Sasin Executive MBA

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A EMBA program szolgál közép-karrier vezetők készül fel a következő szintre, valamint a felső vezetők, akik fokozni kívánják készségek és vezetői hatékonyság. A 2 éves Executive MBA program kifejezetten ígéretes vezetők jelentős vezetői tapasztalattal. A program biztosítja a legújabb globális menedzsment eszközök és fogalmak, amelyek lehetővé teszik a EMBA résztvevők, hogy fejlesszék a vezetői kompetenciák működtetéséhez elengedhetetlenül fontos a vállalkozások és egyéb szervezetek, nemzeti, regionális és nemzetközi szinten. A program szállított angol, Bangkok, Thaiföld - a szív Délkelet-Ázsiában.

2012-től a EMBA tanítják majd péntek este és egész nap szombaton. Péntek éjszakai szállást lesz elérhető Sasa ház programban résztvevők, a 50% -os kedvezménnyel.

Ez teszi a program sokkal kényelmesebb a vezetők, akik el kell utaznia a hét folyamán. És az első alkalommal, teszi a programunk könnyen hozzáférhető azok számára túli Bangkok.

Szerkezet

Tanfolyamok a tervek során hat öthetes "modulok" minden évben, a résztvevők, hogy két tanfolyam egy modul. Minden tanfolyam érdemes három hitel-óra; résztvevők kötelesek a teljes, összesen huszonnégy tanfolyamok (72 hitel-óra). A pontos modul és négy óra látni Key időpontjai. Azt tanítják ellátogat professzorok sok világszínvonalú programokat, valamint a Sasin főállású oktatók és más szakemberek Thaiföld és Délkelet-Ázsiában.

Csapatmunka

Míg az egyes feladatok szükségesek, szakkörök és a csapatmunka elengedhetetlen a EMBA élmény sok osztály projektek rendelt csoportok, ahelyett, hogy az egyének. EMBA résztvevők jellemzően alkotó csoportok 5-7 tagjai változatos tudományos és / vagy szakmai háttérrel. A program során a EMBA diákok megtanulják, hogyan kell hatékonyan dolgozni másokkal, fokozza tudásukat a munka részeként a csapat, és fejleszteni a személyes barátságok és az élethosszig tartó hálózatépítés.

CLASSES

Osztályok általában úgy ütemezik, péntek 18:00-21:15 és szombaton 8:30-16:30. Alkalmanként, make-up osztályok tartanak máskor. Rendszeres óralátogatást van szükség. A diákok várhatóan részt venni ülésein tanfolyamok, amelybe bejegyezték őket, és lehetővé kell tenni a vizsgálatok csak akkor, ha azok megfelelnek a 80% -os részvétel alól. A résztvevők elvárják informális ülése egyszer vagy kétszer egy héten dolgozni esettanulmányok és kell várni, hogy tölteni legalább heti 15 órát az out-of-class tanulmány.

EMBA tanulási célok

  • Analitikai, döntéshozatali és kreatív képességek - Az önellátás és a vállalkozói szellem - A csapatmunka és a vezetés - Hatékony kommunikációs, prezentációs és tárgyalási készségek - A vállalati etika, a társadalmi felelősségvállalás és a környezeti fenntarthatóság - Azoknak a kulturális sokszínűség Bízunk benne, hogy Önt a Sasin .
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Located in Bangkok, Thailand, Asia's most liveable city, Sasin Graduate Institute of Business Administration of Chulalongkorn University was founded in 1982 with the Kellogg School of Management and T ... Tovább

Located in Bangkok, Thailand, Asia's most liveable city, Sasin Graduate Institute of Business Administration of Chulalongkorn University was founded in 1982 with the Kellogg School of Management and The Wharton School, two of the best business schools in the world. Sasin was the first business school in Thailand to earn AACSB and EQUIS international accreditation, and is one of the few business schools in Southeast Asia with both. Kevesebb