Syracuse MBA

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A teljes körű Syracuse MBA program célja, hogy együttműködő és testreszabott élményt nyújtson, amely felkészíti Önt a sikerre a mai változó globális piacon. A valódi világ, a gyakorlati tanulási tapasztalatok és a mélyreható specializációk révén megszerzi a szükséges képességeket ahhoz, hogy hatékony vezetővé váljon. A teljes munkaidős Syracuse MBA program megfelelő és szigorú tananyagot kínál, melyet egyedülálló tapasztalati tanulás programunk révén fejlesztettünk ki, amely gyakorlati gyakorlatot biztosít a kritikus gondolkodási készségek fejlesztésére és az osztálytermi tanórák alkalmazására komplex üzleti forgatókönyvek megoldásában. A teljes munkaidős Syracuse MBA hallgatók úgy döntenek, hogy a hét koncentráció közül egyet specializálnak, beleértve a számvitelt, az üzleti elemzést, a vállalkozói szellemet és a feltörekvő vállalkozásokat, a pénzügyeket, a marketingmenedzsmentet, az ingatlanokat és az ellátási lánc menedzselését.

Syracuse MBA tananyag

A teljes munkaidős Syracuse MBA tananyag az erős elemzési és döntéshozatali képességek megteremtésén alapul, nagyfokú rugalmasságot nyújt a program és az Ön számára megfelelő specializáció, valamint a gyakorlati elmélet Experiential Learning és valós alkalmazások révén. A nappali tagozatos Syracuse MBA 54 kreditóra program, melynek során 36 fő tanfolyamot és 18 választható kreditet teljesítenek két év alatt.

A Syracuse MBA különbség

Mi Syracuse MBA program célja, hogy működjön az Ön számára. Ez az, ami különösebben tesz bennünket. Tudjuk, hogy ez több, mint egy szigorú tananyag és üzleti tanfolyamok - arról szól, hogy biztosítsa azokat az előnyöket, lehetőségeket és tapasztalatokat , amelyeknek meg kell felelnie a céljainak, és sikerrel kell járnia a mai változó globális üzleti környezetben.

  • Arról szól, hogy sokszínű diákközösséget és egy együttműködő, testre szabott akadémiai élményt nyújtsanak.
  • Valóságos, gyakorlati tapasztalati tanulási követelményekről szól, amelyek jobban felkészülnek Önre a valós üzleti problémák megoldására.
  • Ez a mélyreható szakirányokról szól, amelyek olyan készségeket biztosítanak Önnek, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy vezető szerepet töltsön be az Ön területén.
  • Ez a nagy, multinacionális, multikulturális egyetem forrásairól szól, de az intim osztályméretekkel és a professzorokhoz való könnyű hozzáféréssel.
  • Arról szól, hogy az életed kívül van az osztályteremben és a külföldi utazási lehetőségek.
  • Arról szól, hogy a kettős fokú programok kiegészítik üzleti érdekeit.

Önről és jövődről, valamint a Syracuse MBA tapasztalatról szól, amely az Ön számára működik. Ezt nevezzük a Whitman Difference-nek. Meglátogathat egy időpontot.

Syracuse MBA hallgatói profil

A Syracuse MBA programunk összetétele nagyon változatos, 79 százalékos nem üzleti alapképzéssel és sokféle munkatapasztalattal.

A 2018-as osztályhoz tartozó profil beírása

Átlagos GMAT: 623

GMAT tartomány (20-80 százalék): 600 - 650

Átlagos egyetemi GPA: 3,44

GPA tartomány (20-80. Százalék): 3,00-3,89

Átlagos munkatapasztalat: 38 hónap

Elhelyezés adatai a diploma megszerzésével (2016-os osztály)

Átlagos alapfizetés: $ 75,879

Median alapfizetés: 72 000 $

Alapfizetés: 48 000 dollár - 120 000 dollár

A felvételi döntésekben nem alkalmaznak képleteket. A Whitman Felvételi Bizottság arra törekszik, hogy alaposan megismerje az egyes kérelmezőket, mielőtt döntést hozna. A pályázókat egyedileg értékelik, különös tekintettel a szakmai tapasztalatra és teljesítményre, beleértve a karrierépítés lehetőségét is. További figyelembe vevő tényezők közé tartoznak a korábbi tudományos sikerek, a GMAT teljesítménye és a kommunikációs készségek, amint azt a pályázati esszé bizonyítja.

A munkatapasztalat előnyben részesítendő, de a felvételhez nem szükséges. Elfogadjuk a munkatapasztalattal nem rendelkező szakembereket, akik egyéb kritériumok mellett rendkívül erős tudományos háttérrel rendelkeznek, vezető szerepet és sikeres üzleti sikereket mutatnak.
Történelmileg egyik Syracuse MBA programunk legnagyobb erőssége a diákok testének sokszínűsége volt. Továbbra is különböző faji, etnikai, társadalmi, tudományos és szakmai háttérrel és karrierlehetőségekkel rendelkező pályázókat keresünk.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Syracuse University’s Martin J. Whitman School of Management combines the resources of a large university with small class sizes and highly individualized attention to offer students the best possible ... Tovább

Syracuse University’s Martin J. Whitman School of Management combines the resources of a large university with small class sizes and highly individualized attention to offer students the best possible learning experience. Students study under the leadership of exceptional faculty members, highly esteemed as world-class scholars and researchers. Kevesebb