Ez a program arra összpontosít, hogy fejleszti a képességét az erőteljes elemzés, az innovatív gondolkodás, a vezetői képességek és a vállalkozói tevékenység globális összefüggésben.

Az Edinburgh MBA célja, hogy felkészítse a stratégiai vezetésre a gyorsan változó világban.

MBA-jának két változata létezik, mindkettő 12 hónapos, de egy nemzetközi intézményközi csere. A másik a teljes időtartam alatt Edinburghban van, és lehetővé teszi, hogy tanulmányait olyan tématerületre összpontosítsa, mint a Stratégia, a Pénzügy vagy a Vállalkozás.

MBA-junkon meg fogjuk érteni a következőket:

  • a vállalkozások előtt álló globális kihívások természetét és összetettségét
  • a stratégiai vezetés fontosságát, mint a gyorsan változó környezetben elért sikert
  • a pénzügyi, számviteli, stratégiai marketinghez kapcsolódó legfontosabb menedzsment funkciók; szervezet és működés
  • hogyan működnek a piacok és a nemzetközi gazdaságok
  • a vállalkozások felelőssége a pénzügyi, társadalmi és természeti tőkének

Ezenkívül a két MBA program közül mindkettő fog fejlődni:

  • az ön bizalmát a döntéshozatalban a valós üzleti problémák alkalmazásával
  • az a képesség, hogy stratégiailag és holisztikusan gondolkodjon új üzleti megoldások tervezésénél
  • az innováció iránti szenvedély és a vállalkozói tevékenység
  • egy globális gondolkodásmód, amely érzékenységet mutat a kulturális és kontextusbeli különbségekre a stratégián
  • fejlett kommunikációs és interperszonális készségek hatékony vezetéshez

Mindkét program globális szemszögből néz ki, bár a nemzetközi utazás lehetőségei az egyes programokban eltérőek a hatókörben és a mértéken.

Az MBA-n lehetőségünk nyílik arra, hogy tanulmányozzuk az International Business Context (egy egyhetes intenzív modult egy feltörekvő piacon), és vállaljuk a Capstone Project-et, amely az Egyesült Királyságon kívüli országra koncentrál.

Nemzetközi üzleti Pathway a nemzetközi lehetőségek nagyobbak. 2-3 hónapot tölthet egy nemzetközi partneri egyetemünk (Ausztrália, Kanada, Kína, Finnország, Franciaország, Mexikó, Spanyolország és USA) cseréjével.

MBA hallgatói profilok

MBA hallgatóink magasan képzettek és nagy hangsúlyt fektetnek a tipikusan 7 éves vezetői munkatapasztalatra, bár a minimális követelményünk 3 éves munkatapasztalat vezetői szerepkörben. Lehetőséget kínálunk MBA hallgatói profiljaink böngészésére, hogy segítsen megtalálni potenciális jelöltjeit szervezetének.

Belépési követelmények

Mielőtt pályázna a teljes munkaidős MBA programra, kérjük, vegye figyelembe a minimális belépési követelményeket, amelyek magukban foglalják az egyetemi végzettségeket, a vezetői munkatapasztalatot és az angol nyelvi követelményeket.

Szakmai tapasztalat követelmény

Legalább három éves szakmai tapasztalat vezetői szerepben.

A tapasztalatok bármely iparágból származhatnak, beleértve a közszférát, a jótékonysági szervezeteket vagy a művészeteket.

Minimális tudományos követelmény

Szükséged lesz az Egyesült Királyság első osztályú vagy 2: 1 díjazása minden tárgyra, vagy ezzel egyenértékű tengerentúli képesítést.

Kivételek

Ha nem felel meg a minimális akadémiai követelményeknek, továbbra is figyelembe lehet venni, ha:

Önnek jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező szakmai képzettsége van, vagy nem rendelkezik diplomával vagy szakképesítésekkel, de nagyon magas munkaráfordítással rendelkezik, amely magas felelősséget tanúsít. Ha nem felel meg a minimális akadémiai követelményeknek, megköveteljük, hogy töltse ki a Graduate Management Admissions Test (GMAT) -t, amely nemzetközileg elismert analitikus, numerikus és verbális érvelés.

Ha megköveteljük, hogy vegye be a GMAT-t, 600 pontot várnánk, hogy jogosult legyen MBA-junkra.


Karrierfókusz

Az MBA-t rendszerint előmozdítják a karriered fejlődéséhez. Egyesek számára a cél az, hogy felkészüljenek egy lépcsőzetes vezetői szerepre. Mások számára a motiváció az ágazatváltás vagy a saját vállalkozás létrehozására való felkészülés. Szorosan együttműködünk Önnel, hogy megértsük karrier célkitűzéseit és elősegítsük a következő lépésedet.

Kiváló eredményeket értünk el a diákjainknak, hogy üzleti karrierjük során számos szervezetben, az induló vállalkozásoktól a többnemzetiségű vállalatokig haladjanak. MBA-k vezető szerepet töltenek be a pénzügyi, banki, biztosítási, tanácsadási, informatikai / távközlési, kormányzati / közszféra, szakmai szolgáltatások, kiskereskedelem, építőipar, energia / közmű, oktatás, élelmiszer / ital, egészségügy, szabadidő, gyártás, média / művészet, gyógyszerek, vagyonkezelés és logisztika. Az MBA diplomások mintegy 10% -a hozza létre saját vállalkozását.


ranglisták117319_ScreenShot2019-06-25at3.32.52PM.png

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve June 30, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
12 hónapok
Nappali
Price
30,700 GBP
tandíj 2019 -20
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date