Solvay Executive MBA

Általános információk

Program leírás

A Solvay Executive MBA egy egyedülálló program Európa szívében, amelyet a Solvay brüsszeli Gazdasági és Menedzsment Iskola hoz létre a vezetők karrierfejlesztésében és növekedésében. A Solvay Executive MBA magába foglalja a legmodernebb tanfolyamokat, a világszínvonalú professzorokat, inspiráló vendégelőadókat, a multikulturális sokszínűséget az osztályteremben, a személyes fejlődést és az egyéni coachingot. Erős személyes megközelítésünk segítségével segítjük a résztvevőinket, hogy átalakítsák saját életüket és karrierjüket annak érdekében, hogy a társadalom egészében különbséget tegyenek, együtt dolgozva a „legyenek üzleti életben, hogy jobb világot alkossanak”.

Egy 18 hónapos programot kínálunk, amely összeegyeztethető a személyes és a szakmai élet egyensúlyával, köszönhetően a heti hétvégén Brüsszelben zajló óráknak.

Kinek lesz

A Solvay Executive MBA a dinamikus menedzserek és vezetők felé irányul, akik a karrierjükben kívánnak előrelépni, valamint a legújabb menedzsment eszközökről szóló ismereteik javítására.

Személyre szabott szakemberek számára is, akik karrierjüket vezető pozícióba kívánják helyezni, vagy megváltoztatni a jelenlegi pályafutásukat.

6 ok arra, hogy a Solvay Executive MBA-t vegye

CAREER ADVANCEMENT FOCUS

A Solvay Executive MBA világszínvonalú vezető lesz és versenyelőnyt biztosít a nemzetközi munkaerőpiacon. A menedzsment készségek már nem elegendőek. A tehetségedet, az eredményeket, a karaktert és a potenciált értékes pozícióvá kell alakítanod, ami az Ön számára élvonalba kerül. A Career Advancement Program segítségével professzionális coachingokat és módszereket kaphatsz, amelyek egyértelmű célokkal, kiváló készségekkel és bizalommal találkoznak a piaccal, hogy megnyerjük a kihívást jelentő és nyereséges lehetőséget.

HOLISTIC 360 ° -os megközelítés

A Solvay Executive MBA átalakítja az elméletet a gyakorlatban. A mai üzleti világ tudást és készséget, stratégiai elképzelést és részletes szakértelemet, proaktív egyéni kezdeményezést és úttörő csapatmunkát követel. Az első naptól kezdve integrálod a tantárgyakból szerzett ismereteket, és betekintést nyerhetsz a valós üzleti helyzetekbe, kemény és lágy készségeket szereztél, valamint egy olyan találékonyságot, amely segíthet alkalmazkodni minden új helyzethez. Készen állsz arra, hogy az első naptól kezdve a munkahelyi ismereteidet megvalósítsd. A valós kihívás egy valós projekt a vállalkozói laborban, stratégiai laborban vagy tanácsadó laborban. ty NEMZETKÖZI LEHETŐSÉGI KÖRNYEZET

A Solvay Executive MBA ösztönző multikulturális élményt nyújt angol nyelven. Több, mint 30 ország részvételét vonzza, különböző szakmai háttérrel, köztük a tudomány és a technológia, a pénzügy, a kereskedelem, a jog, a marketing, a közügyek, a tanácsadás és a művészet. Elkötelezettségünk a sokrétűséggel szemben: "gondoskodik az ötletek és módszerek kölcsönös megtermékenyítéséről, az innováció és a szinergiák létrehozásáról, valamint a globális változások komplex kihívásaira való felkészülésről." Az aktív és elkötelezett alumínium szövetség több mint 20.000 aktív tagot képvisel, több mint 100 országban, élethosszig tartó kapcsolatokat biztosítva üzleti lehetőségekhez, megoldásokhoz és mentoráláshoz, bárhol is tartózkodik. A NEMZETKÖZI NEMZETKÖZI TEVÉKENYSÉG A dinamikus és magasan képzett faculalt = "a világ minden tájáról vezető szerepet játszik a Solvay Executive MBA sikerében. A program során a legmodernebb üzleti ismereteket részesíti előnyben a híres nemzetközi vezetők, tudósok, szakemberek és szakértők számára. Biztosak vagyunk abban, hogy ki vannak téve az üzleti gyakorlatok élvonalbeli, a világ minden sarkából származó ismereteknek és a különböző szempontoknak. BRÜSSZEL, Európa szíve A Solvay Executive MBA osztályteremben léphet be a gyorsan növekvő társadalmi és gazdasági vállalkozásba, amely Európa. Vegyük az opportunialt = "ty, hogy megtanulják, hogyan kell megszerezni az európai vállalkozást, és tudni kell a világot. A Solvay Ponts az Ön kapuja Európába és onnan, ahol a vietnami, az amerikai és a mexikói partner campusok összekapcsolódnak a legerősebb üzletekkel Felvételi követelmények A pályázók kötelesek:

  • Legyen jelentős és értékes munkatapasztalat;
  • Kiváló tudományos rekord - Üzleti angol nyelvtudás;
  • A nemzetközi környezetben való munka iránti vágy és a sokszínűséghez való nyitottság = "ty;
  • Szakmai ambíció;
  • Vezetési készségek és szorgalom, valamint a stressz alatt történő munkavégzés képessége.

Célunk, hogy létrehozzunk egy kommunikációs = „résztvevőket, akik hozzájárulnának az MBA program sokrétűségéhez és egyediségéhez. Ezért a Felvételi Bizottság gondosan megvizsgálja az életrajzi és tudományos háttérinformációt, a GMAT pontszámot, az elért eredményeket, a díjakat és a kitüntetéseket, a foglalkoztatás történetét és az ajánlási leveleket.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of th ... Tovább

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of the largest universities in Belgium. Kevesebb
Brüsszel , Georgetown , Milánó + 2 Több Kevesebb

Akkreditáció