Tekintsük az előnyöket:

Kiemelkedő diákok és első osztályú Kar: A Isenberg MBA osztály áll világos és motivált diákok eltérő háttérrel és szakmai tapasztalatokat. Az iskola azt állítja, szelektív felvételi eljárást annak érdekében, hogy biztosítják a programok minőségének, és a diákok elkötelezettséget a tanulás és a szakmai karrier. Isenberg MBA kar országosan elismert kiváló tanárok, kutatók és tanácsadók.

Kiváló minőségű és gondosan megtervezett tananyag: Az első év tanterv előírja az alapvető üzleti ismeretek szükségesek a siker a nyári gyakorlatra, kulcsfontosságú lépés az első és második évben a program. A második évben lehetővé teszi a diákok, hogy összpontosítson bizonyos területeken a szakmai érdeklődés és szerezzen értékes valós tapasztalatok során egy félévet hosszú tanácsadási projekt. A Isenberg MBA program által akkreditált AACSB.

Személyes Program: Isenberg diákok közösen dolgozhat a tudományos munkát, karrier megosztani tapasztalataikat és nő együtt a tanórán kívül. A diákok magabiztos és önálló hajtott, de nem külsőleg versenyképes. Kar ismeri a MBA hallgatók egyéni és megérteni a tudományos és szakmai érdekeket.

Az új eszköz: A Isenberg MBA program kapott helyet az egyetem új, 47.000 négyzetméteres Alfond Menedzsment Központ. A központ, 2002-ben nyitott kiegészítve az iskola eredeti épület ad otthont, state-of-the-art tanulási létesítmények, beleértve a vezeték nélküli internet elérhetőség, valós idejű kereskedelmi központ, tantermek, DVD, audió-konferencia és a video-konferencia képességeket, és egy átfogó számítógépes laboratórium. A központban a házak több kitörési konferenciaterem kisebb csoportos beszélgetések, interjú szobát on-campus toborzás, és egy MBA hallgató nappali.

Óriási érték: A Isenberg MBA továbbra is az egyik legnagyobb értéke a posztgraduális üzleti oktatás. Sok nappali tagozatos hallgatók részesülnek asszisztensi, amelyeknél dolgoznak együtt Isenberg professzorok a jelenlegi kutatási és tantermi tevékenységek. Cserébe ez a munka, a tanuló kap tandíj és díjak teljes és egy további kéthetente ösztöndíj és átfogó egészségügyi biztosítás.

Kiterjedt Források: A University of Massachusetts egy világszínvonalú egyetemet ismert kiváló diplomás képzés és a kutatás. Az egyetem mérnöki, matematikai és a sport menedzsment iskolák MBA hallgatók lehetőséget diverzifikálják MBA tapasztalat révén a második évben kurzusokat. A Isenberg helyen nyújt bőséges lehetőséget a szellemi, művészi, kültéri, és a kulináris étvágyuk. Amherst kényelmesen helyezkedik in the Five Főiskola térség Massachusetts, beleértve az egyetemi, Amherst College, Hampshire College, Mt. Holyoke Főiskola, és a Smith College. A nagyobb városokban a Boston, New York-i és a Hartford van a közelben, valamint a festői hegyek és tengerpartok a New England.

Ez így Karrier siker: Isenberg MBA hallgatók következetesen végre sikeresen, hogy megkeresi a szakmai és a munkahelyekért. Ez olyan keresztül öregdiák-hálózat, a vállalati kapcsolatok a Isenberg School és a University of Massachusetts, valamint a munkakeresési előkészítése keresztül köteles karrier menedzsment kurzus, és a Chase Karrier központ ..

1 további kurzus Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
Price
45,746 USD
25454 ha él-államban.