Szakmai MBA (PMBA)

Általános információk

Program leírás

Az extra professzionális szakmai MBA két részből áll. A Business-Core-Training során a résztvevők az átfogó gazdasági alapokon felül szereznek a vezetés és a vezetés legfrissebb elméleti és gyakorlati ismereteit.

Ezután az MBA kezdetén kiválasztott szakirányon tárgyi specifikus képzésen mennek keresztül. Ennek során mélyen foglalkoznak egy adott iparággal vagy funkcióval.

A következő specializációkat kínálják:

- Energiagazdálkodás (angol)

- Vállalkozás

- Pénzügy (angol)

- Egészségügyi menedzsment (német)

- Marketing

- Projektmenedzsment (angol)

- Közvélemény-kutatás

- Szociális menedzsment (német)

A kollégákkal való hálózatépítés lehető legjobb feltételeinek megteremtése érdekében a különböző szakterületek résztvevői közösen befejezik az üzleti alapképzést. Így a karrierlehetőségek még szélesebb körét élvezhetik - és változatosabb kapcsolatokat is teremthetnek. Néhány professzionális MBA szakirányt külön tanítják, mert a tartalom egy adott iparágra jellemző.

DIDAKTIKAI TERVEZÉS

A professzionális MBA háromoldalú didaktikai koncepciója biztosítja a hatékony tudástranszfert - anélkül, hogy a résztvevőknek meg kellett szakítaniuk szakmai karrierjüket. Az osztály számos oktatási és tanulási módszert alkalmaz, ezek az interaktív esettanulmányoktól az üzleti szimulációkig és a klasszikus prezentációkig terjednek.

MODULÁRIS ÉPÍTÉS

A professzionális MBA blokkolt egymást követő modulokból áll.

Minden modul három részből áll: előmodulokból, modulokból és modulokból.

Miért van ez az MBA?

Nemzetközi akkreditációk

A WU az EQUIS és az AMBA által akkreditált néhány vezető MBA-szolgáltató. Emellett a WU az egyetlen osztrák egyetem, amely szerepel a rangos Financial Times rangsorában.


Első osztályú nemzetközi előadók

A WU Executive Academy MBA programjaiban kizárólag a nemzetközileg elismert professzorok és felsővezetők taníthatók. Ezek közvetítik a legfrissebb tudományos eredményeket és az átfogó gyakorlatias irányítási eszközöket.


Valóban nemzetközi program

A program exkluzív formája, a világ minden tájáról érkező résztvevők, hangszórók és nemzetközi tanulmányutak révén, tökéletes módja annak, hogy sikeres legyen a világ minden tájáról.


Világméretű alumni hálózat

A Szakmai MBA diplomások egy nemzetközi és exkluzív alumni hálózat részévé válnak. Ez a multikulturális hálózat támogatja a résztvevőket abban, hogy kapcsolatot létesítsenek világszerte és hálózatba kapcsoljanak más öregdiákokkal.


Kézzel választott résztvevők

A szakmai MBA résztvevői széleskörű szakmai és személyes tapasztalatokat szereznek a különböző ágazatokból, funkciókból és kultúrákból az osztályteremben. Ugyanígy járulnak hozzá a program magas színvonalához, ahogyan a hangszórók teszik. Az új ötletek kidolgozása, a mindennapi életet tükröző és a hasonló gondolkodású nemzetközi kollégákkal kapcsolatos nézetek megosztása a jövőre irányuló vezetői képzés alapja.


Rugalmas formátum

A professzionális MBA rugalmas, nem foglalkozási struktúrája kifejezetten az elfoglalt vezetők igényeihez igazodik. A program moduláris felépítése lehetővé teszi a vezetők számára, hogy szakmai életük mellett egy kihívást jelentő MBA programot töltsenek be.


Előnyök a munkáltató számára

Ahhoz, hogy fenntarthatóan sikeres legyen, mint modern vállalat, elengedhetetlen a legjobb alkalmazottak vonzása és tartós megőrzése. Azok a munkáltatók, akik támogatják munkavállalóikat a WU MBA programjával, olyan jól motivált alkalmazottak részesülnek, akik az újonnan szerzett ismereteken keresztül hozzájárulnak a vállalat sikeréhez.


Legújabb technológia

A program résztvevői hozzáférhetnek a Learn @ WU-hoz, amely az egyik vezető e-learning platform, amely több mint 45 000 e-learning dokumentumot és több mint 32 000 felhasználót tartalmaz. Ezenkívül a legújabb technológiákat használják a tanítás támogatására.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The WU Executive Academy, the business school of the Vienna University of Economics and Business (WU) brings more than 100 years of experience and an excellent reputation to the field of executive edu ... Tovább

The WU Executive Academy, the business school of the Vienna University of Economics and Business (WU) brings more than 100 years of experience and an excellent reputation to the field of executive education. Thus it belongs to the leading business universities worldwide. The executive education portfolio of the WU Executive Academy includes MBA and Master of Laws programs, university certificate programs, custom programs and open programs. In recent years, the WU Executive Academy has become one of the leading providers in Central and Eastern Europe. Kevesebb

Akkreditáció