Hivatalos Leírás

Teljes munkaidős MBA

A The Economist * első helyezett az Egyesült Királyságban és a világ 18. helyén, a Warwick Full-time MBA vállalkozói, kreatív és hatékony vezetőket hoz létre
A teljes munkaidős MBA a katalizátor, amire át kell alakítanunk karrierjét. Függetlenül attól, hogy megváltoztatja a munkakört, az ágazatot, a helyszínt, vagy egyszerűen növeli keresőképességét, adunk Önnek a bizalmat és a készségeket a potenciál eléréséhez.

12 immersív hónap
12 hónapos programunk intenzív, gyors ütemű és lenyűgöző. A nemzetközi utazás, a korlátlan coaching, a vezető vállalatok és a különböző iparágak és kultúrák szakértői csoportjainak mélyreható munkája, mind személyesen, mind tudományos szinten nőni fog. Az előadások, szemináriumok, csoportos gyakorlatok, esettanulmányok és projektek mellett lehetőséged lesz részt venni az egyik leginnovatívabb tanulási tapasztalatnál.

Folyamatosan innovatív
A Warwick-i Egyetem büszke részeként hosszú távú hírnevünk van az innováció terén. Az a törekvésünk, hogy másképp tegyünk dolgokat, alapjainkban, kutatásainkban és tanítási módszereinkben rejlik. Ezt igazolják olyan területeken végzett kutatásaink is, mint a Big Data és a Viselkedési Tudomány, a vezetés beágyazottsága, nem pedig a Warwick Full-time MBA és a tanításunk, amely a megközelítések forgatókönyveit és elemeit alkalmazza a legnagyobb üzleti kérdésekre.

Kihívás a vállalati betekintést valós alkalmazással
Vállalkozói szellemben és gyakorlatban, új kutatásokat folytatunk. Folyamatosan kihívjuk magunkat, hogy a tanításon és a tanuláson túl az osztályteremben tegyünk vezető szakértőket a gyakorlati tanárok és az előadók látogatása során. Valóságos tudásunk, melyet interdiszciplináris, globális kutatásunkkal házasítottunk meg, lehetővé teszi számunkra, hogy értékes kapcsolatokat építsenek ki olyan nemzetközi szervezetekkel, mint a Jaguar Land Rover, az Amazon és a Deloitte.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendelkezésre állás és a szállítási módok változhatnak.

A korszerű kurzusinformációk és a tandíjak tekintetében látogasson el a www. WBS .ac.uk.

* Economist / WhichMBA? 2018 globális rangsor a teljes munkaidőben MBA kurzusok

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Warwick Business School »

Utoljára frissítve December 8, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date