Adatvédelmi politika

Az internet csodálatos eszköz. Joga van a megváltoztatására, ahogyan élünk, és most kezdik látni, hogy a potenciális ma. Mindössze néhány egér-kattintással követni a híreket, felnézni tényeket, vásároljanak árukat és szolgáltatásokat, és kommunikálni másokkal a világ minden tájáról. Fontos, hogy Masterstudies, amely segítséget nyújt a felhasználók és az ügyfelek megtartása a magány, ha kihasználják az összes internet által kínált lehetőségeket.

Úgy gondoljuk, az üzleti senki másé. Az Ön adatainak védelme fontos az Ön számára és nekünk. Tehát mi védik az információkat, ossza meg velünk. Adatainak védelme érdekében, Masterstudies következik különböző elvek szerint világszerte gyakorlat az ügyfelek adatainak védelme és az adatvédelem.

  • Nem fogjuk eladni vagy kiadni a nevét, e-mail címét, telefonszámát, e-mail cím vagy bármilyen más információt senkinek.
  • Fogjuk használni state-of-the-art biztonsági intézkedések védik az Ön adatait az illetéktelen felhasználók.

&nbsp

KÖZLEMÉNY

Azt fogja kérni, amikor információra van szüksége, hogy az Ön személyes azonosítására (személyes adatok), illetve lehetővé teszi, hogy Önnel a kapcsolatot. Általában, ezt az információt kérik, amikor Ön létrehoz egy regisztrációs azonosítót az oldalon, vagy ha letöltés ingyenes szoftver, meg egy versenyen, annak érdekében, e-mail hírlevelek, vagy csatlakozni egy korlátozott hozzáférésű prémium telek. Mi használja a személyes adatokat négy fő célra:

  • Annak érdekében, hogy az oldalon könnyebb használatát azáltal, hogy nem adja meg az információt egy t Han egyszer.
  • Annak érdekében, hogy gyorsan megtalálja szoftver, szolgáltatás vagy információ.
  • Hogy segítsen tartalom létrehozásához legmegfelelőbb Önnek.
  • Figyelmeztetni szeretnénk, hogy a termék frissítéseket, akciók, naprakész információk és más új szolgáltatások Masterstudies.

&nbsp

BELEEGYEZÉS

Ha úgy dönt, hogy nem regisztrál, vagy személyes adatokat szolgáltatni, továbbra is használhatja a legtöbb honlapon. De nem fogja tudni elérni területek igényelnek regisztrációs CIÓ.

Ha úgy dönt, hogy regisztrálja, akkor képes lesz arra, hogy válassza ki a típusú információt szeretne kapni tőlünk előfizető különböző szolgáltatások, mint a mi elektronikus hírlevelek. Ha nem akarja, hogy kommunikálni veled más ajánlatokkal kapcsolatos Masterstudies termékek, programok, rendezvények, szolgáltatások e-mailben, postai levélben, vagy telefonon, akkor válasszuk ki a lehetőséget, amely szerint nem kíván kapni marketing üzeneteket Masterstudies.

Masterstudies esetenként allo volt, más cégeket kínál a regisztrált ügyfelek tájékoztatást termékek és szolgáltatások segítségével mail. Ha nem akarjuk, hogy ezeket az ajánlatokat, akkor válassza ki a lehetőséget, amely szerint nem kíván kapni marketing anyagok harmadik felektől.

&nbsp

ACCESS

Mi lesz az Ön számára a szükséges eszközöket biztosítja, hogy a személyes adatok helyes és aktuális. Lehet, felülvizsgálja és frissíti ezeket az információkat bármikor ou r honlapján. Ott, akkor:

  • Megtekintheti és szerkesztheti személyes adatait, ha már adott nekünk.
  • Mondja el, hogy szeretnénk-e minket, hogy elküldhessük a marketing információkat, illetve, hogy szeretnénk a harmadik feleket, hogy küldjék meg az ajánlat postai úton.
  • Iratkozzon fel elektronikus hírlevelet a saját szolgáltatásokat és termékeket.
  • Regisztráljon. Miután regisztrálsz, akkor nem kell újra meg újra. Bárhová is megy a honlapunkon, adatait marad veled.

&nbsp

BIZTONSÁG

Masterstudies hozott szigorú intézkedések biztonságának védelme a személyes adatok, és annak biztosítása érdekében, hogy a választást a tervezett felhasználás megtiszteltetés. Vesszük erős óvintézkedéseket hoz megvéd adatvesztés, visszaélés, jogosulatlan hozzáférés vagy nyilvánosságra hozatalát, megváltoztatását illetve megsemmisítését. .

Masterstudies szigorúan védi biztonságát a személyes adatok és becsüli a választást a tervezett felhasználás. Gondosan védeni magát r adatvesztés, visszaélés, jogosulatlan hozzáférés vagy nyilvánosságra hozatalát, megváltoztatását illetve megsemmisítését.

Az Ön személyes adatait soha nem megosztott kívül a cég az Ön engedélye nélkül, kivéve a fent ismertetett feltételek mellett. A vállalaton belül, adatok a jelszóval, ellenőrzött szervereken való korlátozott hozzáférés. Ön információk tárolása és feldolgozása az országokban, ahol Masterstudies, leányvállalatai, társult vállalatai vagy ügynökei találhatók.

Akkor is jelentős szerepet védelmében yo ur információkat. Senki sem láthatja vagy szerkesztheti a személyes adatok ismerete nélkül a felhasználó nevét és jelszavát, így nem osztja ezeket másokkal.

&nbsp

VÉGREHAJTÁS

Ha valamilyen okból úgy gondolja, Masterstudies nem tartják be ezeket az elveket, kérem, értesítsen minket e-mail címen webmaster@masterstudies.com és mi mindent megteszünk, hogy meghatározza és megoldja a problémát azonnal. Lehet benne, hogy a szavakat Adatvédelmi vannak a Tárgy sorban.

&nbsp

VEVŐ PROFILOK

Mint említettük, minden regisztrált ügyfél egyedi személyes profil. Minden profil egy egyedi személyi azonosítószám, amely segít bennünket, hogy csak akkor érheti el profilját.

Amikor regisztrál, mi hozza létre a profilt, rendeljünk egy személyi azonosító számot, majd küldje el ezt a személyi azonosító szám vissza a merevlemez formájában a cookie-t, ami egy nagyon kis darab kód. Ez a kód uniquel y tiéd. Az Ön útlevél zökkenőmentes utazás egész Masterstudies honlapján.

&nbsp

Mit csinálunk azokkal az információkkal, akkor részvény

Ha csatlakozol hozzánk, akkor adja meg nekünk az Ön elérhetőségi adatait, beleértve a nevét és e-mail címét. Ezt az információt, hogy az elküldött frissítéseket a fiókját, kérdőívek mérni az Ön elégedettsége a mi szolgáltatási és bejelentések az új és izgalmas szolgáltatásokat kínálunk.

Időnként más bérlet vállalatok, hogy korlátozott szolgáltatást saját nevében, beleértve a vevői kérdések megválaszolása termékeket vagy szolgáltatásokat, a postai küldés mail és feldolgozás esetén regisztráció. Mi csupán azon társaságok esetében az információkat, amelyekre szükségük van a szolgáltatás nyújtásához, és azokat nem használhatják ezt az információt más célra.

Masterstudies majd adja meg személyes adatait, értesítés nélkül, csak akkor, ha erre kötelezi a törvény, illetve a jóhiszemű meggyőződés, hogy az ilyen intézkedés mns séges, hogy: (a) megfelelnek az rendeletén a törvény betartása vagy jogi eljárás a Masterstudies, vagy a helyszínen, (b) védelmét és jogait védő, illetve tulajdonát Masterstudies és családja weboldalak, és (c) jár el sürgős esetekben, hogy megvédje a személyes biztonságát felhasználók Masterstudies, a weboldalak, illetve a nyilvánosság számára.