Hivatalos Leírás

NPO-k kezelése

A szakmai MBA szociális menedzsment tartalma az NGO-k minden menedzsment területe, így például stratégia, szervezet, emberi erőforrás menedzsment, projektmenedzsment, marketing és piacok, vállalkozói szellem és innováció, vezetés és etika, és mindenekelőtt a szociális szektor sajátosságai, de más területek a nonprofit szektorban.

Olyan témák, mint a szociális munka mint szakma, a szociális és a nemzetközi környezetben, a szociálpolitika és a szociális gazdaság, kezelik és vitatják az "üzleti menedzsment" hátterét a társadalmi és non-profit menedzsment következményei tekintetében.

Szociális vállalkozás

Az 1990-es évek eleje óta a szociális menedzsment a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem (WU) programportfóliójának állandó része. A diplomások felelősséget vállalnak a nonprofit szervezetekben, de olyan innovatív szociális vállalkozók is, akik a szociális szektor jelenlegi fejleményeit veszi át, és az alapító szervezetek úttörőként alakítják a szociális szolgáltatások piacát.

A szakmai MBA szociális menedzsment célja a jelenlegi és jövőbeni döntéshozók oktatása a szociális szolgáltatások területén annak érdekében, hogy sikeresen megoldja a komplex problémákat és az egymással ellentétes célokat a gazdasági és a társadalmi között. A résztvevők nem csak betekintést nyerhetnek az innovatív megoldásokhoz szükséges legújabb irányítási módszerekhez és szociális készségekhez, hanem különös figyelmet fordítanak a szociális területen és a nonprofit szektorban végbemenő kritikus fejleményekre is.

Kinek?

  • Aktív és jövőbeni szociális és nonprofit vezetők, amelyek szociális szolgáltatásokat és / vagy társadalmi érdekeket nyújtanak, beleértve:
  • A magán non-profit szektorban működő intézmények (szervezetek, szervezetek, szervezetek, egyházak, egyházi intézmények stb.),
  • A szociális szolgáltatásokért felelős országok és önkormányzatok irányító hatóságai,
  • A releváns területeken dolgozó magán kereskedelmi társaságok irányító szervei (pl. Magángondozó intézmények),
  • Profitszervezetek, amelyek vezetői szeretnének megfelelő tudást szerezni.

befejezés

  • Master Of Business Administration (MBA)

tartam

  • 24 hónap, nem foglalkozási
  • 11 blokk esemény 4-5 nap
Program oktatási nyelve:
Angol
Német

9 további kurzus WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business »

Utoljára frissítve September 23, 2018
This course is Vegyes online és egyetemi
Start Date
nov. 2019
Duration
24 hónapok
Részidős oktatás
Price
15,500 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
nov. 2019
Jelentkezési határidő

nov. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date