Read the Official Description

Mi különbözteti meg ezt a programot külön?

  • Két fok két világszínvonalú programok: MBA Sasin, és a Mester in Industrial Engineering a Mérnöki Kar, Chulalongkorn University - Az integrált tanterv összpontosító üzleti menedzsment, valamint elemző és technikai készségek - A gyakorlati tapasztalat az ipari partnerek révén gyakornoki kombinálva a diplomamunkám - Két kiterjedt öregdiák hálózatok és vállalati partner hálózatok - Kiterjedt karrierlehetőségek és az SCE Corporate Partners - lehetőséget kap nagyvonalú ösztöndíjak és ösztöndíjak

SCE Program áttekintése

A fontos az információs technológia és az elsöprő adatok a mai üzleti környezetben, mennyiségi elemzés vált kulcsfontosságú kompetencia az üzleti menedzsment. Menedzserek és vezetők kell használni kvantitatív módszerek az üzleti döntéseket, hogy versenyképes legyen most és a jövőben. Ugyanakkor, az ipari mérnökök szakosodott mennyiségi technológia kell a megfelelő üzleti készségek megérteni és alkalmazni a megfelelő technológiák megoldani valós üzleti problémákat. A Sasin Chula Engineering Dual mesterképzésre Program (SCE) áthidalja a szakadékot a mérnökök és a menedzsment, hogy készítsen hallgatókat a megfelelő keverékét az üzleti tudás és mennyiségi ismeretek már a jelenlegi globális és lokális igényeket.

Pályakezdő ez a kétéves program kap MBA SasinAz első nemzetközileg akkreditált üzleti program Thaiföldön, és a Mester az Industrial Engineering a Chulalongkorn University, a legrégebbi és az egyik legjobb mérnöki programok Thaiföldön.

Ipari Partners

Ipari partnerek kulcsfontosságú szerepet a siker az SCB programot. Sasin és a Chulalongkorn Egyetem Műszaki Kar szorosan együttműködik az iparággal partnerekkel annak érdekében, hogy az SCE program mindig releváns és megfelel a gyakorlati ipar igényeinek. Ipari partnerek is részt vesz a szakmai és szakdolgozat részeit a program. Munkájukat a Sasin és Chula Engineering hogy ösztöndíjak és ösztöndíjak képzett pályázók és alkalmazottaik számára.

A Sasin - Chula Engineering Edge-

Pályakezdő ez a kétéves program kap egy MBA Sasin, és a Mester in Industrial Engineering a Chulalongkorn Egyetem, két világklasszis fok. Ez a két fok felkészítse a hallgatókat a tudás és eszközök az üzleti és az ipari mérnöki, hogy a karrierjük a következő szintre. Ugyanakkor, a tanterv hangsúlyozza annak fontosságát, alkalmazása state-of-the-art ismeretek megoldani valós ipari problémák. Ez a hangsúly során előtérbe diákok diplomamunkám.

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Sasin Graduate Institute of Business Administration »

This course is Campus based
Start Date
Május 2019
Június 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
1,794,000 THB
By locations
By date
Start Date
Május 2019
Application deadline
Start Date
Június 2019
Application deadline

Május 2019

Location
Application deadline
End Date

Június 2019

Location
Application deadline
End Date