NPO-k kezelése

A szakmai MBA szociális menedzsment tartalma az NGO-k minden menedzsment területe, így például stratégia, szervezet, emberi erőforrás menedzsment, projektmenedzsment, marketing és piacok, vállalkozói szellem és innováció, vezetés és etika, és mindenekelőtt a szociális szektor sajátosságai, de más területek a nonprofit szektorban.

Olyan témák, mint a szociális munka mint szakma, a szociális és a nemzetközi környezetben, a szociálpolitika és a szociális gazdaság, kezelik és vitatják az "üzleti menedzsment" hátterét a társadalmi és non-profit menedzsment következményei tekintetében.

Szociális vállalkozás

Az 1990-es évek eleje óta a szociális menedzsment a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem (WU) programportfóliójának állandó része. A diplomások felelősséget vállalnak a nonprofit szervezetekben, de olyan innovatív szociális vállalkozók is, akik a szociális szektor jelenlegi fejleményeit veszi át, és az alapító szervezetek úttörőként alakítják a szociális szolgáltatások piacát.

A szakmai MBA szociális menedzsment célja a jelenlegi és jövőbeni döntéshozók oktatása a szociális szolgáltatások területén annak érdekében, hogy sikeresen megoldja a komplex problémákat és az egymással ellentétes célokat a gazdasági és a társadalmi között. A résztvevők nem csak betekintést nyerhetnek az innovatív megoldásokhoz szükséges legújabb irányítási módszerekhez és szociális készségekhez, hanem különös figyelmet fordítanak a szociális területen és a nonprofit szektorban végbemenő kritikus fejleményekre is.

Kinek?

  • Aktív és jövőbeni szociális és nonprofit vezetők, amelyek szociális szolgáltatásokat és / vagy társadalmi érdekeket nyújtanak, beleértve:
  • A magán non-profit szektorban működő intézmények (szervezetek, szervezetek, szervezetek, egyházak, egyházi intézmények stb.),
  • A szociális szolgáltatásokért felelős országok és önkormányzatok irányító hatóságai,
  • A releváns területeken dolgozó magán kereskedelmi társaságok irányító szervei (pl. Magángondozó intézmények),
  • Profitszervezetek, amelyek vezetői szeretnének megfelelő tudást szerezni.

befejezés

  • Master Of Business Administration (MBA)

tartam

  • 24 hónap, nem foglalkozási
  • 11 blokk esemény 4-5 nap
Program oktatási nyelve:
Angol
Német

9 további kurzus WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business »

Utoljára frissítve September 23, 2018
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
24 hónapok
Részidős oktatás
Price
15,500 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint