Felhasználási feltételek

A következő szöveg leírja a feltételek használatára vonatkozó www.masterstudies.com 's a weboldalt, és a kapcsolódó szolgáltatások, ahogyan létrehozott és működtetett Masterstudies Marketing Group. Kérjük, olvassa el figyelmesen. A webhely használatával, akkor jelezze, hogy elfogadja, hogy elfogadod ezeket a feltételeket. Masterstudies Marketing Group felülvizsgálhatja és frissítheti ezeket a feltételeket bármikor, ezért kérjük, látogassa meg ezt az oldalt időről időre felülvizsgálja a szöveget, mivel ez kötelező neked. A kifejezések "You " és "User " használnak az egész szövegben való hivatkozással minden egyén és / vagy szervezetek hozzáférését ezt a weboldalt, bármilyen célra vagy ok nélkül.

&nbsp

Tartalom használata és tulajdonosi jogok
A webhely használatával Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy az összes tartalom és anyagok rendelkezésre álló rajta, mint a szöveg, logók, grafikák, képek, és a szoftvert is védelem alatt állnak norvég és nemzetközi szerzői jogi, védjegy-és egyéb törvények.Minden tartalom és anyagok rendelkezésre állnak tulajdonát Masterstudies Marketing Group vagy annak tartalmát beszállítók vagy ügyfelek. Masterstudies Marketing Group fenntartja magának a kizárólagos jogot összeállítása tartalmát ezen a honlapon (vagyis a gyűjtés, elrendezése és kijelző). Ezt a jogot védi, norvég és nemzetközi szerzői jogi törvények. Ezzel a weboldal Ön elfogadja, hogy nem elfog, eladó, engedély, terjeszteni, közzétenni, módosítani, adaptálni, szerkesztése, másolása, reprodukálása, vagy újra felhasználni a tartalmát a weboldal bármely más módon semmilyen nyilvános vagy kereskedelmi célra. Önnek tilos másolni vagy módosítani HTML kódot Masterstudies Marketing Group létre és használ létre saját weboldalakat. Ez a kód is védi a szerzői jog.Ön kifejezetten tilos megsértik a biztonsági ezen a honlapon (például az úton, de nem kizárólagosan, a bármilyen eszközt, szoftvert vagy eljárást, amely zavarja, vagy megkísérli zavarja a működését ezen a honlapon, bármilyen eszköz vagy eszköz navigálni a honlapon kívül más által Masterstudies Marketing Group, próbálja megfejteni, visszafordítani, szétszerelni vagy fejtheti vissza bármely szoftver alkotó része a weboldal, elterjedésének vagy próbál terjedni vírusok, trójai programok, férgek, vagy bármilyen egyéb eszközök tervezett vagy szánt megzavarják, kárt vagy zavarja semmiféle információt, szoftvert, hardvert vagy kommunikációs rendszerek).

&nbsp

Lefolytatása használat
Lehetőséged van hozzáférni a honlap tartalma az Ön személyes, nem kereskedelmi célú használatra, feltéve, hogy ezt megsértése nélkül a szerzői és egyéb tulajdonosi jogokat, és feltéve, ha nem használja ezt a weboldalt, bármilyen célra, amely törvénybe ütköző, vagy tilos ezen feltételeket. Ön elfogadja, hogy nem használja ezt a weboldalt semmilyen módon, amely jogellenes, sértő, fenyegető, zaklató, obszcén, rágalmazó, gyűlöletkeltő, vagy bármely más módon megsérti ezeket a feltételeket. Bár jelen weboldal használatával Ön elfogadja, hogy nem küldesz semmilyen pontatlan vagy hamis információt magáról, vagy bármilyen információt, amely nem része a saját önéletrajzát, vagy bármilyen kéretlen reklám vagy üzleti javaslatokat, vagy lánclevelek és levélszemét. A felhasználó ezt a weboldalt, és a szolgáltatás, akkor a felelős a saját kommunikáció és annak következményeiért a kiküldetés.

&nbsp

Felelőssége Masterstudies Marketing Group
A honlap tartalma tartalmazhat pontatlanságokat vagy tipográfiai hibákat. Ön használja ezt a weboldalt, és annak tartalmát saját felelősségére. Bizonyos időnként módosításra kerülnek az e weboldal és annak tartalmát, és lehet bármikor. Masterstudies Marketing Group nem köteles figyelemmel kíséri a használja ezt a honlapon, vagy megtartani az Ön ülésén. Masterstudies Marketing Group nem ellenőrzi vagy garantálja az információ a felhasználók beküldtek. Masterstudies Marketing Group intézkedéseket hozhat annak megakadályozása érdekében, hogy ezen a honlapon, hogy okozhat kötelezettség Masterstudies Marketing Group.

&nbsp

Kizárása Garanciák és a következményes károk
Masterstudies Marketing Group nem állítja és nem garantálja, hogy ez a honlap működik megszakítás nélküli vagy hibamentes, illetve, hogy a honlap vagy a szerver, amely hozzáférhetővé teszi, mentes a számítógépes vírusok vagy egyéb káros eszközök. Minden tartalom ezen a honlapon áll rendelkezésre "ahogy " nélkül garancia semmiféle, beleértve a garancia eladhatóságra, sajátos célra és nem jogsértés. Masterstudies Marketing Group nem állítja és nem garantálja, hogy ez a honlap, annak tartalma, a használat vagy a használat eredménye helyes, pontos, időszerű, vagy más megbízható. Masterstudies Marketing Group nem felelős vagy felelős a használja ezt a weboldalt, amely az illegális, vagy bármilyen módon megsérti ezeket a feltételeket.Semmilyen körülmények között ne Masterstudies Marketing Group tehető felelőssé semmilyen közvetlen, közvetett vagy következményes károkért, saját használatra vagy egyáltalán nem tudja használni ezt a weboldalt.

&nbsp

Linkek más webhelyek
Ez az oldal linkeket tartalmaz harmadik fél weboldalak. Masterstudies Marketing Group ezeket a hivatkozásokat csak a felhasználó kényelme érdekében, nem pedig jóváhagyását tartalmának ezeket a harmadik fél weboldalak amelyek Masterstudies Marketing Group rendelkezik semmilyen felelősséget nem vállal. Te eléréséhez kapcsolódó harmadik fél weboldalak saját felelősségére.

&nbsp

Kártalanítás

Ön vállalja, hogy megvédi, kártalanítja, és kártalanítja Masterstudies Marketing Group, annak igazgatói, alkalmazottai, képviselői és ügynökök, és onnan ellen kötelezettségek, követelések, akciók, igények és költségek, beleértve korlátozás nélkül a jogi és számviteli díjakat alapított, vagy abból az Ön felhasználása vagy visszaélés ezt a weboldalt, vagy az Ön megszegi a jelen szerződési feltételeket.

&nbsp

Kijelző Reklám

Masterstudies Marketing Group végrehajtotta Display Advertising és használja Doubleclick, a Google Analytics funkció alapján Display Advertising. Tudod opt-out a Google Analytics a Display Advertising és testre Google Display Hálózat hirdetéseket aPreferences Manager. Azt is utasíthatja a Google Analytics nem küld információt a honlapon tett látogatások Google Analytics letölti és telepíti a Google Analytics letiltó böngészőbővítmény Add-on az aktuális böngészőben.

&nbsp

Elérhetőség
Kérjük, olvassa el elérhetőségei további információk további részletek.


Utolsó frissítés 7.Március 2013