Hivatalos Leírás

Teljes munkaidős és részmunkaidős MBA

A University of Tampa MBA program egy három kényelmes formátumok:

 •     A Full-time / Day program célja a gyorsított befejezését egy csoport szakértői diákok. Full-time / Day programot hallgatók között 8 és 16 óra szemeszterenként a nappali osztályok. Full-time / Day programot hallgatók teljes a program mindössze 12 hónap.
 •     A Part-time / Evening program célja a diákok, akik a teljes munkaidős állás, és el kell végeznünk a programot a saját üteme. Az osztályok tervezett heti egy alkalommal 6 és 9:40 diákok, akik részt vesznek a részmunkaidős teljesítése a tanfolyam a mindössze két év alatt.
 •     Az Executive MBA program célja a szakemberek, hét vagy több év szakmai tapasztalattal. Szombat osztályok kohorsz alapul, ajánlott minden szombaton és lehetővé teszi a program befejezése a 24 hónapot.


* Ahhoz, hogy a részmunkaidős pénzügyi támogatást, akkor regisztrálnia kell magát legalább 4 óra hitel. Ahhoz, hogy a főállású pénzügyi támogatást, akkor regisztrálnia kell magát legalább 8 óra hitel.

Program jellemzők

A University of Tampa MBA program - értéket teremt a diplomával, szervezetek és a társadalom - segít a diákoknak fejleszteni a kifinomult stratégiai elme-set bizonyítja a sikeres vezetők. UT MBA program egyik legnagyobb, legismertebb és legdrágább Floridában.

A program jellemzői a következők:

 •    MGT 598 vezető számára Performance - Ez a kurzus célja, hogy javítsa a diák kapacitása vezetésével. Diákok növelése önismeret, mint a nagy teljesítményű vezetői és összpontosítás összehangolása emberek céljait a szervezet.
 •     Szakmai Fejlesztési Practicum - Minden diák részt vesz négy, egy órás fejezeteiben Gyakorlat, ahol épít a portfolió alkalmazott szakmai tevékenységek és projektek.
 •     Határozat elemzése - Minden diák vesz egy három döntés elemzés tanfolyamokat, hogy fejlesszék a készségek és képességek szükségesek az alkalmazott mennyiségi problémamegoldó alkalmazások.
 •     Globális üzleti koncepciók, a személyes kommunikáció, az etika és a társadalmi felelősségvállalás, az innováció, a kritikus gondolkodás és a gazdasági fenntarthatóság építeni a mag tanfolyamok.

Koncentrációja

A diákok vehetnek további tanfolyamok hét koncentrációban:

 1.     vállalkozói tevékenység
 2.     pénzügy
 3.     Information Systems Management
 4.     Innováció Menedzsment
 5.     nemzetközi üzleti
 6.     értékesítés
 7.     Nonprofit menedzsment

Sykes College of Business

A Sykes College of Business szerves része egy 100 hektáros egyetemi campus fészkelt a szívében Tampa. Mint egy átfogó intézmény, a University of Tampa nyújt teljes spektrumát források, szakképzett oktatók és a modern létesítmények.

A Sykes College of Business egyik elit magániskolák a délkelet-akkreditált mind a graduális és egyetemi szinten AACSB International - A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business. AACSB International a premier üzleti akkreditációs szervezet, a kiválóság előmozdítása és folyamatos javítását graduális és posztgraduális oktatásban.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus University of Tampa - Sykes College of Business »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019