Teljes munkaidős MBA

Általános információk

Program leírás

Kiváló karrierkilátásait megerősítette Financial Times és AméricaEconomía

A program felépítése

Rugalmas szerkezete: Az MBA az Ön igényeire szabva

HHL rugalmas és innovatív MBA Program célja, hogy felkészítse a hatékony és felelős üzleti vezetők és vállalkozók számára a kihívások és lehetőségek a 21. században. A program nemzetközi tapasztalatok és fejlesztésére összpontosít, a vezetői tehetség és vezetői képességek. A program felajánlja a legnagyobb rugalmasságot, és van két pálya közül lehet választani.

Fast Track vs. Advanced pálya

A "Fast Track", amelyek kifejezetten a jelentkezők jelentős szakmai tapasztalatot, lehetővé teszi, hogy megszerezzék az alapvető ismeretek és készségek, valamint a munkába való visszatérést a lehető leghamarabb. Az "Advanced Track" lehetőséget ad arra, hogy tegyenek további választani, és kínál más lehetőség, mint a egy szakmai vagy egy szemesztert külföldön, és a legalkalmasabb jelöltek, akik szeretnének több időt tölteni épület egy szakmai hálózat vagy koncentrálni egyes tudományágak. Az Advanced pálya is engedi szét a menetrend, hogy jobb egyensúlyt a tanulmányi és a magánéletben.

Az MBA osztály első pillantásra

  • Átlagéletkor: 30
  • Korosztály: 25-45
  • Osztály mérete: 35-40
  • Százalékos aránya nő: 30%
  • Átlagos szakmai tapasztalat: 5,5 év
  • Százalékban nemzetközi diákok: 90%
  • Átlagos képviselt országok száma: 15

Nemzetközi

2.

Kívül a doboz - minél több nemzetközi tapasztalatait a legjobb partner egyetemek

Nemzetközi kompetencia elengedhetetlen üzleti vezetője. Globális partnerség tehát egyik HHL legfontosabb eszközeit. Mi szolgálja a mi szelektív hallgatók száma több mint 130 partner egyetemeken szerte a világon.

Annak érdekében, hogy lépést tarthasson a jelenlegi nemzetközi, társadalmi és gazdasági kihívások, legalább egy szemesztert külföldön is kínálnak az 5. vagy a 6. kifejezést a MBA tanterv.

Karrier

Célunk: a személyes és a szakmai fejlődés

Az egyén Karrierfejlesztési szolgálat HHL tekintik kulcsfontosságú eleme, hogy a diákok sikere. Attól a naptól kezdve felvételi a Master in Management az elhelyezés sikeres pályázatát - támogatni fogjuk Önt. Vezető nemzetközi vállalkozások rendszeresen toboroznak HHL hallgatók és a diplomások az egyetemen a szakmai gyakorlatok és állandó pozíciókat.

4.

Alkalmazás

3.

Kezdje MBA utazás HHL

Jelenleg fogadnak jelentkezéseket a következő bevitel szeptember 2017 gördülő alapon. Kérjük a határidők betartása alább.

Felvételi a HHL MBA program nagyon versenyképes. Gondosan válassza ki a sokszínű hallgatói szervezet, amely tükrözi a különböző hátterű, kultúrák és nemzetiségek, valamint széles körét öleli fel a személyes érdekek és a szakmai ambíciók. Beiratkozás zajlik évente egyszer tanulmányok kezdődő September.We működnek a gördülő felvételi folyamat. Miután elküldte jelentkezését, tagja a Felvételi Bizottság tájékoztatni fogja, ha már kiválasztott egy interjúban, akár Skype-on keresztül, vagy - ha Németországban - a HHL. Miután a bizottság megérkezett a végleges döntés, akkor tájékoztatni kell immediately.Want, hogy csatlakozzon a következő MBA osztály? Jelentkezz most!

6.

A HHL-Leipzig mix beállítja a tökéletes egyensúlyt a tanulás, hálózatépítési és élvezi az élet

HHL található Leipzig, Európa szívében. A kiváló minőségű életmód, nagyon mérsékelt megélhetési költségek, sok park, szabadtéri sportlétesítmények, a környező tavak, gyönyörű strandok, valamint számos jogging és kerékpáros utak, Leipzig talán a "legzöldebb" metropole hogy meg tudná találni - felfedezni azt magadért! Mindent összevetve: HHL-Leipzig Mix beállítja a tökéletes egyensúlyt a tanulás, hálózatépítési és élvezi az életet.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Why HHL? Not only Germany’s oldest business school HHL also continues to be one of the country’s leading management institutions, offering international business education based on elite academic st ... Tovább

Why HHL? Not only Germany’s oldest business school HHL also continues to be one of the country’s leading management institutions, offering international business education based on elite academic standards. Ranking/Accreditation Kevesebb
Kitzscher , München , Morro de São Paulo , Guangzhou , Kolkata , Barcelona + 5 Több Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited