106892_sbe_commencement_2018_emba_4x1_lowres.jpg

A Kalifornia Állami Egyetem Üzleti és Gazdaságtudományi Iskola, Sonoma (Sonoma Állami Egyetem) négy AACSB által akkreditált MBA program opciót kínál:

  • Sonoma Executive MBA
  • Sonoma Executive MBA a Bor üzletágban
  • Sonoma MBA
  • Sonoma MBA a Wine Business

A Sonoma MBA-k rugalmas munkarendben kerülnek megrendezésre, melyet a szakemberek számára terveztek. Programjaink 50-50 hím-nő arányt mutatnak. A diákok különböző ágazatokban képviselik a különböző iparágakat, köztük a számvitel, az energia, a kormányzat, a szállítás, az alkoholos italok, a fogyasztói csomagolás, a kiskereskedelmi tanácsadás, a pénzügyi szolgáltatások, a nonprofit, a technológia, a szórakoztatás és az egészségügy.

Az oktatás megtérülése:

  • A Sonoma Executive MBA programjainak 2017-es és 2018-as diplomái átlagosan 25% -os béremelést jelentettek.
  • A Sonoma MBA programjainak 2018-as diplomájának 45% -a arról számolt be, hogy promóciót kapott a programokon való részvétel során.

További információ: http://web.sonoma.edu/mba

Sonoma Executive MBA

A 17 hónapot meghaladó kohorsz-stílusú Executive MBA átalakító élményt nyújt, amely magában foglalja az integrált vezetői fejlesztést és a stratégiai gondolkodást. A program középpontjában a stratégiai döntéshozatal, az üzleti intelligencia és a kommunikációs készségek kínálják a diákok számára a készségeket és a bizalmat, hogy megvitassák és vezessenek vezetői szinten egy üzleti funkció minden területén. A diákoknak lehetőségük nyílik egy két hetes nemzetközi üzleti tanácsadásra, hogy jobban megértsék, hogyan lehet sikeresen folytatni az üzleti tevékenységet egy másik kultúrában és gazdaságban.

Az egészségügyi ellátás összetettsége megköveteli az üzleti, vezetési és innovációs megértés mélységét. A Sonoma MBA a Vezetők számára a lényegekkel ellátott, hogy sikerüljön a nővérvezetőként . "

- Surani Hayre-Kwan '14, a Sutter Health Betegélményi Hivatalának igazgatója

106893_EMBA_Diagram_120801_lowres.jpg

Sonoma Executive MBA a Bor üzletágban

2012-ben a Sonoma Állami Egyetem Üzleti és Gazdaságtudományi Intézetének (SBE) Borászati Intézete a borágazattal együttműködve elindította az Egyesült Államok első Executive MBA-ét, amely a bor üzleti tevékenységére összpontosított. A Sonoma Executive MBA in Wine Business programban két formátumot kínálnak: alacsony rezidens és campus alapú.

  • A 17 hónapos egyetemi program a többi felsőoktatási intézmény által páratlan tapasztalatot nyújt. A diákok elsődleges hozzáférést biztosítanak a Napa, Sonoma és San Francisco kereszteződésénél található világszínvonalú bor-üzleti oktatáshoz. A kurzusokat a Wine Spectator Learning Center-ben tartják, amely egy korszerű technológiával és rugalmas tanulási osztályokkal aranyozott tanulási tér.
  • Az alacsony rezidens formátum, melyet a Global Business MBA-nak nevezünk, a borvállalkozásokban négy „vezetői intenzitást” foglal magában Kaliforniában, Ausztráliában és Franciaországban. A diákok a ritka lehetőséget, hogy tanulmányozza a mi kiemelkedő bor üzleti kar az egész Egyesült Államok és a világ.

A diákok a Sonoma Executive MBA-ben a Wine Business-ben lehetőséget kapnak arra, hogy egy két hetes nemzetközi üzleti tanácsadó útra induljanak, hogy jobban megértsék, hogyan lehet sikeresen működni egy másik kultúrában és gazdaságban. Ők is részt vesznek egy hétvégi vezetői vitorlázási képzésben San Diego-öbölben az Amerika Kupa veteránjaival.

Th e Sonoma Executive MBA az üzleti életben, az oktatásban, a karrierben és a családban. New Yorkban éltem a férjemmel és a kisgyermekemmel, miközben egy Napa borászatban kezdtem. Professzoraim szakértelmének és kohorszumának különböző nézőpontjainak köszönhetően vállalkozói know-how-val, vezetői bizalommal, és a regionális borágazat pozitív hatásának tisztázásával fejeztem be .

- Aimee Chang '15, a kilenc napos borászat tulajdonosa

106895_wemba_diagram_rev170702_lowres.jpg

Sonoma MBA

A Sonoma MBA-t rugalmas munkatervvel tervezték a dolgozó szakemberek számára. Az esti kurzusok ösztönzik a diákok lehetőségeit, mivel gyakorlati ismereteket és technikai ismereteket szereznek, amelyek azonnal alkalmazhatók az üzleti tevékenységükre. A beiratkozott hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a programot egyéves, teljes munkaidős vagy kétéves, részmunkaidőben végezzék el.

A Sonoma MBA rugalmas ütemezéssel rendelkezik, amely lehetővé tette számomra, hogy teljes munkaidőben dolgozhassak a mesteremben. A program dinamikus projekteket biztosított, amelyek hangsúlyozták a hatékony kommunikációt és a vállalkozás megteremtésének és fenntartásának megértését. A legjobb elvihető az a kapcsolat, amely élettartamot fog tartani . "

- Ranjot „Ricky” Sidhu '15, a Green Toys, Inc. számviteli igazgatója

106894_pmba_diagram_course_rev1700702_lowres.jpg

Sonoma MBA a Wine Business

A Sonoma MBA a Wine Business-ben az egyetlen ilyen jellegű az Egyesült Államokban, és felkészíti a diákokat a bor üzleti ismereteivel és az iparág specifikus eszközeivel, hogy eredményeket nyújtson a mai globális versenypiacon. A hétköznap esti kurzusok segítik a diákok potenciálját, mivel megszerzik és kvantitatív elemzések készítéséhez szükséges tapasztalatokat. A diákok vezetési és kommunikációs készségeket is fejlesztenek az emberek etikailag és hatékonyan történő kezeléséhez, hogy célokat és kezdeményezéseket érjenek el bármely szervezet nevében.

Pályafutást váltottam a szórakozásról a boriparra, és soha nem volt formális üzleti oktatás. A programban szerzett készségek és a hálózatokon keresztül végzett számos kapcsolat segített abban, hogy elkezdtem a saját sikeres borászati üzletemet. "

- Palmer Emmitt'13, társtulajdonos

106896_wmba_diagram_courses_rev170702_lowres.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve Március 11, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós, Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- Az Executive MBA opciók: Az egyetemi tandíj 49.500 dollár. Az MBA opciók: Az egyetemi tandíjat 25 000 dollártól kezdve, az egyes hallgatói fokozatoktól és a beiratkozott tanfolyamok számától függően.
Deadline
Kérj Információt
for Sonoma Executive MBA in Wine Business
Kérj Információt
for the Sonoma MBA & Sonomba MBA in Wine Business
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
for Sonoma Executive MBA in Wine Business
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
for the Sonoma MBA & Sonomba MBA in Wine Business
Start Date
nov. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
for Sonoma Executive MBA and the Global Executive MBA in Wine Business
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
for Sonoma Executive MBA in Wine Business
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
for the Sonoma MBA & Sonomba MBA in Wine Business
End Date

nov. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
for Sonoma Executive MBA and the Global Executive MBA in Wine Business
End Date

Wine Spectator Learning Center Grand Opening