Sasin Executive MBA

Sasin Graduate Institute of Business Administration

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Sasin Executive MBA

Sasin Graduate Institute of Business Administration

A EMBA program szolgál közép-karrier vezetők készül fel a következő szintre, valamint a felső vezetők, akik fokozni kívánják készségek és vezetői hatékonyság. A 2 éves Executive MBA program kifejezetten ígéretes vezetők jelentős vezetői tapasztalattal. A program biztosítja a legújabb globális menedzsment eszközök és fogalmak, amelyek lehetővé teszik a EMBA résztvevők, hogy fejlesszék a vezetői kompetenciák működtetéséhez elengedhetetlenül fontos a vállalkozások és egyéb szervezetek, nemzeti, regionális és nemzetközi szinten. A program szállított angol, Bangkok, Thaiföld - a szív Délkelet-Ázsiában.

2012-től a EMBA tanítják majd péntek este és egész nap szombaton. Péntek éjszakai szállást lesz elérhető Sasa ház programban résztvevők, a 50% -os kedvezménnyel.

Ez teszi a program sokkal kényelmesebb a vezetők, akik el kell utaznia a hét folyamán. És az első alkalommal, teszi a programunk könnyen hozzáférhető azok számára túli Bangkok.

Szerkezet

Tanfolyamok a tervek során hat öthetes "modulok" minden évben, a résztvevők, hogy két tanfolyam egy modul. Minden tanfolyam érdemes három hitel-óra; résztvevők kötelesek a teljes, összesen huszonnégy tanfolyamok (72 hitel-óra). A pontos modul és négy óra látni Key időpontjai. Azt tanítják ellátogat professzorok sok világszínvonalú programokat, valamint a Sasin főállású oktatók és más szakemberek Thaiföld és Délkelet-Ázsiában.

Csapatmunka

Míg az egyes feladatok szükségesek, szakkörök és a csapatmunka elengedhetetlen a EMBA élmény sok osztály projektek rendelt csoportok, ahelyett, hogy az egyének. EMBA résztvevők jellemzően alkotó csoportok 5-7 tagjai változatos tudományos és / vagy szakmai háttérrel. A program során a EMBA diákok megtanulják, hogyan kell hatékonyan dolgozni másokkal, fokozza tudásukat a munka részeként a csapat, és fejleszteni a személyes barátságok és az élethosszig tartó hálózatépítés.

CLASSES

Osztályok általában úgy ütemezik, péntek 18:00-21:15 és szombaton 8:30-16:30. Alkalmanként, make-up osztályok tartanak máskor. Rendszeres óralátogatást van szükség. A diákok várhatóan részt venni ülésein tanfolyamok, amelybe bejegyezték őket, és lehetővé kell tenni a vizsgálatok csak akkor, ha azok megfelelnek a 80% -os részvétel alól. A résztvevők elvárják informális ülése egyszer vagy kétszer egy héten dolgozni esettanulmányok és kell várni, hogy tölteni legalább heti 15 órát az out-of-class tanulmány.

EMBA tanulási célok

  • Analitikai, döntéshozatali és kreatív képességek - Az önellátás és a vállalkozói szellem - A csapatmunka és a vezetés - Hatékony kommunikációs, prezentációs és tárgyalási készségek - A vállalati etika, a társadalmi felelősségvállalás és a környezeti fenntarthatóság - Azoknak a kulturális sokszínűség Bízunk benne, hogy Önt a Sasin .
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Május 2019
Június 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Részidős
Price
ár
2,080,000 THB
Locations
Thaiföld - Bangkok
Kezdet : Május 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Thaiföld - Pa Tong, Phuket
Kezdet : Június 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Május 2019
Thaiföld - Bangkok
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Június 2019
Thaiföld - Pa Tong, Phuket
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt