Teljes munkaidős MBA

Általános információk

Program leírás

Ez a program arra összpontosít, hogy fejleszti a képességét az erőteljes elemzés, az innovatív gondolkodás, a vezetői képességek és a vállalkozói tevékenység globális összefüggésben.

Az Edinburgh MBA célja, hogy felkészítse a stratégiai vezetésre a gyorsan változó világban.

MBA-jának két változata létezik, mindkettő 12 hónapos, de egy nemzetközi intézményközi csere. A másik a teljes időtartam alatt Edinburghban van, és lehetővé teszi, hogy tanulmányait olyan tématerületre összpontosítsa, mint a Stratégia, a Pénzügy vagy a Vállalkozás.

MBA-junkon meg fogjuk érteni a következőket:

  • A vállalkozások előtt álló globális kihívások jellege és összetettsége
  • A stratégiai vezetés fontossága, mint megközelítés a sikerhez egy gyorsan változó környezetben
  • A pénzügyi, számviteli, stratégiai marketinghez kapcsolódó kulcsfontosságú vezetési funkciók; szervezet és működés
  • Hogyan működnek a piacok és a nemzetközi gazdaságok
  • A vállalkozások, mint a pénzügyi, társadalmi és természeti tőke gondnokai felelőssége

Ezenkívül a két MBA program közül mindkettő fog fejlődni:

  • Bizalma a döntéshozatalban a valódi üzleti problémák elemzésén keresztül
  • Az a képesség, hogy stratégiai és holisztikusan gondolkodj új üzleti megoldások tervezésekor
  • Szenvedély az innováció és a vállalkozói cselekvés iránt
  • Globális gondolkodásmód, érzékenyen kezelve a kultúra és a kontextus különbségeinek a stratégiára gyakorolt hatására
  • Fejlett kommunikációs és interperszonális készségek a hatékony vezetés érdekében

Mindkét program globális szemszögből néz ki, bár a nemzetközi utazás lehetőségei az egyes programokban eltérőek a hatókörben és a mértéken.

Az MBA-n lehetőségünk nyílik arra, hogy tanulmányozzuk az International Business Context (egy egyhetes intenzív modult egy feltörekvő piacon), és vállaljuk a Capstone Project-et, amely az Egyesült Királyságon kívüli országra koncentrál.

A Nemzetközi Üzleti Pathway a nemzetközi lehetőségek nagyobbak. 2-3 hónapot tölt egy nemzetközi partnerintézményünkkel (Ausztrália, Kanada, Kína, Finnország, Franciaország, Mexikó, Spanyolország és az Egyesült Államok) csere során.

MBA hallgatói profilok

MBA hallgatóink magasan képzettek és nagy hangsúlyt fektetnek általában 7 éves vezetői gyakorlati tapasztalatra, bár minimális követelményünk 3 év vezetői szerepkörben szerzett tapasztalat. Lehetőséget kínálunk arra, hogy böngészhessük MBA hallgatói profiljainkat, hogy segítsen megtalálni a potenciális jelölteket a szervezetében.

Belépési követelmények

Mielőtt pályázna a teljes munkaidős MBA programra, kérjük, vegye figyelembe a minimális belépési követelményeket, amelyek magukban foglalják az egyetemi végzettségeket, a vezetői munkatapasztalatot és az angol nyelvi követelményeket.

Szakmai tapasztalat követelmény

Legalább három éves szakmai tapasztalat vezetői szerepben.

A tapasztalatok bármely iparágból származhatnak, beleértve a közszférát, a jótékonysági szervezeteket vagy a művészeteket.

Minimális tudományos követelmény

Szükséged lesz az Egyesült Királyság első osztályú vagy 2: 1 díjazása minden tárgyra, vagy ezzel egyenértékű tengerentúli képesítést.

Kivételek

Ha nem felel meg a minimális akadémiai követelményeknek, továbbra is figyelembe lehet venni, ha:

jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik szakmai képesítéssel, vagy nincs diplomája vagy szakképesítése, de rendkívül erős foglalkoztatási tapasztalata van, amely magas szintű felelősségvállalást tanúsít. Ha nem felel meg a minimális akadémiai követelményeknek, megkövetelhetjük, hogy töltse ki a Graduate Management Admissions Test (GMAT) tesztet, amely nemzetközileg elismert elemző, numerikus és verbális érvelés.

Ha megköveteljük, hogy vegye be a GMAT-t, 600 pontot várnánk, hogy jogosult legyen MBA-junkra.


Karrierfókusz

Az MBA-t rendszerint előmozdítják a karriered fejlődéséhez. Egyesek számára a cél az, hogy felkészüljenek egy lépcsőzetes vezetői szerepre. Mások számára a motiváció az ágazatváltás vagy a saját vállalkozás létrehozására való felkészülés. Szorosan együttműködünk Önnel, hogy megértsük karrier célkitűzéseit és elősegítsük a következő lépésedet.

Kiváló eredményeket értünk el a diákjainknak, hogy üzleti karrierjük során számos szervezetben, az induló vállalkozásoktól a többnemzetiségű vállalatokig haladjanak. MBA-k vezető szerepet töltenek be a pénzügyi, banki, biztosítási, tanácsadási, informatikai / távközlési, kormányzati / közszféra, szakmai szolgáltatások, kiskereskedelem, építőipar, energia / közmű, oktatás, élelmiszer / ital, egészségügy, szabadidő, gyártás, média / művészet, gyógyszerek, vagyonkezelés és logisztika. Az MBA diplomások mintegy 10% -a hozza létre saját vállalkozását.119394_Capture.JPG

Utoljára frissítve aug. 2019

Az iskoláról

At the heart of a university with a 400 year heritage that is consistently rated one of the world's best, and centrally located in one of Europe's most stunning business and cultural capitals the Univ ... Tovább

At the heart of a university with a 400 year heritage that is consistently rated one of the world's best, and centrally located in one of Europe's most stunning business and cultural capitals the University of Edinburgh Business School offers an experience that few can rival. Kevesebb