Hivatalos Leírás

A EMBA program szolgál közép-karrier vezetők készül fel a következő szintre, valamint a felső vezetők, akik fokozni kívánják készségek és vezetői hatékonyság. A 2 éves Executive MBA program kifejezetten ígéretes vezetők jelentős vezetői tapasztalattal. A program biztosítja a legújabb globális menedzsment eszközök és fogalmak, amelyek lehetővé teszik a EMBA résztvevők, hogy fejlesszék a vezetői kompetenciák működtetéséhez elengedhetetlenül fontos a vállalkozások és egyéb szervezetek, nemzeti, regionális és nemzetközi szinten. A program szállított angol, Bangkok, Thaiföld - a szív Délkelet-Ázsiában.

2012-től a EMBA tanítják majd péntek este és egész nap szombaton. Péntek éjszakai szállást lesz elérhető Sasa ház programban résztvevők, a 50% -os kedvezménnyel.

Ez teszi a program sokkal kényelmesebb a vezetők, akik el kell utaznia a hét folyamán. És az első alkalommal, teszi a programunk könnyen hozzáférhető azok számára túli Bangkok.

Szerkezet

Tanfolyamok a tervek során hat öthetes "modulok" minden évben, a résztvevők, hogy két tanfolyam egy modul. Minden tanfolyam érdemes három hitel-óra; résztvevők kötelesek a teljes, összesen huszonnégy tanfolyamok (72 hitel-óra). A pontos modul és négy óra látni Key időpontjai. Azt tanítják ellátogat professzorok sok világszínvonalú programokat, valamint a Sasin főállású oktatók és más szakemberek Thaiföld és Délkelet-Ázsiában.

Csapatmunka

Míg az egyes feladatok szükségesek, szakkörök és a csapatmunka elengedhetetlen a EMBA élmény sok osztály projektek rendelt csoportok, ahelyett, hogy az egyének. EMBA résztvevők jellemzően alkotó csoportok 5-7 tagjai változatos tudományos és / vagy szakmai háttérrel. A program során a EMBA diákok megtanulják, hogyan kell hatékonyan dolgozni másokkal, fokozza tudásukat a munka részeként a csapat, és fejleszteni a személyes barátságok és az élethosszig tartó hálózatépítés.

CLASSES

Osztályok általában úgy ütemezik, péntek 18:00-21:15 és szombaton 8:30-16:30. Alkalmanként, make-up osztályok tartanak máskor. Rendszeres óralátogatást van szükség. A diákok várhatóan részt venni ülésein tanfolyamok, amelybe bejegyezték őket, és lehetővé kell tenni a vizsgálatok csak akkor, ha azok megfelelnek a 80% -os részvétel alól. A résztvevők elvárják informális ülése egyszer vagy kétszer egy héten dolgozni esettanulmányok és kell várni, hogy tölteni legalább heti 15 órát az out-of-class tanulmány.

EMBA tanulási célok

  • Analitikai, döntéshozatali és kreatív képességek - Az önellátás és a vállalkozói szellem - A csapatmunka és a vezetés - Hatékony kommunikációs, prezentációs és tárgyalási készségek - A vállalati etika, a társadalmi felelősségvállalás és a környezeti fenntarthatóság - Azoknak a kulturális sokszínűség Bízunk benne, hogy Önt a Sasin .
Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Sasin Graduate Institute of Business Administration »

This course is Campus based
Start Date
Május 2019
Június 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
2,080,000 THB
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Május 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő

Május 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Június 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date