A tri-egyetem kollokvium között Fudan Egyetem (Shanghai), Korea Egyetem (Szöul) és a Szingapúri Nemzeti Egyetem (Szingapúr) indult, amikor miatt figyelemre méltó egybeesés, a három intézmény tartotta centenáriumi ünnepségek 2005-ben. Miután közös elképzelés a globális gazdaságban, Fudan, KU és Nus létre az S3 Egyetem Szövetség (S3 UA).

&nbsp

&nbsp

Miért S3-ázsiai MBA program

&nbsp

Ázsia lesz a hangsúly a nagy a világ gazdasági és politikai tevékenység a 21. században. A gyors fejlődés eredményeként egyre összetettebb üzleti tevékenység a régió által határolt hatalmas különbségeket mutatnak a gazdasági, üzleti, kulturális, intézményi és társadalmi-politikai körülmények között. Egyre, egyre nagyobb szükség van a pán-ázsiai MBA programot kínál mélyreható megértését az elmélet és a gyakorlat végzése Ázsiában az üzlet. Azonban kevés egyetem Ázsiában van a kutatási és oktatási lehetőségeket kínál a program, amely a mély elméleti és gyakorlati oktatás által megkövetelt vezetők. Ezért a nem egyedi szabvány MBA volt eddig, az elsődleges formális igazgatási oktatásban és képzésben eszköz áll rendelkezésre Ázsiában.

&nbsp

Válaszul az ilyen igények, School of Management Fudan Egyetem, Korea Egyetem Business School és a NUS Business School elindították az S3-ázsiai MBA kezdve Fall 2008.

Hogyan működik egy MBA-program által közösen három vezető egyetemek ázsiai kínál példátlan él remek üzleti oktatás?

&nbsp

A három iskola van a legjobb megértése ázsiai gazdaságok; létrehozott világszínvonalú MBA programok révén akkreditációk és a közös programok, és rendelkeznie kell a kari képzést legjobb üzleti iskolák szerte a világon. Az integráció és együttműködés között a három vezető üzleti iskola Ázsiában kínál világpiaci versenyképességét egy világszínvonalú ázsiai üzleti oktatás.

&nbsp

Az S3-ázsiai MBA program célja, hogy megfeleljen az egyre növekvő és sokszínű igényeinek és elvárásainak a hallgatók, a munkaadók, tanárok, öregdiákok, az egyetemek és a kormányok által a hallgatók felkészítése a felső vezetői pozíciókban jelentős üzleti helyeken Ázsiában és a világ. Ez a program egyesíti az egyedi erősségeit a három vezető üzleti iskolákat, kivételes MBA program tanított három legfejlettebb és a gyorsan fejlődő város a világon.

&nbsp

&nbsp

Felvételi követelmények

&nbsp

Az S3-ázsiai MBA A résztvevők egy globális szabvány az üzleti oktatás alapja az ázsiai kilátások. A program célja azoknak, akik keresnek vagy a karrier az ázsiai-csendes-óceáni térségben, vagy akik tervezik, hogy az üzleti ázsiai vállalatok.
Arra törekszünk, a lelkes és kreatív gondolkodású személyek, akik a rekord eredmények és rendelkezik vezetői képességek és a csapatmunka. A vizsgázó kiválasztási folyamat a következő:

&nbsp

Fudan

  • GRK érkező hallgatók számára, Kína
  • Különleges GRK érkező hallgatók számára, Makaó, Hong Kong, Tajvan és
  • GMAT diákok kívüli Greater China, akik szeretnének alkalmazni Fudan képzés
  • 3 éves szakmai tapasztalat
Program oktatási nyelve:
  • Angol

5 további kurzus Korea University Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date