezek a feltételek teljesülnek, a jelöltek kell készítenie egy fájlt a következő dokumentumokat:

 • Kitöltött jelentkezési lap;
 • Befejezett személyi háttér lemez;
 • Részletes függelék munkatapasztalat;
 • Két bizalmas ajánlólevél lezárt boríték;
 • Bachelor diploma (hitelesített másolatát);
 • Akadémiai átirata (hitelesített másolatát);
 • Születési anyakönyvi kivonat (hitelesített másolatát);
 • Házassági anyakönyvi kivonat alkalmazható (hitelesített másolatát);
 • Egészségügyi igazolás (amely igazolja, hogy a jelölt nem fertőző betegség, vagy betegség összeegyeztethetetlen ellátó osztályok, vagy a jövőben szakma);
 • 4 ID típusú felvételeket;
 • Igazolása felvételi / regisztrációs díjat;
 • Másolás a személyazonosító igazolvány vagy útlevél;
 • CV (Europass formátum) angol nyelven;

Ha a jelölt egy román diák tanult külföldön egy igazolást az Oktatási Minisztérium szükséges.

Külföldi állampolgároknak az értékelést követően a felvételi fájlt egy ideiglenes tanulmány döntéseket fog kiadni a rektorhelyettese ASE hogy továbbítani fogják az MBA program. Minden fájl kell küldeni az értékelésre és jóváhagyásra az oktatási minisztérium, a kutatás és a fiatalok nemzetközi kapcsolatok osztálya, hallgatói mobilitás részlege.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
24 hónapok
Részidős
Price
ár
11,500 EUR
A tandíj 24 hónap
Locations
Románia - Bucharest, Bucharest
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Románia - Bucharest, Bucharest
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt