Teljes munkaidős MBA

Georgetown University’s McDonough School of Business

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Teljes munkaidős MBA

Georgetown University’s McDonough School of Business

transzformációs tapasztalatok

Akár a tanteremben, akár az osztályon kívül, a gyakorlati ismeretek elsajátítása a globális üzleti tapasztalat révén, az angyalok befektetői előtt álló pályák gyakorlása, Visszajelzők visszajelzései, hálózatépítés társaikkal és alumíniumokkal a klubokon keresztül, vagy egyedi támogatás igénybevétele A Full-time és az Evening MBA hallgatók felismerik ambícióikat, és az idejüket a Georgetown McDonough School of Business-nál - az ország egyik vezető üzleti iskolája számára - átalakítják.

A PROGRAM ÉLMÉNY

Hisszük, hogy a következő generációs vezetők rendelkeznie kell erős készség az üzleti alapjait, az etikus barométer és a vágy, hogy a döntéseket, amelyek pozitív hatással a társadalom és a globális tudatosság és felkészültség teszi őket fürge és hozzáértés dolgozni a különböző kultúrák és stílusok. Egyedülálló, integratív tananyag vonatok vezetőit, hogy megtestesítik ezeket az elveket a gyakorlati tanulás belül és azon kívül az osztályteremben. Kiegészítve a közös hallgatói kultúra és MBA Career Center erőforrásokat, akkor diplomás transzformált tudás és képesség, hogy előre a karrierjét, és változtatni a világot.

Teljes munkaidőben tananyag

A Full-time MBA Program a Georgetown McDonough School of Business egy globális menedzsment mértékben alapul alapjait etikai és vezetői, felkészít karriert építeni a mai egyre inkább globális üzleti környezetben. A nyitó távon természetesen szerkezete Global Industries, a globális tárgyalások infúzióval egész tananyag, akkor fejleszteni a globális gondolkodásmód.

  • Összesen Credit óraszám: 60
  • Program hossza (hónap): 21
  • Osztályok kínált: a nap folyamán, hétfőtől csütörtökig. A tavaszi félévben az első évben, és minden második évben, akkor is megteszi választani az esti órákban.

felvételi

Üdvözöljük alkalmazások egyének változatos szakmai háttérrel, egyetemi szakok, és az élet tapasztalatait. A felvételi folyamat holisztikus megközelítést, és arra törekszik, hogy megtalálja a diákok, akik a legjobban a közösség számára, a részt vevő tudósok és kritikusan gondolkodó, akik érdeklődnek a befolyásoló üzleti és a társadalom.

Mutatkozz be

Vegyük az első lépést, hogy csatlakozik a közösség bevezetésével magad. Mondjon el többet a háttér és érdekeit, és mi az Ön számára személyre szabott tartalom a mi MBA program és a közelgő eseményeket.

A felvétel menete

A következő lépés a kereső az MBA, hogy vizsgálja felül a jelentkezési folyamatot. Minden darab a MBA alkalmazás, egyre többet tudunk meg a tudományos történelem, szakmai teljesítmények, céljait és személyes illeszkedik a Georgetown McDonough közösség. Veszünk minden elem számításba megvizsgáljuk, hogy tudja kezelni a szigor a Georgetown MBA Program, és ha a program a jobb illeszkedés az Ön számára.

class profilok

A sokrétű hátteret és tapasztalatot amelyek nélkülözhetetlenek a gazdag tantermi beszélgetést. Georgetown McDonough, akkor tanulni osztálytársai, hogy már maguk a vállalkozások, sikerült non-profit, tanácsos vezető kormányzati tisztviselők, valamint konzultálni Fortune 500 vállalatok szerte a világon.

KARRIERED

Fontolja meg nekünk az élethosszig tartó partner a karrierjét utazás. Az MBA Career Center készíti fel, hogy csatlakozzanak a világ vezető munkaadók gyakornoki és hosszú távú karrier célok. Ipari és funkcionálisan specializálódott karrier edzők, valamint előre programot nyári webinarok, karrier túrák szerte a világon, állásbörzék, munkáltatói tájékoztató előadások, és az on-campus interjúk, források és tantervek az Ön számára versenyelőnyt. Számos Georgetown MBA diplomásnak, akiket a Fortune 100 legkívánatosabb munkáltatója bérelt az elmúlt három évben, több tucat vállalkozói szférába, és mégis olyanok, akik pozitív társadalmi hatással rendelkeznek egy nonprofit vagy nem kormányzati szervezetben, nagy befektetési megtérülést kínálunk.

GLOBAL READY

Georgetown McDonough azt készíteni, hogy legyen globális kész. A nyitó terminus felépítése Global Industries természetesen szemesztert külföldön programok LBS, Bimba, HEC Paris vagy ESADE, a nemzetközi tanácsadó keresztül Global Business Experience kidolgozásában elért, akkor kihívás, hogy bővítse a világnézet és a menedzsment skillset.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
21 hónapok
Részidős
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Washington, District of Columbia
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Washington, District of Columbia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt