Az extra professzionális szakmai MBA két részből áll. A Business-Core-Training során a résztvevők az átfogó gazdasági alapokon felül szereznek a vezetés és a vezetés legfrissebb elméleti és gyakorlati ismereteit.

Ezután az MBA kezdetén kiválasztott szakirányon tárgyi specifikus képzésen mennek keresztül. Ennek során mélyen foglalkoznak egy adott iparággal vagy funkcióval.

A következő specializációkat kínálják:

- Energiagazdálkodás (angol)

- Vállalkozás

- Pénzügy (angol)

- Egészségügyi menedzsment (német)

- Marketing

- Projektmenedzsment (angol)

- Közvélemény-kutatás

- Szociális menedzsment (német)

A kollégákkal való hálózatépítés lehető legjobb feltételeinek megteremtése érdekében a különböző szakterületek résztvevői közösen befejezik az üzleti alapképzést. Így a karrierlehetőségek még szélesebb körét élvezhetik - és változatosabb kapcsolatokat is teremthetnek. Néhány professzionális MBA szakirányt külön tanítják, mert a tartalom egy adott iparágra jellemző.

DIDAKTIKAI TERVEZÉS

A professzionális MBA háromoldalú didaktikai koncepciója biztosítja a hatékony tudástranszfert - anélkül, hogy a résztvevőknek meg kellett szakítaniuk szakmai karrierjüket. Az osztály számos oktatási és tanulási módszert alkalmaz, ezek az interaktív esettanulmányoktól az üzleti szimulációkig és a klasszikus prezentációkig terjednek.

MODULÁRIS ÉPÍTÉS

A professzionális MBA blokkolt egymást követő modulokból áll.

Minden modul három részből áll: előmodulokból, modulokból és modulokból.

Miért van ez az MBA?

Nemzetközi akkreditációk

A WU az EQUIS és az AMBA által akkreditált néhány vezető MBA-szolgáltató. Emellett a WU az egyetlen osztrák egyetem, amely szerepel a rangos Financial Times rangsorában.


Első osztályú nemzetközi előadók

A WU Executive Academy MBA programjaiban kizárólag a nemzetközileg elismert professzorok és felsővezetők taníthatók. Ezek közvetítik a legfrissebb tudományos eredményeket és az átfogó gyakorlatias irányítási eszközöket.


Valóban nemzetközi program

A program exkluzív formája, a világ minden tájáról érkező résztvevők, hangszórók és nemzetközi tanulmányutak révén, tökéletes módja annak, hogy sikeres legyen a világ minden tájáról.


Világméretű alumni hálózat

A Szakmai MBA diplomások egy nemzetközi és exkluzív alumni hálózat részévé válnak. Ez a multikulturális hálózat támogatja a résztvevőket abban, hogy kapcsolatot létesítsenek világszerte és hálózatba kapcsoljanak más öregdiákokkal.


Kézzel választott résztvevők

A szakmai MBA résztvevői széleskörű szakmai és személyes tapasztalatokat szereznek a különböző ágazatokból, funkciókból és kultúrákból az osztályteremben. Ugyanígy járulnak hozzá a program magas színvonalához, ahogyan a hangszórók teszik. Az új ötletek kidolgozása, a mindennapi életet tükröző és a hasonló gondolkodású nemzetközi kollégákkal kapcsolatos nézetek megosztása a jövőre irányuló vezetői képzés alapja.


Rugalmas formátum

A professzionális MBA rugalmas, nem foglalkozási struktúrája kifejezetten az elfoglalt vezetők igényeihez igazodik. A program moduláris felépítése lehetővé teszi a vezetők számára, hogy szakmai életük mellett egy kihívást jelentő MBA programot töltsenek be.


Előnyök a munkáltató számára

Ahhoz, hogy fenntarthatóan sikeres legyen, mint modern vállalat, elengedhetetlen a legjobb alkalmazottak vonzása és tartós megőrzése. Azok a munkáltatók, akik támogatják munkavállalóikat a WU MBA programjával, olyan jól motivált alkalmazottak részesülnek, akik az újonnan szerzett ismereteken keresztül hozzájárulnak a vállalat sikeréhez.


Legújabb technológia

A program résztvevői hozzáférhetnek a Learn @ WU-hoz, amely az egyik vezető e-learning platform, amely több mint 45 000 e-learning dokumentumot és több mint 32 000 felhasználót tartalmaz. Ezenkívül a legújabb technológiákat használják a tanítás támogatására.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
15 - 20 hónapok
Részidős oktatás
Price
- 15.000 - 45.000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint