Mi különbözteti meg ezt a programot külön?

  • Két fok két világszínvonalú programok: MBA Sasin, és a Mester in Industrial Engineering a Mérnöki Kar, Chulalongkorn University - Az integrált tanterv összpontosító üzleti menedzsment, valamint elemző és technikai készségek - A gyakorlati tapasztalat az ipari partnerek révén gyakornoki kombinálva a diplomamunkám - Két kiterjedt öregdiák hálózatok és vállalati partner hálózatok - Kiterjedt karrierlehetőségek és az SCE Corporate Partners - lehetőséget kap nagyvonalú ösztöndíjak és ösztöndíjak

SCE Program áttekintése

A fontos az információs technológia és az elsöprő adatok a mai üzleti környezetben, mennyiségi elemzés vált kulcsfontosságú kompetencia az üzleti menedzsment. Menedzserek és vezetők kell használni kvantitatív módszerek az üzleti döntéseket, hogy versenyképes legyen most és a jövőben. Ugyanakkor, az ipari mérnökök szakosodott mennyiségi technológia kell a megfelelő üzleti készségek megérteni és alkalmazni a megfelelő technológiák megoldani valós üzleti problémákat. A Sasin Chula Engineering Dual mesterképzésre Program (SCE) áthidalja a szakadékot a mérnökök és a menedzsment, hogy készítsen hallgatókat a megfelelő keverékét az üzleti tudás és mennyiségi ismeretek már a jelenlegi globális és lokális igényeket.

Pályakezdő ez a kétéves program kap MBA SasinAz első nemzetközileg akkreditált üzleti program Thaiföldön, és a Mester az Industrial Engineering a Chulalongkorn University, a legrégebbi és az egyik legjobb mérnöki programok Thaiföldön.

Ipari Partners

Ipari partnerek kulcsfontosságú szerepet a siker az SCB programot. Sasin és a Chulalongkorn Egyetem Műszaki Kar szorosan együttműködik az iparággal partnerekkel annak érdekében, hogy az SCE program mindig releváns és megfelel a gyakorlati ipar igényeinek. Ipari partnerek is részt vesz a szakmai és szakdolgozat részeit a program. Munkájukat a Sasin és Chula Engineering hogy ösztöndíjak és ösztöndíjak képzett pályázók és alkalmazottaik számára.

A Sasin - Chula Engineering Edge-

Pályakezdő ez a kétéves program kap egy MBA Sasin, és a Mester in Industrial Engineering a Chulalongkorn Egyetem, két világklasszis fok. Ez a két fok felkészítse a hallgatókat a tudás és eszközök az üzleti és az ipari mérnöki, hogy a karrierjük a következő szintre. Ugyanakkor, a tanterv hangsúlyozza annak fontosságát, alkalmazása state-of-the-art ismeretek megoldani valós ipari problémák. Ez a hangsúly során előtérbe diákok diplomamunkám.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Sasin Graduate Institute of Business Administration »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
1,794,000 THB
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date