Rutgers ügyvezető Master of Business Administration program (EMBA)

Rutgers Business School Asia Pacific

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Rutgers ügyvezető Master of Business Administration program (EMBA)

Rutgers Business School Asia Pacific

Program bemutatása:

A Rutgers Executive Master of Business Administration program (EMBA) a premier választás üzleti oktatás a motivált szakmai törekvéseit gyorsított karrier növekedés és fejlődés. Az Executive MBA nyújt magas szintű fenntartható tapasztalat, hogy tart az egész karrierjét, ahol egy kereszteződésben az elmélet és a gyakorlat biztosítja a maximális hasznot hajt az egyéneknek szándéka, hogy minden osztály száma. Alkalmazza mit tanult osztály ma az üzleti kihívásokra, ha az irodában hétfőn.

A Rutgers Előny:

Erősen rangsorol kiadványt. Néhány idéző ​​tartalmazza: Financial Times: # 7 Pénzügy (2016), 8-as vállalati stratégia világszerte (2015), # 10 Fizetés Progress in USA (2016/17), # 15 US (2016/17) # 16 előmenetelük Worldwide (2016/17) & # 67 Worldwide (2016/17)

Minimális a munkából. Töltse ki a EMBA 14,5 hónap volt a részmunkaidős módban. A Emba célja egy moduláris formában az elfoglalt szakemberek, hogy minimalizálja a munkahelyi megszakítás és a maximális megtartása és alkalmazása az új ismeretek és készségek a munkahelyen.

Átfogó tantárgyi választék. A EMBA program alkotja 18 modulok között széles skáláját témák, mint az üzleti stratégia, a Nemzetközi Pénzügyi stratégia Global Marketing stratégia, pénzügyi számviteli, pénzügyi menedzsment, nemzetközi üzleti, Global Leadership és ellátási lánc menedzsment. Választható fejlett választani kínálnak minden évben.

Tanulás egy kiváló kar. Osztályok teljes formában Szingapúrban a kar, tisztelik mind a minőség a tanítási és a kiváló kutatók, akik közül néhányan már elkészült képesítéssel intézmények, mint a Columbia, Harvard, MIT, NYU, Stanford, British Columbia, UCLA, Michigan , Pennsylvania és Wisconsin, Madison.

Sokszínű hallgatói profil. A Rutgers EMBA kiválasztja kiemelkedő vezetők, akik képesek hozzájárulni a teremben. A Emba kohorsz tükrözik a gazdag szakmai profilok, ipari és kulturális háttérrel, hogy gazdagítsa a peer-to-peer learning. Átlagosan a EMBA vezetők átlagosan 16 éves tapasztalattal több mint 10 iparágak MNC, a kkv-k, GLCs és állami szervek. Értékes kapcsolatok és barátságok tartós fontos mellékterméke tanulmányi csoportok

Által akkreditált Szövetség Részletes kollégiumi School of Business (AACSB). Rutgers Business School által akkreditált Szövetség Részletes kollégiumi School of Business (AACSB) 1941 óta. AACSB akkreditálja 755 a világ legjobb üzleti iskolák szerte 51 országban.

Egész életen át tartó tanulás lehetőségei. Rutgers elkötelezett az élethosszig tartó tanulás és üdvözli Alumni vissza, hogy részt vegyen egy EMBA osztály bármikor költség nélkül.

SZAKMAI:

A EMBA összesen 18 modulok szállítjuk minden modul, amely 38 óra szemtől szembe tantermi időt. A Emba program használ egy "építőelem" megközelítést, ahol minden egyes modul épít az előzőt. Oktatás-módszertani előadásokat, eset megbeszélések, előadások, szerepjátékok, ipar meghívott előadók és helyszíni látogatások. Minden modul értékelik tanfolyam és / vagy vizsga.

Időtartam:

14,5 hónap

díjak:

SGD75,000 (alávetni 7% GST). Tandíj tartalmazza tankönyveket.

Felvételi követelmények:

  • A főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű egy nemzetközi akkreditált egyetem
  • Legalább 8-10 év tapasztalat preferált
  • Minimális életkor 28 év
  • A jelentkezőknek a magas szintű felelősség és a nemzetközi tapasztalatok
  • Érettség és a motiváció a EMBA
  • Jártasság a szóbeli és írásbeli angol
GMAT / GRE nem szükséges a felvételi a programba. Kivételesen, jelöltek más tudományos / szakmai végzettséggel és jelentős szakmai tapasztalat vezetői szinten figyelembe kell venni egy eseti elbírálás alapján. A program nyitott a szingapúri, állandó lakosok és Foglalkoztatási vízummal.

Kezdő dátum:

Február 24, 2018
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Rutgers Business School Asia Pacific
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
14 - 15 hónapok
Részidős
Price
ár
75,000 SGD
Locations
Szingapúr - Singapore
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Szingapúr - Singapore
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt