Hivatalos Leírás

Program áttekintés:

A Rutgers Vezetői Master of Business Administration (EMBA) a premier választás az üzleti oktatás az erősen motivált szakember törekvéseit a gyorsított karrierfejlesztés és fejlődés. Az Executive MBA olyan magas szintű fenntartható élményt nyújt, amely a karrierje során végig tartja a tiédet, ahol az elmélet és a gyakorlat kereszteződése maximális előnyökkel jár az egyének számára, akik minden osztály számlájára számítanak. Alkalmazza, amit ma tanult az osztályban az üzleti kihívásokra, amikor hétfőn visszatér az irodába.

A Rutgers előnye:

Nagyon rangsorolt. Néhány idézet: Financial Times: # 2 in Economics, # 3i n Corporate Strategy

Minimális idő a munkából. Teljesítse az EMBA-t 14,5 hónap alatt a részmunkaidős módban. Az EMBA moduláris formában van kialakítva az elfoglalt szakemberek számára a munkahelyi megszakítás minimalizálása és a maximális megtartása és az új tudás és készségek alkalmazása a munkahelyén.

Átfogó tárgyak választéka. Az EMBA program 18 modulból áll, amelyek számos olyan témát tartalmaznak, mint az üzleti stratégia, a nemzetközi pénzügyi stratégia, a globális marketingstratégia, a pénzügyi számvitel, a pénzügyi menedzsment, az üzleti élet, a globális vezetés és az ellátási lánc menedzsment. A fejlett választani lehetõséget minden évben kínáljuk.

Tanulni egy Megkülönböztetett Karból. Az osztályokat teljes mértékben szállítjuk Szingapúrban a mi karunk, tiszteletben tartva mind a tanítás minőségét, mind a kutatás kiválóságát, akik közül néhányan Columbia, Harvard, MIT, NYU, British Columbia, UCLA, Michigan, Pennsylvania , és Wisconsin, Madison.

Többféle diákprofil. A Rutgers EMBA kiválasztja a kiváló vezetőket, akik képesek hozzájárulni az osztályteremben. Az EMBA kohorszok a professzionális profilok, iparágak és kulturális hátterek gazdag választékát tükrözik, hogy gazdagítsák a párhuzamos tanulást. Átlagosan az EMBA vezetõink átlagosan 16 éves tapasztalattal rendelkeznek több mint 10 iparágtól a multinacionális vállalatoktól, a kkv-któl, a GLC-któl és a törvényes testületektõl. Értékes kapcsolatok és tartós barátságok a tanulmányi csoportok egyik fontos mellékterméke

A Szövetség által akkreditált Advance Collegiate School of Business (AACSB). A Rutgers Business School-ot 1941 óta akkreditálta a Szövetség az Advance Collegiate School of Business (AACSB) számára. Az AACSB 755 országot és területet akkreditál a világ legjobb üzleti iskoláiból.

Egész életen át tartó tanulási lehetőségek. Rutgers elkötelezett az egész életen át tartó tanulás iránt, és üdvözli az Alumni-t, hogy bármikor, ingyenesen vegyen részt egy EMBA-osztályon.

Tanterv:

Az EMBA összesen 18 modulot szállít minden modul számára, amely 38 óra szemtől szemben az osztályteremben van. Az EMBA program egy "building block" megközelítést alkalmaz, ahol minden modul az előzőre épül. A tanítási módszertan magában foglalja az előadást, az esettanulmányokat, a bemutatókat, a szerepjátékokat, az ipari vendégfeleket és a helyszíni látogatásokat. Minden tanfolyamot kurzuson és / vagy vizsgán értékelnek.

Időtartam:

14,5 hónap

díjak:

SGD75,000 (7% GST). A tandíj tartalmazza a tananyagot.

Felvételi követelmények:

  • Egy akkreditált egyetem bachelor diploma vagy nemzetközi megfelelője
  • Legalább 8-10 éves tapasztalat előnyös
  • Minimum 28 éves életkor
  • A magas szintű felelősségű és a nemzetközi tapasztalattal rendelkező pályázók
  • Érettség és motiváció a sikerhez az EMBA-ban
  • A szóbeli és írásbeli angol nyelvtudás

GMAT / GRE nem szükséges a programba való belépéshez. Kivételes esetekben eseti alapon figyelembe kell venni az egyéb tudományos / szakmai képesítéssel rendelkező jelölteket, és jelentős szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük felsővezetői szinten. A program nyitva áll a szingapúriak, az állandó lakosok és a foglalkoztatási vízum birtokosai számára.

Kezdő dátum:

2019. február 9-én. A kérelem 2019. január 9-én lezárul.

Program oktatási nyelve:
Angol
Rutgers Business School Asia Pacific
Utoljára frissítve November 5, 2018
This course is Campus based
Start Date
feb. 2020
Duration
14 - 15 hónapok
Részidős oktatás
Price
75,000 SGD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date