ÖSSZEFOGLALÓ

Az utóbbi években megnőtt az igény gazdálkodási kritériumokat, hatékony és eredményes, mindent kapcsolatos a világ sport és a sportszervezetek. Sport Management MBA Real Madrid kínál speciális képzés a tudományos és gyakorlati jellegű, a sport területén irányítását. Az MBA menedzsment képzés magában foglalja a sportlétesítmények, a vezetői készségek fejlesztése és az üzleti menedzsment a pont a gazdasági, pénzügyi, marketing és kommunikációs kilátás.

Ebben az összefüggésben IEDE Business School, Business School az Universidad Europea de Madrid, kölcsönöz a Real Madrid Sport Management MBA program Chilében, amelynek célja a vezetők a magán és az állami vállalatok társasági vagy kapcsolódó sport területén, formanyomtatványon a szembe osztályok, és lehetővé teszi a hallgatói részvételt ki kell egészíteniük munkatevékenység posztgraduális képzési tevékenységek.

A Real Madrid Sport Management MBA Program IEDE Business School felkészíti a résztvevőket, hogy sikeresen vállalja vezetői pozíciók és a vezetői munka a sport számára, a hangsúlyt a készségek fejlesztésére és elemző készség, a döntéshozatal, a csapatmunka , az innováció és a vezetés.

CÉLOK

A Sport Management MBA Real Madrid IEDE Business School program célja, hogy a hallgatók elsajátítják, erősíteni és fejleszteni a készségek és menedzsment ismeretek a hang a döntéshozatal, a szilárd tudás a kapcsolódó tudományágak, hogy foglalkozzon a sport vállalatok.

Az űrlap kiváló vezetők és vállalkozók a sport számára programot, és célja, hogy fejlessze a vezetői képességek, tárgyalási és konfliktuskezelési, és szállít egy nemzetközi elképzelés a sport terén.

PROFIL TITULADO

A Graduate Professional Sport Management MBA Real Madrid eléri a tudás, készségek és kompetenciák, amelyek lehetővé teszik számára

 • Mastering technikák azonosítása és elemzése a legfontosabb tényezők a gazdasági, politikai és társadalmi környezet, belföldön és külföldön egyaránt, alkalmazandó munkájukat a sport számára.
 • Tervezése és végrehajtása a stratégiai tervezés szintjén -a üzleti környezet, a terület a marketing és a kommunikáció a sikeres versenyt a hazai és a nemzetközi piacokon a sport.
 • Emberi erőforrások kezelését a sportszervezet vagy társítani a sportban, és annak fejlődését; változások előtt álló cég, az eszközöket, hogy végezzen a tárgyalás és konfliktuskezelés.
 • Alkalmazni analitikai eszközök a vezetői ellenőrzés a szervezet, és jobb a társaság működését, azzal a jellemző sajátosságok szervezet kapcsolódik a sport területén.
 • Kezelje vállalati pénzügyek, beleértve: diagnosztizálása pénzügyi helyzete szilárd, értékelje az alternatív befektetési és finanszírozási, becslése gazdasági értékét a társaság, és elemezze a viselkedését piacok.
 • Pozíciókkal rendelkeznek az általános menedzsment, illetve menedzsment cégek vagy szervezetek az állami és / vagy magán kapcsolódik a sport számára.

Főbb jellemzők

 • Spanyol címet UEM
 • Tartalmazza az iskolába International University Real Madrid (Spanyolország)
 • Tartalmazza kizárólagos hozzáférést James McGuire Global Business Terv Verseny
 • Hozzáférés a virtuális könyvtár.
 • Exkluzív hozzáférést kapnak EBSCO adatbázis, ahol megtalálható dokumentum és tudományos cikkeket, hogy a program.
Program oktatási nyelve:
 • Spanyol

1 további kurzus IEDE Business School Chile »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
13 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020