Read the Official Description

Célok

  • Készítsünk ember képes elvégezni sikeres az üzleti világ etikai és szociális szempontból.
  • Dinamikájának megértéséhez a cég, a megértés és a mastering minden szempontból összefüggő üzleti menedzsment, amely lehetővé teszi az integrált és átfogó képet ez a valóság, amely alapvető fontosságú, hogy megérkezik a legmagasabb minőségű modern szervezetek.
  • Fejleszteni kell a vezetői képességek megvalósításához szükséges a sikeres versenyképes stratégiáknak integrálásával személyes vezetői modell, alapvető, hogy végre előtt csapatok tagjai nagy teljesítményű szervezetek.
  • Létrehoz egy átfogó képet egy erős horgony a regionális vállalkozások Latin-Amerikában.

címzettek

Szakemberek minimum 3 év tapasztalat vezető pozícióban, akik szeretnék, hogy kihívást magukat, és megszerezni a tudást és készségeket, hogy átalakítsa a karrierjét.

SZAKMAI

  • kötelező programok
  • Szabadon választható PROGRAMOK
  • VÉGE MASTER TEVÉKENYSÉGEK

Hitelesítés

Befejezése után a tananyag a résztvevő megkapja a címet "MBA International Management" cím nyújtott spanyol területen a Katalán Műszaki Egyetem.

(*) Saját cím elismert spanyol területen, hogy ki Spanyolországban, a jelenléti követelmény akadémiai héten Barcelonában. online módban opcionális támogatással tantermi tevékenységek.

Módszertan

Hogy kifejlesztett egy interaktív tanulási pedagógiai modell úgynevezett modellek átadását PERICLES, amely lehetővé teszi a átadása a megszerzett tudás a munka, a gyakorlati megközelítés és zajlik egy interaktív virtuális közösség egy osztályteremben kiegészítést.

Hogy megerősítsük megtartása és alkalmazhatóságát a digitális és tábla alapján matematikai modellek, amelyek lehetővé teszik, hogy megtapasztalják, és játszani helyzetekben az üzleti világban, ahol a döntéseket és azok hatását ellenőrzik intenzív szimulátor segítségével Meglett játékos környezetben.

Ugyanakkor, az MBA célja a koncepció önmenedzselés, miközben minden egyes résztvevő kiválasztja a profilnak a saját karrierjét, az opció kiválasztása programok és kezeli a menedzsment a tanulmányi időt, a tudományos hitel megszerzése négy éven belül tervezett maximális időt tölteni.

A fő hajtóereje a mester tanítási-tanulási folyamat kap egy olyan környezetben, ahol a hallgató folyamatosan támadott, motivált és kíséri állandó kölcsönhatásban vannak szakemberek felelős minden téma a virtuális közösség.

Program taught in:
Angol
Spanyol

See 1 more programs offered by ADEN Bogotá »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date