Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Kiváló karrierkilátásait megerősítette Financial Times és AméricaEconomía

A program felépítése

Rugalmas szerkezete: Az MBA az Ön igényeire szabva

HHL rugalmas és innovatív MBA Program célja, hogy felkészítse a hatékony és felelős üzleti vezetők és vállalkozók számára a kihívások és lehetőségek a 21. században. A program nemzetközi tapasztalatok és fejlesztésére összpontosít, a vezetői tehetség és vezetői képességek. A program felajánlja a legnagyobb rugalmasságot, és van két pálya közül lehet választani.

Fast Track vs. Advanced pálya

A "Fast Track", amelyek kifejezetten a jelentkezők jelentős szakmai tapasztalatot, lehetővé teszi, hogy megszerezzék az alapvető ismeretek és készségek, valamint a munkába való visszatérést a lehető leghamarabb. Az "Advanced Track" lehetőséget ad arra, hogy tegyenek további választani, és kínál más lehetőség, mint a egy szakmai vagy egy szemesztert külföldön, és a legalkalmasabb jelöltek, akik szeretnének több időt tölteni épület egy szakmai hálózat vagy koncentrálni egyes tudományágak. Az Advanced pálya is engedi szét a menetrend, hogy jobb egyensúlyt a tanulmányi és a magánéletben.

Az MBA osztály első pillantásra

  • Átlagéletkor: 30
  • Korosztály: 25-45
  • Osztály mérete: 35-40
  • Százalékos aránya nő: 30%
  • Átlagos szakmai tapasztalat: 5,5 év
  • Százalékban nemzetközi diákok: 90%
  • Átlagos képviselt országok száma: 15

Nemzetközi

2.

Kívül a doboz - minél több nemzetközi tapasztalatait a legjobb partner egyetemek

Nemzetközi kompetencia elengedhetetlen üzleti vezetője. Globális partnerség tehát egyik HHL legfontosabb eszközeit. Mi szolgálja a mi szelektív hallgatók száma több mint 130 partner egyetemeken szerte a világon.

Annak érdekében, hogy lépést tarthasson a jelenlegi nemzetközi, társadalmi és gazdasági kihívások, legalább egy szemesztert külföldön is kínálnak az 5. vagy a 6. kifejezést a MBA tanterv.

Karrier

Célunk: a személyes és a szakmai fejlődés

Az egyén Karrierfejlesztési szolgálat HHL tekintik kulcsfontosságú eleme, hogy a diákok sikere. Attól a naptól kezdve felvételi a Master in Management az elhelyezés sikeres pályázatát - támogatni fogjuk Önt. Vezető nemzetközi vállalkozások rendszeresen toboroznak HHL hallgatók és a diplomások az egyetemen a szakmai gyakorlatok és állandó pozíciókat.

4.

Alkalmazás

3.

Kezdje MBA utazás HHL

Jelenleg fogadnak jelentkezéseket a következő bevitel szeptember 2017 gördülő alapon. Kérjük a határidők betartása alább.

Felvételi a HHL MBA program nagyon versenyképes. Gondosan válassza ki a sokszínű hallgatói szervezet, amely tükrözi a különböző hátterű, kultúrák és nemzetiségek, valamint széles körét öleli fel a személyes érdekek és a szakmai ambíciók. Beiratkozás zajlik évente egyszer tanulmányok kezdődő September.We működnek a gördülő felvételi folyamat. Miután elküldte jelentkezését, tagja a Felvételi Bizottság tájékoztatni fogja, ha már kiválasztott egy interjúban, akár Skype-on keresztül, vagy - ha Németországban - a HHL. Miután a bizottság megérkezett a végleges döntés, akkor tájékoztatni kell immediately.Want, hogy csatlakozzon a következő MBA osztály? Jelentkezz most!

6.

A HHL-Leipzig mix beállítja a tökéletes egyensúlyt a tanulás, hálózatépítési és élvezi az élet

HHL található Leipzig, Európa szívében. A kiváló minőségű életmód, nagyon mérsékelt megélhetési költségek, sok park, szabadtéri sportlétesítmények, a környező tavak, gyönyörű strandok, valamint számos jogging és kerékpáros utak, Leipzig talán a "legzöldebb" metropole hogy meg tudná találni - felfedezni azt magadért! Mindent összevetve: HHL-Leipzig Mix beállítja a tökéletes egyensúlyt a tanulás, hálózatépítési és élvezi az életet.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus HHL Leipzig Graduate School of Management »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
15 - 21 hónapok
Nappali
Price
32,000 EUR
Deadline
Kérj Információt
January 31 - Early Bird deadline; May 30 - non-EU candidates; June 30 - EU candidates and remaining non-EU candidates not requiring a German visa
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
January 31 - Early Bird deadline; May 30 - non-EU candidates; June 30 - EU candidates and remaining non-EU candidates not requiring a German visa
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
January 31 - Early Bird deadline; May 30 - non-EU candidates; June 30 - EU candidates and remaining non-EU candidates not requiring a German visa
End Date