Egy MBA Boston College kínál a készségek és tapasztalatok, amire szükség van egy hatásos karrierjét. a Full-time MBA program ötvözi gondos szekvenálása tanfolyamok különféle tapasztalati tanulás alkatrészek.

A törekvés egy MBA koncentráció, amely épít mélységet és szakértelmet funkcionális vagy interdiszciplináris üzleti terület lehetővé teszi, hogy építeni a személyes márka a kívánt területen. Nyári és tanév szakmai lehetőséget, hogy alkalmazni tantermi tanulságait közvetlenül a szakmai gyakorlatot.

Minden Full-Time MBA osztály áll, gondosan kiválasztott, akik hozzák a változatos háttérrel és tapasztalatok osztály megbeszélések, csoportos projektek, és az alkalmazott tanulási lehetőségeket. Lesz merüljön el a közösség a diákok, akik osztoznak a vágy a tanulásra, személyes növekedés, és a szakmai előmenetel.

A BC MBA készít fel, hogy legyen egy kiváló vezető az üzleti életben. Megszerezni az eszközöket a munkáltatók a kereslet a világszínvonalú kar, és csatlakozzon egy erőteljes hálózat vezetői és újítók a Boston College-ban. Információ kérése, hogy többet, menetrend látogatás egyetemen, vagy alkalmazza a Full-Time MBA Program ma.

Tanterv

A Full-Time MBA egy kétéves program, amely egyesíti széles tudás a szakterületek vezetői a törekvés szakértelem speciális témákban.

YEAR ONE

Az első évben, a diákok elért a alaptanterv mint egy kohorsz, a fejlődő széles alapot az üzleti ismeretek és képességek formázása közben értelmes kapcsolatok osztálytársaival. Akkor kapnak szakma kész élmény megvalósításával:

  • Szerkezet, elemzés és integráció (SAI)
  • Nyilvános beszéd
  • SQL Workshop

Két év

A második évben a program lehetővé teszi, hogy erősítse a készségek funkcionális szakterületek választott. Keresztül a törekvés a választható kurzusok, akkor ready magad a siker a kívánt területen.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Boston College Carroll School of Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019