Read the Official Description

Solvay Executive MBA egy egyedülálló program Európa szívében, készítette Solvay Brüsszeli School of Economics és a menedzsment kísérő vezetők a saját karrier fejlődésének és növekedésének. Solvay Executive MBA tartalmaz élvonalbeli kurzusok, világszínvonalú professzorok, inspiráló meghívott előadók, multikulturális sokszínűség az osztályteremben, a személyes fejlődés és az egyéni coaching. Egy erős személyes megközelítés, segítjük a résztvevők átalakítani saját életüket és karrierjüket annak érdekében, hogy a különbség a társadalom egészét, együtt dolgoznak a neve ", hogy az üzleti életben, hogy egy jobb világot.

Solvay EMBA szabott minden igénynek és menetrendek; Valójában kínálunk: 2 év programja, az osztályok zajlik egy hosszú hétvégét havonta Brüsszelben - Intenzív 1 éves program, az osztályok zajló 2 hosszú hétvégén havonta. - Október elejétől október elejéig - Mindkét opció lehet venni párhuzamosan folyó szakmai tevékenységet.

Kinek lesz

Solvay Executive MBA irányul dinamikus menedzserek és vezetők, akik keresik, hogy előre pályafutásuk, valamint, hogy jobban megismerhessék a legújabb eszközök.

Azt is szabott szakemberek, akik szeretnék, hogy előre pályafutásuk egy vezetői pozíciót, vagy meg kell változtatni a jelenlegi területen, vagy pályának.

6 ok, hogy a Solvay Executive MBA

Előrelépési FOCUS Solvay Executive MBA fog neked egy világszínvonalú vezető, és kapsz egy versenyelőnyt jelent a nemzetközi munkaerőpiacon. Vezetői készségek már nem elég. Be kell kapcsolni a tehetségét, eredmények, karakter, és a lehetséges egy értékes helyzetbe, hogy hozza meg az élvonalban. Az előrelépési program kap szakmai felkészítő és módszerek megfelelnek a piac világos célok, kiváló képességek és a bizalmat, hogy megnyerje a kihívást és kifizetődő lehetőség, amit keres.

HOLISZTIKUS 360 ° megközelítés

Solvay Executive MBA alakítja elméletet a gyakorlatba. A mai üzleti világ megköveteli a tudás és készség, stratégiai jövőkép és részletes szakértői, proaktív egyéni kezdeményezés, és úttörő csapatmunka. Az első naptól kezdve, hogy integrálja szerzett ismeretek tantárgyak és alkalmazza a betekintést a valós üzleti helyzetek, egyre kemény és puha készségek, valamint a találékonyság, amely segít alkalmazkodni az új helyzethez. Lesz kész végrehajtani a tudás munkahelyi naptól kezdve. A valós kihívás csúcspontja egy valós projekt vállalkozási Lab, stratégia Lab Tanácsadó Lab. ty NEMZETKÖZI tanulási környezet

Solvay Executive MBA biztosít multikulturális tapasztalat angolul. Mi vonzza a résztvevők több mint 30 országban, a különböző szakmai háttérrel, beleértve a tudomány és a technológia, a pénzügyek, a kereskedelem, a jog, marketing, public affairs, a tanácsadás és a művészetek. Elkötelezettségünket a sokszínűség biztosítja a határokon az ötletek és módszerek, az innováció létrehozásában és szinergiákat, és felkészít a komplex kihívások a globális változások. GLOBAL öregdiák hálózatokat A mai mobil gazdaság egy erős nemzetközi hálózat teszi a kritikus különbség a karrier, az eredményeket, és a teljesítmény. Aktív és elkötelezett öregdiák egyesület tesz ki, több mint 20.000 aktív tagja, amely a több mint 100 országban. Ez biztosítja az Ön élethosszig tartó kapcsolat az üzleti lehetőségeket, megoldásokat és mentorálás, bárhol is van, bárhova is kíván menni. Kiemelkedő nemzetközi KAR Dinamikus és magasan képzett oktatók a világ minden tájáról a vezető erő a siker Solvay Executive MBA. A program során, akkor előnyös state-of-the-art üzleti oktatás szabott az Ön által ismert nemzetközi vezetők, tudósok, szakemberek és szakértők. Akkor biztos, hogy ki vannak téve az élvonalbeli üzleti gyakorlat, hogy a tudás minden sarkából a világ, és a különböző nézőpontokat. BRÜSSZEL, Európa szívének A Solvay Executive MBA osztályteremben beléphettek a gyorsan növekvő társadalmi és gazdasági vállalkozás, amely Európában. Használja ki a lehetőséget, hogy megtanulják, hogyan kell birkózni az európai üzleti, és vegye be a tudás világába. Solvay Ponts van az átjáró, és ki Európában, a partner egyetemen Vietnam, az USA és Mexikó, összekapcsolni a legerősebb üzleti hálózatok nemzetközi szinten. Felvételi követelmények A pályázóknak az alábbiakat:

  • Jelentős és értékes munkatapasztalatot;
<li>Kiv&aacute;l&oacute; tanulm&aacute;nyi eredm&eacute;nye - J&aacute;rtass&aacute;g &uuml;zleti angol;</li> 

<li>A v&aacute;gy, hogy dolgozni egy olyan nemzetk&ouml;zi k&ouml;rnyezetben, &eacute;s a nyitotts&aacute;g a soksz&iacute;n&#369;s&eacute;g</li>

<li>Szakmai amb&iacute;ci&oacute;;</li>

<li>Vezet&#337;i k&eacute;pess&eacute;gek &eacute;s a szorgalom, p&aacute;rosulva a munkak&eacute;pess&eacute;g stressz alatt.</li> 

Célunk, hogy hozzon létre egy közösséget a résztvevők, amelyek hozzájárulnak a sokszínűség és egyediségét az MBA program. Ezért a felvételi bizottság aprólékosan megvizsgálja az életrajzi és a tudományos háttér-információk, GMAT pontszám, eredmények, kitüntetések, előző munkahelyek, és ajánlólevél.

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Price
32,000 EUR
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date