Rugalmas mba

Általános információk

Program leírás

A rugalmas MBA, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre a jövőben.

A University of Baltimore régóta, amelyek üzleti programok, amelyek lehetővé teszik, hogy az elfoglalt szakemberek is folytassák a nevelési célokat, míg él a mindennapi életüket.

Beiratkozott az UB MBA program lehetővé teszi, hogy válasszon:

  • milyen gyorsan szeretné a teljes mértékben;
  • hogyan szeretné, hogy az osztályokhoz (hagyományos osztálytermek, online, vagy mindkettő);
  • hány osztályok per session vagy félév szeretne venni;
  • specializáció, vagy meg lehet építeni egy egyedi, amelyik megfelel a karrier célok.

Mi a rugalmas MBA?

A rugalmas MBA kedvez a dolgozó szakember. Az UB MBA program célja, így metszi mind a személyes életet a tudományos életben.

Sok MBA programok teljes munkaidőben és a kohorsz alapú, ami nem mindig könnyű a dolgozó szakember. Az UB MBA program rugalmas. A diákok választhatnak, hogy fordítsa minden idejüket, hogy a kereső mértékben fog teljes munkaidőben - vagy dönthetnek úgy, hogy a munka és hogy osztályok, részmunkaidőben.

Mitől lesz egy UB MBA-'flexible?

Minden UB MBA órákon az este (kezdés 18:00), így megkönnyíti az Ön számára, hogy az osztályba on-campus, ha inkább egy face-to-face természetesen.

Az UB MBA kínál 50 százaléka online kurzusok (az összes szükséges alapvető program követelményeinek online). Online tanfolyamok tanítani egy aszinkron formátumban, így akkor is, ha egy másik időzónában teljes a feladatokat, vagy hogy a vizsgák.

Ön eldöntheti, hogy szeretné, hogy tanfolyamokat részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben - ez minden rajtad múlik. Nem kell értesíteni senkit. Választhatnak specializációt vagy személyre szabhatja választani, hogy fokozza a karrier és segítsen megfeleljen a személyes céljait.

Van valami, amit szeretném felhívni "Rugalmas Core" követelményeket azok a diákok, akik hajlamosak a sovány a vállalati oldalon, vagy a vállalkozói gondolkodásmód. Ezek a rugalmas törzsanyag lehet szabni, hogy illeszkedjen a karrier célok.

Számos képzési formákat a 7 hetes "falatnyi" formátumban. Az ilyen típusú képzések ténylegesen növeli a diákok tanulását, különösen az interneten, és lehetővé teszi, hogy a tudást meg kell mozgatni, hogy a következő szintre a programban.

Mik az előnyei? Ön az irányítást a nap, és a rugalmasságot, hogy eldönteni, hogy milyen tanulási környezet működik az Ön számára.

Itt van egy főállású oktatók, hogy tudja, hogyan kell tanítani dolgozó szakemberek, és a gyakorlati tapasztalat az üzleti forgatókönyvek. Ezen kívül felvenni az üzleti szakemberek tanítani tanfolyamok és szaktudásukat céltanfolyamok.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Kevesebb