Áttekintés

A teljes körű Syracuse MBA program célja, hogy együttműködő és testreszabott élményt nyújtson, amely felkészíti Önt a sikerre a mai változó globális piacon. A valódi világ, a gyakorlati tanulási tapasztalatok és a mélyreható specializációk révén megszerzi a szükséges képességeket ahhoz, hogy hatékony vezetővé váljon. A teljes munkaidős Syracuse MBA program megfelelő és szigorú tananyagot kínál, melyet egyedülálló tapasztalati tanulás programunk révén fejlesztettünk ki, amely gyakorlati gyakorlatot biztosít a kritikus gondolkodási készségek fejlesztésére és az osztálytermi tanórák alkalmazására komplex üzleti forgatókönyvek megoldásában. A teljes munkaidős Syracuse MBA hallgatók úgy döntenek, hogy a hét koncentráció közül egyet specializálnak, beleértve a számvitelt, az üzleti elemzést, a vállalkozói szellemet és a feltörekvő vállalkozásokat, a pénzügyeket, a marketingmenedzsmentet, az ingatlanokat és az ellátási lánc menedzselését.

Syracuse MBA tananyag

A teljes munkaidős Syracuse MBA tananyag az erős elemzési és döntéshozatali képességek megteremtésén alapul, nagyfokú rugalmasságot nyújt a program és az Ön számára megfelelő specializáció, valamint a gyakorlati elmélet Experiential Learning és valós alkalmazások révén. A nappali tagozatos Syracuse MBA 54 kreditóra program, melynek során 36 fő tanfolyamot és 18 választható kreditet teljesítenek két év alatt.

A Syracuse MBA különbség

Mi Syracuse MBA program célja, hogy működjön az Ön számára. Ez az, ami különösebben tesz bennünket. Tudjuk, hogy ez több, mint egy szigorú tananyag és üzleti tanfolyamok - arról szól, hogy biztosítsa azokat az előnyöket, lehetőségeket és tapasztalatokat , amelyeknek meg kell felelnie a céljainak, és sikerrel kell járnia a mai változó globális üzleti környezetben.

  • Arról szól, hogy sokszínű diákközösséget és egy együttműködő, testre szabott akadémiai élményt nyújtsanak.
  • Valóságos, gyakorlati tapasztalati tanulási követelményekről szól, amelyek jobban felkészülnek Önre a valós üzleti problémák megoldására.
  • Ez a mélyreható szakirányokról szól, amelyek olyan készségeket biztosítanak Önnek, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy vezető szerepet töltsön be az Ön területén.
  • Ez a nagy, multinacionális, multikulturális egyetem forrásairól szól, de az intim osztályméretekkel és a professzorokhoz való könnyű hozzáféréssel.
  • Arról szól, hogy az életed kívül van az osztályteremben és a külföldi utazási lehetőségek.
  • Arról szól, hogy a kettős fokú programok kiegészítik üzleti érdekeit.

Önről és jövődről, valamint a Syracuse MBA tapasztalatról szól, amely az Ön számára működik. Ezt nevezzük a Whitman Difference-nek. Meglátogathat egy időpontot.

Syracuse MBA hallgatói profil

A Syracuse MBA programunk összetétele nagyon változatos, 79 százalékos nem üzleti alapképzéssel és sokféle munkatapasztalattal.

A 2018-as osztályhoz tartozó profil beírása

Átlagos GMAT: 623

GMAT tartomány (20-80 százalék): 600 - 650

Átlagos egyetemi GPA: 3,44

GPA tartomány (20-80. Százalék): 3,00-3,89

Átlagos munkatapasztalat: 38 hónap

Elhelyezés adatai a diploma megszerzésével (2016-os osztály)

Átlagos alapfizetés: $ 75,879

Median alapfizetés: 72 000 $

Alapfizetés: 48 000 dollár - 120 000 dollár

A felvételi döntésekben nem alkalmaznak képleteket. A Whitman Felvételi Bizottság arra törekszik, hogy alaposan megismerje az egyes kérelmezőket, mielőtt döntést hozna. A pályázókat egyedileg értékelik, különös tekintettel a szakmai tapasztalatra és teljesítményre, beleértve a karrierépítés lehetőségét is. További figyelembe vevő tényezők közé tartoznak a korábbi tudományos sikerek, a GMAT teljesítménye és a kommunikációs készségek, amint azt a pályázati esszé bizonyítja.

A munkatapasztalat előnyben részesítendő, de a felvételhez nem szükséges. Elfogadjuk a munkatapasztalattal nem rendelkező szakembereket, akik egyéb kritériumok mellett rendkívül erős tudományos háttérrel rendelkeznek, vezető szerepet és sikeres üzleti sikereket mutatnak.
Történelmileg egyik Syracuse MBA programunk legnagyobb erőssége a diákok testének sokszínűsége volt. Továbbra is különböző faji, etnikai, társadalmi, tudományos és szakmai háttérrel és karrierlehetőségekkel rendelkező pályázókat keresünk.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
46,770 USD
Tandíj: 1. év: $ 46.770 / 2. év: $ 37.416
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019