Sport mba - ma sportmenedzsmentben

Általános információk

Program leírás

A LEGJOBB LEGFONTOSABB LEGFONTOSABB LEGFONTOSABB LEGFONTOSABB LEGFONTOSABB LEGFONTOSABB LEGFONTOSABB LEGJOBB MŰSORSZABÁLYOK VÁLASZTÁSA A VILÁGBAN A SPORTS BUSINESS MAGAZIN

San Diego Állami Egyetem Strong Assets A megfelelő sportágak tanulmányozásához a megfelelő diplomával rendelkező program kiválasztása során számos tényezőre van szükség. Az alábbiakban az alapvető okai vannak annak, hogy miért hiszünk abban, hogy az SDSU Sports MBA ideális hely a sportra koncentráló MBA folytatására. Hisszük, hogy a 4. helyezés globálisan a Sports Business International-nál, a posztgraduális sportok üzleti programjainak vezető rangsorában tükrözi azt a munkát, amelyet mi és alumniink tettek, hogy ez a legjobb választás az ambiciózus hallgatók számára. Továbbá, a Fowler College of Business rangsorolják a TOP 50 amerikai állami iskolákban.

akadémikusok: Az első és legfontosabb tényező a diplomás program kiválasztásában a sportágazatban az oktatás minősége. A sport üzleti, és ez a program felkészíti Önt, hogy adja meg ezt az üzletet egy MBA diplomát a San Diego Állami Egyetem Fowler College of Business. Míg sok egyetem olyan mesterképzést kínál, amely a sport menedzsmentre koncentrál, vagy két fokot kell megkövetelni ahhoz, hogy MBA-t szerezzen, ez a program olyan üzleti fokozatot biztosít a hallgatók számára, amelyekben minden osztály sportközpontú. A mesterképzésen túl a Sports MBA program kurzusát az SDSU felsőoktatási tagja tanítja, kivételesen szigorú és a sikeres sportvezetők számára szükséges készségek MBA készítésének középpontjában áll.

Hely: San Diego, Kalifornia talán az ideális helyszín a sport üzleti tevékenységének tanulmányozására. Két szakmai csapat vagyunk, számos NCAA atlétikai részleg, köztük a saját kampuszunkon, a regionális sporthálózaton és az Egyesült Államok olimpiai edzőközpontján. Ez egy aktív város, amely szereti a sportot, és otthona több száz olyan sportszervezet, amely kiterjed az iparágra, beleértve az állóképességi sportokat, akció sportokat, ruházatot, MMA-t, golfozást, felszerelést, emléktárgyakat és egyebeket. Van egy feltörekvő és élénk sportindító jelenet, amely számos technológiai céget foglal magában, amelyek a sportra koncentrálnak. A megyeszékhelyeken kívül mindössze két óra Los Angelesből vagyunk, és határoztuk meg Dél-Tijuana-ban a feltörekvő labdarúgó- és baseballpiacot. Ez a kivételes helyszín biztosítja diákjaink számára a lehetőséget, hogy gyakornok néhány napot hetente, és szerezze meg az alapvető ipari tapasztalat, míg befejezése osztályok. A mi campusunk nem olyan kollégiumi városban van, ahol korlátozott szakmai kilátások vannak; A San Diego terület bemutatja a SDSU Sports MBA hallgatók számtalan lehetőséget. Egyszerűen fogalmazva, ez a hely, ahol a diákok hálózatot építhetnek, és sikeres és jutalmazó karriert kezdhetnek a sportban.

Minden hétvégén San Diegóban van egy sportesemény. Valójában a program minden évben elkezdődik a PGA Tour rendezvényén, a Farmers Insurance Openen, mind a rendezvényszervezők, a San Diego Century Club, mind a Farmers Insurance címvédője mellett.

A diákok csak évente több száz órát töltöttek önkéntesen a közeli események hétvégén, például a 2016 Major League Baseball All-Star Game, a Dew Tour, a Special Olympics, a Rock 'n' Roll San Diego Marathon, az ESPY, SurfGirl, Sports Business Journal Konferenciák, SEAT konferencia, Sweet 16, Mountain West Conference kosárlabda bajnokságok, Ironman rendezvények, Kaliforniai Amgen Tour, IMG Academy World Junior Golfverseny, AVP esemény és SDSU Athletic események .

Gyorsított időkeret: A legtöbb MBA program kétéves elkötelezettséget igényel a diákoktól, de az intenzív 18 hónapos naptár (12 hónap az egyetemen és 6 hónap a munkaerőben) egymást követő, nyári szünettel folytatódik, hogy egy kétéves MBA-t kondenzáljon, és lehetővé tegye egy Gyakorlat 18 hónap alatt. A program januárban kezdődik. A pályázati időszak augusztus végétől az előző év október végéig tart.

Alumni: A sportiparban dolgozó ösztöndíjasok hálózata összesen több mint 300 vezetőt számlál, és sokkal aktívabban vesznek részt, mint a legtöbb egyetemista öregdiákos hálózat. A beiskolázási folyamat kezdetétől kezdődően, amelyben megkérdezték a pályázókat és segítséget nyújtanak az elfogadási döntések meghozatalában, az öregdiákok minden körben részt vesznek az oktatási folyamatban. SDSU Sports MBA alumni folyamatosan visszatér az egyetemre, hogy osztályokat, demonstráljon szoftverprogramokat, befogadó workshopokat, karokkal dolgozzon, és felvegye a diákokat. A jelenlegi hallgatókkal folytatott munkájukon túl az öregdiákok fontos pozíciókat töltenek be a világ legmagasabb szintű sportszervezeteivel, és mint ilyenek, kivételesen értékes szakmai erőforrások állnak egymás számára. Az egyetemnek több mint 300 000 öregdiája van az egész világon.

Vegyes: Talán a legfontosabb megkülönböztetés, amit a SDSU program kínál versenytársaink fölött, hogy egy valóban butikprogram, amelyben minden hallgatónak magas színvonalon kell elvégeznie magát, és hozzá kell járulnia az osztálytársainak tapasztalatához. Ez a program nemzetközileg összpontosított, globálisan összpontosított tananyaggal, földrajzilag sokszínű hallgatói testtel és a tantervben szereplő, átfogó nemzetközi tapasztalattal. Folyamatosan fejlődünk, és nagy hangsúlyt fektetünk a feltörekvő technológia és a gyakorlati szoftverek kompetenciájára. A diákok szándékosan részt vesznek számos további osztályteremben minden héten, az akadémiai tanterven túl, ahol a diákok tanítják egymást, a Skype-t a szerzők, a vendéglátó vendég fogadóival és fejlesztik az iparági specifikus tudást. Mi inkább a hosszú napokat az osztályteremben, és hogy extra projektek kívül, mert szeretjük, amit tanulmányozzunk, és várom, hogy minden nap a diákjaink és a karunk.

Egy gyorsan növekvő, izgalmas ipar A sport többmilliárd dolláros üzletága folyamatosan fejlődik, és az iparág nem mutatja a gyors növekedés lelassulását, mind az Egyesült Államokban, mind pedig külföldön. A szakirányú szakképzés ebben a szektorban értékes befektetés a leendő hallgatók számára, figyelembe véve a sportvilág egyre növekvő befolyását. Ezen a racionális választáson túlmenően, hogy fokozatot szerezzen ebben a növekedési iparágban, diákjaink is szenvedélyes választást tesznek. A hallgatók és a diákok szeretik, amit csinálnak.

A beruházás a diploma Akár korábbi teljes idejű sportágazatunk van, akár nem, az MBA hitelesítő adatokhoz való hozzáadásának értékét nem lehet túlbecsülni. A San Diegó-i államban töltött idő kiterjeszti üzleti képességeit, és a mennyiségi tanfolyamra való összpontosításunk felkészíti Önt egy adatvezérelt sportágazat számára. Egyszerűen fogalmazva, az MBA a legtöbb iparágban tiszteletben tartott diplomával rendelkezik, és mivel a sportvilág továbbra is hangsúlyozza az elemző döntéshozatalt az irányítási rangsorban, az MBA fokozatot szerzett diplomások még nagyobb igényeket támasztanak.

Mi a különbség az MBA és a Sports Management Degree között? Számos sporthoz kapcsolódó posztgraduális program nyújt diplomát a sportigazgatás, a sport menedzsment, és csak kínálnak MBA kettős fokú opció egyik ilyen mesterképzés. Mivel a sportszervezetek minden szinten tovább nőnek és elősegítik az innovációt, az MBA diplomások képességei egyre inkább igénybe vesznek. Továbbá az MBA fokozattal rendelkező diplomások nagyobb szakmai rugalmassággal rendelkeznek, ha karrierjük elveszi őket a sportágazatból; Az MBA ágazatokon keresztül alkalmazható, míg a sportigazgatás nem.

Szükségem van előzetes sportéletre vagy üzleti tanfolyamokra? Sok diákunk csatlakozik hozzánk anélkül, hogy előtti tanfolyamokat végeznének olyan tudományágakban, mint a statisztika, a pénzügyek vagy az analitika, de gyorsan megtanulják az anyagokat és együttműködnek társaikkal, akik ilyen kurzusokat vettek.

Számos ok van arra, hogy választani tudjunk egy posztgraduális programot a sportágazatban, és reméljük, hogy az SDSU Sports MBA program fentiek közül néhányat érdemelnek. Ha többet szeretne megtudni a program néhány további jellemzőjéről, amelyek kapcsolatban állnak Önnel és az Ön konkrét szakmai érdeklődési körével, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba @ smbainfo@sdsu.edu.

Utoljára frissítve Július 2017

Az iskoláról

For nearly 60 years, the College of Business Administration at San Diego State University has established itself as a leader and innovator in business education. With an impressive list of alumni, wid ... Tovább

For nearly 60 years, the College of Business Administration at San Diego State University has established itself as a leader and innovator in business education. With an impressive list of alumni, widely respected faculty and a ground-breaking curriculum, the college continues to educate talented leaders who are equipped with theoretical knowledge and real world experience. Kevesebb