Ez a program arra összpontosít, hogy fejleszti a képességét az erőteljes elemzés, az innovatív gondolkodás, a vezetői képességek és a vállalkozói tevékenység globális összefüggésben.

Az Edinburgh MBA célja, hogy felkészítse a stratégiai vezetésre a gyorsan változó világban.

MBA-jának két változata létezik, mindkettő 12 hónapos, de egy nemzetközi intézményközi csere. A másik a teljes időtartam alatt Edinburghban van, és lehetővé teszi, hogy tanulmányait olyan tématerületre összpontosítsa, mint a Stratégia, a Pénzügy vagy a Vállalkozás.

MBA-junkon meg fogjuk érteni a következőket:

 • A vállalkozások előtt álló globális kihívások jellege és összetettsége
 • A stratégiai vezetés fontossága, mint megközelítés a sikerhez egy gyorsan változó környezetben
 • A pénzügyi, számviteli, stratégiai marketinghez kapcsolódó kulcsfontosságú vezetési funkciók; szervezet és működés
 • Hogyan működnek a piacok és a nemzetközi gazdaságok
 • A vállalkozások, mint a pénzügyi, társadalmi és természeti tőke gondnokai felelőssége

Ezenkívül a két MBA program közül mindkettő fog fejlődni:

 • Bizalma a döntéshozatalban a valódi üzleti problémák elemzésén keresztül
 • Az a képesség, hogy stratégiai és holisztikusan gondolkodj új üzleti megoldások tervezésekor
 • Szenvedély az innováció és a vállalkozói cselekvés iránt
 • Globális gondolkodásmód, érzékenyen kezelve a kultúra és a kontextus különbségeinek a stratégiára gyakorolt hatására
 • Fejlett kommunikációs és interperszonális készségek a hatékony vezetés érdekében

Mindkét program globális szemszögből néz ki, bár a nemzetközi utazás lehetőségei az egyes programokban eltérőek a hatókörben és a mértéken.

Az MBA-n lehetőségünk nyílik arra, hogy tanulmányozzuk az International Business Context (egy egyhetes intenzív modult egy feltörekvő piacon), és vállaljuk a Capstone Project-et, amely az Egyesült Királyságon kívüli országra koncentrál.

A Nemzetközi Üzleti Pathway a nemzetközi lehetőségek nagyobbak. 2-3 hónapot tölt egy nemzetközi partnerintézményünkkel (Ausztrália, Kanada, Kína, Finnország, Franciaország, Mexikó, Spanyolország és az Egyesült Államok) csere során.

MBA hallgatói profilok

MBA hallgatóink magasan képzettek és nagy hangsúlyt fektetnek általában 7 éves vezetői gyakorlati tapasztalatra, bár minimális követelményünk 3 év vezetői szerepkörben szerzett tapasztalat. Lehetőséget kínálunk arra, hogy böngészhessük MBA hallgatói profiljainkat, hogy segítsen megtalálni a potenciális jelölteket a szervezetében.

Belépési követelmények

Mielőtt pályázna a teljes munkaidős MBA programra, kérjük, vegye figyelembe a minimális belépési követelményeket, amelyek magukban foglalják az egyetemi végzettségeket, a vezetői munkatapasztalatot és az angol nyelvi követelményeket.

Szakmai tapasztalat követelmény

Legalább három éves szakmai tapasztalat vezetői szerepben.

A tapasztalatok bármely iparágból származhatnak, beleértve a közszférát, a jótékonysági szervezeteket vagy a művészeteket.

Minimális tudományos követelmény

Szükséged lesz az Egyesült Királyság első osztályú vagy 2: 1 díjazása minden tárgyra, vagy ezzel egyenértékű tengerentúli képesítést.

Kivételek

Ha nem felel meg a minimális akadémiai követelményeknek, továbbra is figyelembe lehet venni, ha:

jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik szakmai képesítéssel, vagy nincs diplomája vagy szakképesítése, de rendkívül erős foglalkoztatási tapasztalata van, amely magas szintű felelősségvállalást tanúsít. Ha nem felel meg a minimális akadémiai követelményeknek, megkövetelhetjük, hogy töltse ki a Graduate Management Admissions Test (GMAT) tesztet, amely nemzetközileg elismert elemző, numerikus és verbális érvelés.

Ha megköveteljük, hogy vegye be a GMAT-t, 600 pontot várnánk, hogy jogosult legyen MBA-junkra.


Karrierfókusz

Az MBA-t rendszerint előmozdítják a karriered fejlődéséhez. Egyesek számára a cél az, hogy felkészüljenek egy lépcsőzetes vezetői szerepre. Mások számára a motiváció az ágazatváltás vagy a saját vállalkozás létrehozására való felkészülés. Szorosan együttműködünk Önnel, hogy megértsük karrier célkitűzéseit és elősegítsük a következő lépésedet.

Kiváló eredményeket értünk el a diákjainknak, hogy üzleti karrierjük során számos szervezetben, az induló vállalkozásoktól a többnemzetiségű vállalatokig haladjanak. MBA-k vezető szerepet töltenek be a pénzügyi, banki, biztosítási, tanácsadási, informatikai / távközlési, kormányzati / közszféra, szakmai szolgáltatások, kiskereskedelem, építőipar, energia / közmű, oktatás, élelmiszer / ital, egészségügy, szabadidő, gyártás, média / művészet, gyógyszerek, vagyonkezelés és logisztika. Az MBA diplomások mintegy 10% -a hozza létre saját vállalkozását.119394_Capture.JPG

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Utoljára frissítve Augusztus 13, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2020
Duration
12 hónapok
Nappali
Price
30,700 GBP
tandíj 2019 -20
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2020
Jelentkezési határidő

aug. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date