Read the Official Description

Célok

  • Készítsünk ember képes elvégezni sikeres az üzleti világ etikai és szociális szempontból.
  • Dinamikájának megértéséhez a cég, a megértés és a mastering minden szempontból összefüggő üzleti menedzsment, amely lehetővé teszi az integrált és átfogó képet ez a valóság, amely alapvető fontosságú, hogy megérkezik a legmagasabb minőségű modern szervezetek.
  • Fejleszteni kell a vezetői képességek megvalósításához szükséges a sikeres versenyképes stratégiáknak integrálásával személyes vezetői modell, alapvető, hogy végre előtt csapatok tagjai nagy teljesítményű szervezetek.
  • Létrehoz egy átfogó képet egy erős horgony a regionális vállalkozások Latin-Amerikában.

címzettek

Szakemberek minimum 3 év tapasztalat vezető pozícióban, akik szeretnék, hogy kihívást magukat, és megszerezni a tudást és készségeket, hogy átalakítsa a karrierjét.

SZAKMAI

  • kötelező programok
  • Szabadon választható PROGRAMOK
  • VÉGE MASTER TEVÉKENYSÉGEK

Hitelesítés

Befejezése után a tananyag a résztvevő megkapja a címet "MBA International Management" cím nyújtott spanyol területen a Katalán Műszaki Egyetem.

(*) Saját cím elismert spanyol területen, hogy ki Spanyolországban, a jelenléti követelmény akadémiai héten Barcelonában. online módban opcionális támogatással tantermi tevékenységek.

Módszertan

Hogy kifejlesztett egy interaktív tanulási pedagógiai modell úgynevezett modellek átadását PERICLES, amely lehetővé teszi a átadása a megszerzett tudás a munka, a gyakorlati megközelítés és zajlik egy interaktív virtuális közösség egy osztályteremben kiegészítést.

Hogy megerősítsük megtartása és alkalmazhatóságát a digitális és tábla alapján matematikai modellek, amelyek lehetővé teszik, hogy megtapasztalják, és játszani helyzetekben az üzleti világban, ahol a döntéseket és azok hatását ellenőrzik intenzív szimulátor segítségével Meglett játékos környezetben.

Ugyanakkor, az MBA célja a koncepció önmenedzselés, miközben minden egyes résztvevő kiválasztja a profilnak a saját karrierjét, az opció kiválasztása programok és kezeli a menedzsment a tanulmányi időt, a tudományos hitel megszerzése négy éven belül tervezett maximális időt tölteni.

A fő hajtóereje a mester tanítási-tanulási folyamat kap egy olyan környezetben, ahol a hallgató folyamatosan támadott, motivált és kíséri állandó kölcsönhatásban vannak szakemberek felelős minden téma a virtuális közösség.

Program taught in:
Angol
Spanyol

See 1 more programs offered by ADEN campus Republica Domincana »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date