Rutgers Executive Mester üzleti Adminisztráció Program (EMBA)

Rutgers Business School Asia Pacific

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Rutgers Executive Mester üzleti Adminisztráció Program (EMBA)

Rutgers Business School Asia Pacific

Program áttekintés:

A Rutgers Vezetői Master of Business Administration (EMBA) a premier választás az üzleti oktatás az erősen motivált szakember törekvéseit a gyorsított karrierfejlesztés és fejlődés. Az Executive MBA olyan magas szintű fenntartható élményt nyújt, amely a karrierje során végig tartja a tiédet, ahol az elmélet és a gyakorlat kereszteződése maximális előnyökkel jár az egyének számára, akik minden osztály számlájára számítanak. Alkalmazza, amit ma tanult az osztályban az üzleti kihívásokra, amikor hétfőn visszatér az irodába.

A Rutgers előnye:

Nagyon rangsorolt. Néhány idézet: Financial Times: # 2 in Economics, # 3i n Corporate Strategy

Minimális idő a munkából. Teljesítse az EMBA-t 14,5 hónap alatt a részmunkaidős módban. Az EMBA moduláris formában van kialakítva az elfoglalt szakemberek számára a munkahelyi megszakítás minimalizálása és a maximális megtartása és az új tudás és készségek alkalmazása a munkahelyén.

Átfogó tárgyak választéka. Az EMBA program 18 modulból áll, amelyek számos olyan témát tartalmaznak, mint az üzleti stratégia, a nemzetközi pénzügyi stratégia, a globális marketingstratégia, a pénzügyi számvitel, a pénzügyi menedzsment, az üzleti élet, a globális vezetés és az ellátási lánc menedzsment. A fejlett választani lehetõséget minden évben kínáljuk.

Tanulni egy Megkülönböztetett Karból. Az osztályokat teljes mértékben szállítjuk Szingapúrban a mi karunk, tiszteletben tartva mind a tanítás minőségét, mind a kutatás kiválóságát, akik közül néhányan Columbia, Harvard, MIT, NYU, British Columbia, UCLA, Michigan, Pennsylvania , és Wisconsin, Madison.

Többféle diákprofil. A Rutgers EMBA kiválasztja a kiváló vezetőket, akik képesek hozzájárulni az osztályteremben. Az EMBA kohorszok a professzionális profilok, iparágak és kulturális hátterek gazdag választékát tükrözik, hogy gazdagítsák a párhuzamos tanulást. Átlagosan az EMBA vezetõink átlagosan 16 éves tapasztalattal rendelkeznek több mint 10 iparágtól a multinacionális vállalatoktól, a kkv-któl, a GLC-któl és a törvényes testületektõl. Értékes kapcsolatok és tartós barátságok a tanulmányi csoportok egyik fontos mellékterméke

A Szövetség által akkreditált Advance Collegiate School of Business (AACSB). A Rutgers Business School-ot 1941 óta akkreditálta a Szövetség az Advance Collegiate School of Business (AACSB) számára. Az AACSB 755 országot és területet akkreditál a világ legjobb üzleti iskoláiból.

Egész életen át tartó tanulási lehetőségek. Rutgers elkötelezett az egész életen át tartó tanulás iránt, és üdvözli az Alumni-t, hogy bármikor, ingyenesen vegyen részt egy EMBA-osztályon.

Tanterv:

Az EMBA összesen 18 modulot szállít minden modul számára, amely 38 óra szemtől szemben az osztályteremben van. Az EMBA program egy "building block" megközelítést alkalmaz, ahol minden modul az előzőre épül. A tanítási módszertan magában foglalja az előadást, az esettanulmányokat, a bemutatókat, a szerepjátékokat, az ipari vendégfeleket és a helyszíni látogatásokat. Minden tanfolyamot kurzuson és / vagy vizsgán értékelnek.

Időtartam:

14,5 hónap

díjak:

SGD75,000 (7% GST). A tandíj tartalmazza a tananyagot.

Felvételi követelmények:

  • Egy akkreditált egyetem bachelor diploma vagy nemzetközi megfelelője
  • Legalább 8-10 éves tapasztalat előnyös
  • Minimum 28 éves életkor
  • A magas szintű felelősségű és a nemzetközi tapasztalattal rendelkező pályázók
  • Érettség és motiváció a sikerhez az EMBA-ban
  • A szóbeli és írásbeli angol nyelvtudás

GMAT / GRE nem szükséges a programba való belépéshez. Kivételes esetekben eseti alapon figyelembe kell venni az egyéb tudományos / szakmai képesítéssel rendelkező jelölteket, és jelentős szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük felsővezetői szinten. A program nyitva áll a szingapúriak, az állandó lakosok és a foglalkoztatási vízum birtokosai számára.

Kezdő dátum:

2019. február 9-én. A kérelem 2019. január 9-én lezárul.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Rutgers Business School Asia Pacific

Utoljára frissítve November 5, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
14 - 15 hónapok
Részidős
Price
ár
75,000 SGD
Locations
Szingapúr - Singapore
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Szingapúr - Singapore
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt